Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapılmaz, yapılamaz da. belediyeler aracılığıyla sağlıklı olanların bir kısmı kısırlaştırılıp kurum kuruluşlara verilebilir belki, vatandaşlara sahiplendirme konusunda ciddi adımlar atılır, hasta olanlar uyutulur ancak böyle bu sayı eritilir.hem pratikte çok zor bunun için aşırı bir çaba olması lazım. bi de bunun maddi yönü var. sizce bunlar böyle bi ödenek ayırırlar mı? bence mümkün değil.
bu yüzden derneklerin önü açılmalı. birçoğu bağışlar ile ayakta durmaya çalışıyorken bir sürü müdahale ve para cezası ile karşılaşıyorlar. devlet, yeter ki imkan versin, yasasını vs çıkartsın, bakımsız kalan barınaklarda ölen hayvanları görmezden gelmesin. kolay iş değil ama çözümsüz de değil.8-10 milyon sokak hayvanının barınağa alınma durumu, bunların bakımı, beslenmesi ne kadar gerçekçi? buradan da bakmak lazım olaya. olabilir gelmiyor bana bu durum.
böyle bir gündemde ne böyle bi ödenek verimesi ne de böyle bi sistem hazırlığı yapılması imkansız olduğundan ıssız yerlerden geçmeyeceğiz geçeceksek yanımızda sopa çakı vs taşıyacağız. ne yapalım. vallahi ilkel kabilelere döndük.
olması gereken konusunda katılıyorum. ama ülke gerçeklerinden uzak hayal kurmak bana göre değil.iş en büyük problem bu aslında, herkes bir şeylerden şikayet ediyor fakat anca şikayet etme aşamasında kalıyor, örgütlenip çözüm üreteceklere baskı yapmıyor, ya da çözülemez bu ya diyerek söylenip duruyor, bu konu özelinde çözülmeyecek bir şey asla yok, çözen nasıl çözmüş ? avrupada şöyle böyle tamam bir heyet gitsin sorsun nasıl başarıyorsunuz arkadaş siz bunu desin mesela, yapılacak o kadar çok şey var ki, imkansız değil sadece istenmesi gerekiyor özetle.
olması gereken konusunda katılıyorum. ama ülke gerçeklerinden uzak hayal kurmak bana göre değil.
bizim örgütlenebildiğimiz herhangi bir konu hatırlayamıyorum ben. zaten bu konu için hiçbir adım atılmaması da bunu gösteriyor. kadın cinayetlerinden sonra istanbul sözleşmesini kaldıranlardan bahsediyoruz arkadaşlar. çok iyimsersiniz.bu biçimde kabul edebilirim cümleyi ve ülkeyi, fakat yapılmış bir şeye yapılamaz, imkansız diye kurulan cümlelere katılmam mümkün değil, ülke gerçekliklerinin değişmesini de istiyorsak örgütlenmek zorundayız.
bizim örgütlenebildiğimiz herhangi bir konu hatırlayamıyorum ben. zaten bu konu için hiçbir adım atılmaması da bunu gösteriyor. kadın cinayetlerinden sonra istanbul sözleşmesini kaldıranlardan bahsediyoruz arkadaşlar. çok iyimsersiniz.![]()
kim sinirlendirdi uln lefty hanımı bu kadar?.... yumuş yumuş takılıyordu ne güzel....
Sen çözüm aramıyorsun. Derdin başka senin ancak neyse seni de sildim defterden ve bu da son yorumum.Cimere çeşitli konularda istek şikayet yazdım . Sonuç 0 sıra sizde .sizde sokak köpekleri için cimere yazın
Çok kindarsin .Sen çözüm aramıyorsun. Derdin başka senin ancak neyse seni de sildim defterden ve bu da son yorumum.
Çok kindarsin .
Kindarsin . Öğrendiklerini yüzde yüz doğru kabul ediyorsun . Öğrendiklerini yanlış diyenlere direk yaftaliyorsun . Yinede sana kızmıyorum.İnsanlara haksızlık yapana hiçbir koşulda hoşgörü göstermem. Bu haksızlığa ortak olan kim varsa benim için hiçtir.
Hak yerini bulur, merak etme.
Cehaletle beslenen birisi bana kızamaz zaten.Kindarsin . Öğrendiklerini yüzde yüz doğru kabul ediyorsun . Öğrendiklerini yanlış diyenlere direk yaftaliyorsun . Yinede sana kızmıyorum.