Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Köpek düşmanlarına tasma takıp barınaklara bağlamalı.. gerçekten bu dünya sadece sizin için yaratılmış gibi düşünen zavallılar kaldı mı ya?
Bunlar çözüm odaklı canlı türü değil .insan olacağına köpek olsun diyenlerle bır yere oturup anlasamayiz. Bunlarla fikirle konuşarak değil güçle, kanunla, yasayla, devletin askeri polisi savcısı ve hakimi aracılığıyla anlaşılırBu biraz ağır olmuş. Böyle de olmamalı.
Düşmanlık ile değil çözüm odaklı iyimser olmalı, başlığı kınıyorum. Yakışmadı
Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık yaBunlar çözüm odaklı canlı türü değil .insan olacağına köpek olsun diyenlerle bır yere oturup anlasamayiz. Bunlarla fikirle konuşarak değil güçle, kanunla, yasayla, devletin askeri polisi savcısı ve hakimi aracılığıyla anlaşılır
Konuş be Nilü Hollandada bi başı boş gezen köpek hayvan varmı sokakta gezen 1 tane bile anlat heleSokakta basibos hayvan gezmesi iyi birsey degil arkadaslar, hala 2022'de "kuduz asisi" varsa Turkiyede bir durup dusunun derim.
Kopek hic yok, ama sahipli kediler var her gun bahceme ugrayan :dKonuş be Nilü Hollandada bi başı boş gezen köpek hayvan varmı sokakta gezen 1 tane bile anlat hele
miyavKopek hic yok, ama sahipli kediler var her gun bahceme ugrayan :d