Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Cidden sana faydası mı olması lazım bir hayvanın illa?? O zaman mı yaşam hakkını elinden almayacaksın, kendi çıkarların için çalıştırarak
Her yorum ayrı bi şaşırtıyor. Ne biçimsiniz arkadaş

Cehaletle beslenen birisi bana kızamaz zaten.

Dilekçe ver ve forumda paylaş da ciddiyetini görelim ancak bana bir daha yazma lütfen.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Hayvan Hakları Komisyonu"na yazacaksın.
Chpli belediyeye köpek var alın dedik defalarca aradık Gelmiyorlar IMG-20221109-WA0015.jpg

Dur unuttum bır sürü yukardaki sitede 3 4 tane köpekleri toplayın kampanya var imzaladim . Resimleri de atıyorum

Chpli belediyeye köpek var alın dedik defalarca aradık Gelmiyorlar Ekli dosyayı görüntüle 70128

Elli kez yazdım ancak okumuyorsun. Son kez özet geçeyim.

Belediyelerin hiçbiri kanuna karşı gelip de hayvan toplayamaz çünkü 5199 sayılı kanun gereğince, hayvanların yaşam alanı; sokaklardır. Bu kanun değişmedikçe hiçbir belediye köpek toplayamaz. Toplarsa ceza alır. Daire başkanı görevden alınır v.s

Bırakın olm Allahın sessiz kullarını 2-3 kap yemek su koyun yeter . Sevap kazanın :(
A101 den salam alıyorum ben . Gecen bi tane ısırık aldım verdim poncik bir kopeğe oda ısırdı geri bana uzattı :(
Ne zararı var :(

Elli kez yazdım ancak okumuyorsun. Son kez özet geçeyim.

Belediyelerin hiçbiri kanuna karşı gelip de hayvan toplayamaz çünkü 5199 sayılı kanun gereğince, hayvanların yaşam alanı; sokaklardır. Bu kanun değişmedikçe hiçbir belediye köpek toplayamaz. Toplarsa ceza alır. Daire başkanı görevden alınır v.s
En azından alsınlar kisirlastirsinlar .onun için bile gelmediler. Görevli kiz aradi .geldikler mi diye hayır dedik . Sorun toplayanlarda . Biliyorum kanunen yasak . Kısırlaştırma da yapmıyorlar .köpekler durmadan çoğalıyor

Forumda elli tane yorum yazıp da dilekçe verme cesareti gösteren yok galiba ki bu durum da kimse kusura bakmasın ancak şovdur.

Dilekçenizi verin ve cevabı da burada paylaşın. Forumda yazdığınız tek bir hakareti komisyona söyleyecek cesaretiniz var mı? Yok tabii ki.
Burada atar turarsınız sadece...
Dilekce yazmak isteyen varsa ben yazarim. Tabi 1900 lira.
(Lefti saka yaptigim icin beni dovecek diye cok korkuyorum)

En azından alsınlar kisirlastirsinlar .onun için bile gelmediler. Görevli kiz aradi .geldikler mi diye hayır dedik . Sorun toplayanlarda . Biliyorum kanunen yasak . Kısırlaştırma da yapmıyorlar .köpekler durmadan çoğalıyor

Köpeklerin küpesi varsa mutlaka aşılıdır ve kısırlaştırılmıştır ancak yoksa da belediye gelip almak ve kısırlaştırmak zorundadır.

Belediye bu görevini yapmazsa bulunduğunuz ilin, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bildirin çünkü cezası var.

İnsanlarıda toplayıp itlaf edelim.

Durduk yere birini öldürüyorlar,
kadınlara tecavüz ediyorlar
Çocuklara istismar yapıyorlar
Çevreyi kirletiyorlar
Doğayı yok ediyorlar
Savaş çıkarıp her şeyi yerle bir ediyorlar
Benciller
Kibirliler

İnsanlarıda toplayıp itlaf edelim.

Durduk yere birini öldürüyorlar,
kadınlara tecavüz ediyorlar
Çocuklara istismar yapıyorlar
Çevreyi kirletiyorlar
Doğayı yok ediyorlar
Savaş çıkarıp her şeyi yerle bir ediyorlar
Benciller
Kibirliler
Ama anlamıyorlar çünkü dünya birtek insanlar için var diye düşünüyorlar. eminim köpekler de bizimle aynı ortamda oldukları için rahatsızlardır.. keşke bu kaosu köpeklere yapılan eziyetler karşısında da sergiliyebilsek. Yazık,vah, üzüldüm deyip geçiyoruz. ne acı

Geri