ivan divandelen
Gümüş Üye
seri itlaf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Köpek düşmanı? 2 kopegim var .başıboş insanlara saldıran köpek istemiyorum. Akp den önce böyle bır sorun yoktu. Belediyelerin sokağa saldığı köpek sürüleri kecimi parcaladilar .bır sürü tavugumu oldurduler.. kim bilir kaç kediyi öldürdüler .Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya
Bu yasima kadar 10 tane bahçemde köpek besledim . Kedi de besliyorum içlerinde sokaktan aldigim 3 bacakli da var .Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya
Konu başlığıni dikkat çeksin diye bilerek yazıyorum .yoksa konuya 1 yil sonra girenler .haber sayfaları gazeteler de aynısını yapıyor .tıklama sayısı çoğalıyorAyrıca başlığın çirkinliği.
Eti yenilmeyen bir hayvan türünun bu kadar çok yayılması ekonomiye zarar .çevreye zarar herkese zarar .gerektiği kadar bırakılıp gerisi itlaf edilmeliAbi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya
Bu söylediklerin gerçeği değiştiriyor mu kamil abicimHahhahahhahaajaja büraya bah hele..
Hayvan hakları savunması tutmayınca olayı dinî tabana çekmeye çalışmış. Böylece muhafazakar popakı frenlerim sanmış... Yemezler.
Köpek düşmanlarına tasma takıp barınaklara bağlamalı.. gerçekten bu dünya sadece sizin için yaratılmış gibi düşünen zavallılar kaldı mı ya?