Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü

Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yok kimlikleri yenilenmiyormuş da sınır dışı ediliyorlarmış da gahdjdjgahs
Ya sadece bizim aşağı otopark da kaçak 4 suriyeli çalışıyor, kimlik mimlik yok

Ya napcan birader adamın kimliğini çalıştıran türk sorun türk vatandaşında çalıştırmasın totoş

Ya napcan birader adamın kimliğini çalıştıran türk sorun türk vatandaşında çalıştırmasın totoş

Türk vatandaşı günlük 100 tl istyorsa, suriyeli 10 tlye de ok. Bir evde 25 kişi yaşıyorlar... vatandaş sokağa çıkamaz oldu... yeniköyde ne işi var birader suriyelinin ?

Niye yeniköy yahudi, rum tayfasının tekelinde mi protesto ediyorum seni

Niye yeniköy yahudi, rum tayfasının tekelinde mi protesto ediyorum seni

Yoo, rum diye bir şey demedim, ayrıca rumdan çok kürt mülk sahibi var şu an yeniköyde...abi burası benim ülkem, benim evim... sen evine suriyeli alacaksın diye birisi gelip sana dayatsa tamam mı diyeceksin? Sen evinde 2-3 suriyeliye yer açacaksan ben de bu fikrimi hemen değiştiricem

Yoo, rum diye bir şey demedim, ayrıca rumdan çok kürt mülk sahibi var şu an yeniköyde...abi burası benim ülkem, benim evim... sen evine suriyeli alacaksın diye birisi gelip sana dayatsa tamam mı diyeceksin? Sen evinde 2-3 suriyeliye yer açacaksan ben de bu fikrimi hemen değiştiricem

myanmar'lıya azeri'ye yer açtım abi odanın kirasını versin yeter ki. Ama seni anladım biraz haklılık payın var. Düğün ne zaman davetiye yollarsın :d

Ülkeye alırken bana sormadılar. biz ne dersek diyelim karar bizde değil. Sözde herkes eşit herkes söz sahibi.

malumatfuruş da ayak yapmasın ayrıca, suriyliler sayesinde para kazanıp burada gelmiş duyar kasıyor addggsvgash parasını vermeseler gönüllü olarak suriyeli mi eğiteceksin kardeşim? :D

Suriye savaşı olmasaydı malumat da evde olacaktı. Pozitif etki. Bence malumat bu durumdan hoşnut olmalı. Malumatfuruş'un yetiştirdiği öğrenciler 10 sene sonra dönerci mi olacak, tinerci mi bakalım zaman gösterecek.

Suriye savaşı bitti. Hepsi geri dönsün.

Suriye savaşı olmasaydı malumat da evde olacaktı. Pozitif etki. Bence malumat bu durumdan hoşnut olmalı. Malumatfuruş'un yetiştirdiği öğrenciler 10 sene sonra dönerci mi olacak, tinerci mi bakalım zaman gösterecek.

Malumat cebine giren yeşilliklere bakar, tiner veya döner önemli değil :D
Onun yetiştirdikleri arkasına bile bakmadan ülkesine geri dönerse hem onun için hem bizim için iyi olur tabii, win-win

Üremek ve halay çekmek.
Bu onların işi. Başka bir işe yaradıklarını görmedim.

suriyeliler konusunda kimsenin fikrini olumlu yönde değiştiremem, bunun için bire bir kontak halinde olmak gerekiyor ama çocuklarla muhatap olmadan önce benim de sizin gibi keskin sınırlarım vardı.
onlar sayesinde para kazandığım: doğru, iyi de kazanıyorum. onlar olmasaydı evde oturacağım: yanlış xd sınıf öğretmeniyim, her şekilde iş bulurdum. aynı parayı yine kazanırdım. ödenek almadığım halde, zorunluluğum olmamasına rağmen kendi inisiyatifimle cebimden de çok harcadım bu zamana kadar.
birçok konuda aynı fikirdeyiz metrobüste her durakta elli kuruş istediklerinde ben de cinleniyorum, yine de bi selpak mendil alın bari, fakirleştirmez sizi xdd

suriyeliler konusunda kimsenin fikrini olumlu yönde değiştiremem, bunun için bire bir kontak halinde olmak gerekiyor ama çocuklarla muhatap olmadan önce benim de sizin gibi keskin sınırlarım vardı.
onlar sayesinde para kazandığım: doğru, iyi de kazanıyorum. onlar olmasaydı evde oturacağım: yanlış xd sınıf öğretmeniyim, her şekilde iş bulurdum. aynı parayı yine kazanırdım. ödenek almadığım halde, zorunluluğum olmamasına rağmen kendi inisiyatifimle cebimden de çok harcadım bu zamana kadar.
birçok konuda aynı fikirdeyiz metrobüste her durakta elli kuruş istediklerinde ben de cinleniyorum, yine de bi selpak mendil alın bari, fakirleştirmez sizi xdd

Suriyeliler için arabada ayrı bir bozuk para kutusu yaptım, trafikte kaputa yatıyorlar, türk dilenciler rahatsız...

Ben suriyelileri sevmediğim gibi türkleri de sevmiyorum. İngilizleri de kendimi ddesevmiyorum zaten malumat ben kategori dışı pls.

Geçen zıkkımlanıyoruz bir yerde suriyeli çocuğun biri yanaştı. "Abi mendiliniz var mı?" Dedi. Üzerimde yoktu, yok kardeşim kusura bakma dedim. Çıkardı cebinden selpakları ben de var dedi. Buyur 1 lira.

Hangi üniyi bitirip böyle pazarlama yeteneği kazanmış bu velet dedim yaw

Bir tanesi de geldi 1 lira istedi, yok varsa sen ver dedim. Çıkardı cebinden 50 kuruşu koydu masaya, buyur abi dedi. Bunu gören ben yanımdakıiler, yandaki masadakiler gaza gelip 8 lira 50 kuruş verdik çocuğa toplamda.

Geri