Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Bu daha önce konuşuldu sokakta olmalarını isteyenler VS sokakta olmasını istemeyenler arasında sonsuza dek sürecek bir savaş söz konusu o yüzden anlatmaktan gına geldi artık z!klemiyorum sistem böyle çalışmıyor her durum bir çarkın dişlisi...
Bir üst mesaj da ki gibi insanlar olduğu sürece sokakta hayvanlar olması gerek bu mecburi bir durum. Öte yandan bu durum hayvan derneklerininde ayakta kalmasını sağlıyor. Bu saatten sonra meslek mi değiştirsinler! Nasıl para kazansın bu insanlar. Zaten mental ve manevi anlamda onları savunan insanlar var. Onlarda bu durumdan nemalanıyor. Tıpkı "mevcut hükümete oy vermeyen vatanını sevmiyordur abe" kozu gibi kolayca;
sokakta hayvan kalmasını istemiyoruz diyenleri linçleyip "hayvan sevgisi yok" sen de yaftası yapıştırabilmeleri için gerekli olmaları gibi..
Ben de evcil hayvan besliyorum fakat istediğim bir şey var lksdjflsdkfj şöyle en azılı vahşi cins kedi köpeği daha doğrusu sokak hayvanını şu gereksiz veryansıncılara instagram ya da fotoğraf hayvan severlerine verselerde bi bakımını üstlenseler ksdjnsdf
ama o hayvanlar şey olucak böyle daha önce çoluğa çocuğa saldırmış sabıkalı hayvanlar olucaklar yok öyle "kuki" ya da "kedicik" bildiğin feleğin çemberinden geçmiş bir hayvanın bakımını üstlendirecekler. Dogo arjantin ne bilim pitbull falan ben o zaman görmek isterim eşşeğin büllüğünün bu arkadaşlarda nasıl bir etki edeceğini...

Son düzenleme:
Tüm başıboş sokak köpekleri Liçi ve Köpek Yeme Festivali için toplanıp, Çin: Yulin, Guangxi'ye belli bir ücret karşılığında ihraç edilmelidir.

Avrupada hicbir ulkede caddelerde basi bos kopek yokmus yalniz he sokakta 1 tane bile kopek goremezmissiniz:)

Bu biraz ağır olmuş. Böyle de olmamalı.
Düşmanlık ile değil çözüm odaklı iyimser olmalı, başlığı kınıyorum. Yakışmadı

Bu biraz ağır olmuş. Böyle de olmamalı.
Düşmanlık ile değil çözüm odaklı iyimser olmalı, başlığı kınıyorum. Yakışmadı
Bunlar çözüm odaklı canlı türü değil .insan olacağına köpek olsun diyenlerle bır yere oturup anlasamayiz. Bunlarla fikirle konuşarak değil güçle, kanunla, yasayla, devletin askeri polisi savcısı ve hakimi aracılığıyla anlaşılır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ne
Sokak köpeklerinin belediyelerce toplatılması için genelge yayınladı. Buna göre vatandaşlar da köpekleri toplayabilecek.

Bunlar çözüm odaklı canlı türü değil .insan olacağına köpek olsun diyenlerle bır yere oturup anlasamayiz. Bunlarla fikirle konuşarak değil güçle, kanunla, yasayla, devletin askeri polisi savcısı ve hakimi aracılığıyla anlaşılır
Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya

Şu yurtdışı medeni olduğu halde uyutanlar onlarmışta falan filan demenize de ayrı bitiyorum. Ulan bok yeseler siz de mi yiyeceksiniz. Işinize geldiği gibisiniz. Valla üzülüyorum. O kötü düşünceleriniz sizi bulacak. Neyin kafasındasınız. Ne kötüsünüz. Cidden bu kötülük, başka bir şey değil. Neyse eden bulsun, diyeceklerim bu kadar

Allahım sen hayvanları böyle kafalardan koru lütfen, gerçekten. Çok çok üzülüyorum onlar için

barınak sayısının arttırılmasına ve sokak köpeklerinin kısırlaştırılmasına okey derim. Geçen bir belgeselde izlemiştim, bir ülkede sokakta yaşayan kedi ve köpek sayısına o ülkenin hayvan savunucuları oy birliğiyle karar veriyormuş. Düşünün adamlar sayıyı belirleyebilecek bir sistem oluşturmuşlar. Engel olamıyorsak kontrol edebilmeliyiz.

Neden, çünkü aşırı kedi ve köpek oluşumu çoğu hayvanın erken ölümüne yol açar, geçen gün beslediğim yavru kedilerden biri araba altında can verdi. Uzun lafın kısası her sokağa iki kısır kedi ve her mahalleye 2-3 köpek yeterlidir. Fazlası herkes için zarar.

Geri