Sokak hayvanları ile nasıl mücadele edilsin ?

Konu sahibi son olarak 794 gün önce görüldü
Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya
Köpek düşmanı? 2 kopegim var .başıboş insanlara saldıran köpek istemiyorum. Akp den önce böyle bır sorun yoktu. Belediyelerin sokağa saldığı köpek sürüleri kecimi parcaladilar .bır sürü tavugumu oldurduler.. kim bilir kaç kediyi öldürdüler .

Son düzenleme:
Abi ben zaten tadını kaçıran kişisel kavgaya dönüştüren insanlara değil senin köpek düşmanlığına söyledim. Onlarda Allahın var ettiği bir canlı bende hergün korkarak yürüyorum sokakta fakat bu kadar da düşman değilim yazık ya
Bu yasima kadar 10 tane bahçemde köpek besledim . Kedi de besliyorum içlerinde sokaktan aldigim 3 bacakli da var .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ne
Eti yenilmeyen bir hayvan türünun bu kadar çok yayılması ekonomiye zarar .çevreye zarar herkese zarar .gerektiği kadar bırakılıp gerisi itlaf edilmeli

Şu saate kadar başlığın değiştirilmemesi de yönetimin eksiği.

BU DAVA DA BEN DE VARIM EVET KÖPEKLER TOPLATILSIN BARINAKLARA YERLEŞTİRİLSİN FAKAT KÖPEKLERİ BİZ YARATMADIK KAFAMIZA GÖRE HER BİRİNİN CANINI ALAMAYIZ KÖPEK TOPRAK OLUP GİDECEK AMA BİZ ONLARA YAPTIKLARIMIZDAN SORGUYA ÇEKİLECEĞİZ O YÜZDEN BİRAZ DAHA YUMUŞAK GEÇİŞLER YAPARSAK ONU YARATANI DA İNCİTMEMİŞ OLURUZ EFENDİM.

AYH YAZARKEN YORULDUM !

Tamam köpekleri itlaf edilmesin .10 milyon köpeği emaraya verelim gitsin bir adaya yaşasın beslesin
Kendi kesesinden besleyecek

Orda da devlet araya giriyor işte. Bu devletin sorunu abi

Hahhahahhahaajaja büraya bah hele..
Hayvan hakları savunması tutmayınca olayı dinî tabana çekmeye çalışmış. Böylece muhafazakar popakı frenlerim sanmış... Yemezler.

Hahhahahhahaajaja büraya bah hele..
Hayvan hakları savunması tutmayınca olayı dinî tabana çekmeye çalışmış. Böylece muhafazakar popakı frenlerim sanmış... Yemezler.
Bu söylediklerin gerçeği değiştiriyor mu kamil abicim

Olm bu konu manyak ayıklayıcı gibi 4wk

Bu konu daha öncede tartışılmıştı, konular birleştirilebilir bence.

Canımız yanacak arkadaşlar başka bir yolu yok gibi.
Bela gelmeden çalışmıyor bazılarının kafası.
Böyle devam ederse bi epidemi muhakkak patlak verecektir. Hoş,enfeksiyon olmasa dahi saldırganlığın yarattığı ölümler, maddi manevi kayıplar da epidemik bi olguymuş gibi ele alınmalı; bu da bi halk sağlığı sorunu çünkü.
O kuduz köpekten haberiniz var mı mesela? çoktan ölmüştür tabii peki bölge karantinaya alınmış mı?bölgedeki tüm sıcak kanlı memeliler toplatılmış,sahipli olanlar taramadan geçirilmiş mi? köpek emziren bi anne miymiş,sürüsü var mıymış falan.
Bugün Bitlis yarın İstanbul nolcak ki canım aynı dünyayı paylaşıyoruz.
Bak W siz hala kuduz aşısı mı oluyosunuz yazmış.

Geri