-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne gibi zararı olabilir ki?
Böyle sorulduğu sürece seve seve cevap verebilirim.
Örneğin;
1- Seçimlerde biz gidersek sizi gönderirler diyen bir parti için oy verip seçime hile karışabilir.
2- Bundan 50 yıl sonra kimlik çatışmalarından dolayı ölümler olabilir
3- Türkiye'nin bölge de işgalci durumuna düşüp siyasi baskı ile toprak istenebilir.
4-Tek hanelilerde olduğu iddia edilen işsizlik bir daha düşmemek üzere çift hanelilere çıkabilir.
5- Artan işsizlik ve kötü ekonomi ile Türkiye tabiri caizse mahvolabilir.
O yüzden savaş bitiminden sonra ülkelerine dönmeleri sağlanmalı yoksa ucu yine bize dokunacak.
Vallahi haklı. :alkis: :tebrik:
3- Türkiye'nin bölge de işgalci durumuna düşüp siyasi baskı ile toprak istenebilir.
Vay arkadaş. Hayal gücünüzü alkışlıyorum.
Almanya'dan toprak isteyemeyen Türkler görmesin bari bunu. Şimdi Türktür gaza gelir filan.
Hayalinde Türk-İslam birliği kurup arabistanı almayacağım diyen biri beni hayalperestlikle itham ediyor
Almanya'yı tehdit edip tavizler alabileceğiniz bir kozunuz varsa istediğinizi yaptırabilirsiniz.
Örneğin Reza zarrab davası ya da şu bahsettiğiniz "hayali" izinsiz silah sevkiyatı gibi bir kozdan bahsediyorum.
Avrupa Birliği'ne üye olmayan İsviçre, Karadağ, Arnavutluk, Türkiye, İzlanda, Moldova, Norveç veya Liçeştayn gibi ülkeler de Avrupa Birliği'nde değil. Ama bu onların Avrupa ülkesi olmadığı anlamına gelmiyor.
Reza Zerrab yakalandığında "İşte şimdi tüm itirafları yapıp Erdoğan'ı bitirecek." diyenlerden misiniz siz de yoksa? NOT: 5 ay oldu.
Hayali izinsiz silah sevkiyatı iddiam olmadığı gibi forumda söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi bir tarafınızdan uydurma rekoru kırıyorsunuz vesselam.
Bakın öteki konu da söylediğinize dair mesajinizi paylaştım.
Konumuz coğrafya değil konumuz devletlere tavizler alabilmek.
Zarrab davası henüz başlamadı başladığında forumda yazarım okur öğrenirsiniz.
Ben de paylaştım. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazarak bir yerlerinizden uydurduğunuz konusunda rekor kırdığınızı da yineliyorum.
Zarrab ile ilgili kesin sonuç olmadan konuşmak sizin gibilere yakışır. Olursa yazarsınız orası ayrı. Ama olursa yazın, olmadan sallamayın yani.
Reza zarrab ABD'de kara para aklamaktan dolayı yargılanıyor.
İfadesinin sızan bölümleri doğrudan Erdoğan ailesi ile ilişkilidir ki bu resmi yazılarla sabittir.
Arama motorlarında rahatlıkla bulabileceğinden eminim
Aydınlatmamı istediğiniz başka merak ettiğiniz bir konu var mı ?
İlk post: "Zarrab davası henüz başlamadı başladığında forumda yazarım okur öğrenirsiniz."
Sonraki post: "İfadesinde Erdoğan ve ailesi var."
Tamam lütfen daha fazla rezil etme kendini.
Kanıtlandığında bir konu açarsın, tartışırız.