Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu mu bizim derdimizAgızlık yok bişey yok ama işte bu KÖPEĞİN suçu değil onu besleyen hayvanın sorunu
Ben ölmesi taraftarı değilim kapatılması taraftarıyım ve kısırlaşması aynı zamanda.Bu mu bizim derdimiz
@Moses şimdi kızıl denizimizi yaracak ne demek kopekperest!Kopekperest arkadaşlarım şunu anlamıyor. Köpeksiz sokak isteyen adamlar zaten çok anlayışlı ve hayvan hayatına saygılı. Sadece pazar sabahi fırına giderken götünden ısirilmaktan hoşlanmıyorlar. Sizler yıllardır buna çözüm bulmuyorsunuz. Sadece yanımda kuru mama taşımam gerektiğini söylediniz. O zaman sorunu biz kendimizce çözelim diyince de kıçına neft sürülmüş gibi bağırıyorsun.
Ne yapalım yani isirilmayi mi normalleştirelim sizin güzel hatriniz için.
Kafana oksijen mi gitmiyor seninBen ölmesi taraftarı değilim kapatılması taraftarıyım ve kısırlaşması aynı zamanda.
Size kızdığım şey itler ölsün tarzı konuşmalarınız çok acımasız geliyor banaKafana oksijen mi gitmiyor senin
Aynı şeyi söylüyoruz niye eksileyip duruyorsun beni
valla hocam bu insan sağlığı ile ilgili. hücum edebilirler. ben onların sağlığı için de diyorum. bir ineğin kuduz olmasından bir farkı yok. bunun mutlaka bir yönetmeliği bir şeyi vardır. kuduz hayvan aşı yapıldıktan sonra iyileşiyorsa aşı yaparlar yok olmuyorsa zaten geriye itlaf etmek kalıyor.Juju dur ortalık karışık zaten itlaf falan diyorsun. Hücum edecekler yine can havliyle.
Ne kadar da Türkiye kokan bir cümle......konudaki birçok kişinin aslında aynı şeyden bahsediyor oluşu ama asla anlaşamaması......
valla serçiko mansur beye de baya yakın oturuyorum. ben tam tersi köpeklerde artış görüyorum. belki yeni yapmaya başlamıştır henüz sonuçlarını görememiş olabiliriz.![]()
Mansur Yavaş: 2 sene içinde sokak hayvanları popülasyonunu kontrol altına almayı hedefliyoruz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sokaktaki can dostlarımız için başlattığımız Türkiye'nin en kapsamlı kısırlaştırma çalışmalarımız her geçen gün sayısı artarak devam ediyor. 2 sene içerisinde sokak hayvanları popülasyonunu kontrol altına almayı hedefliyoruz” dedi.www.birgun.net