Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ah Nyc.Kimseye yüzde yüz güvenemezsin yani insanin fitratina ters.Kuruntulu istikrarlı kontrolculukle tanıma-güvenme evresi karışıyor. (Ben kontrolcu olabiliyorum fakat konumuz bu degil)
Yeni ilişkiye başladığınız birini araştırmanız,telefonunu kurcalamaniz ile yillardır aynı yastığa baş koydugunuz insanın sınırlarını ihlal etmeniz aynı şey değil. İnanna hanım kafeste de olsa aldatan aldatır demiş,katılıyorum fakat tanıma-güvenme evresinde amaç zaten aldatmasını engellemek değil; aldatma potansiyeli var mı bunu öğrenmek ya da sınamak. Bazıları tanışma evresinde araştırınca kızıyor, bana güvenmiyorsan niye araştırıyorsun diye iyi de hayatım seni arastirmadan, gözlemlemeden nasıl güveneceğim? Konuşarak böyle şeyleri nasıl cözebileceğinize inanıyorsunuz? Ben profesyonel bi yalanciyi konuşarak çözemem.
Prenses oldugu kadar da hırçın .ppbakarım gocamm değil mi xd yani bu mesele olamaz o durumda bakıcam baktırmam gibisindennn
Iliski daha yeni yeniyse,kendini gösterme cabasi ve hicbir sey yokken bile,ispatlama geregi duymasi bana göre özgüvensizliktir.@Süreyya al bak demesi neden özgüvensizlik? Dürüst ve gizli kapaklı iş çevirmeyen insan al bak der, rahatsız da olmaz. İnsan doğası gereği meraklıdır, emin olmak ister. İnsanın doyumsuz varlık olduğunu düşünürsek bugün çok sadakatli olması 2 dk sonra başka bir kadına ilgisinin kaymayacağını göstermez ki…
Ah Nyc.Kimseye yüzde yüz güvenemezsin yani insanin fitratina ters.
Üstelik yeni tanisma asamasinda kim gösterir telefonunu?
Yani izin veriiyorsa bakilmasina, o insanda bir özgüvensizlik vardir.Özgüvensiz biri ile kim olmak ister?
Evli insanlar farkli galiba.
Onlar al lan bak bak da diyebilir,bilemiyorum.Yani öyle olmasi lazim diye düsünüyorum.Aslinda evli bir insanin telefon akisini gizlemesi düsündürücü bana göre(Bu arada telefon baska seyler icin de kullanilir..is hayati gibi güldüm su an)Öte yandan aldatiyor ve ya aldatiliyorsa bunu bilmeye hakki var.Dürüst olmak lazim.Kaldiramayacagin tasi atmaya kalkma.
Aldatma potansiyeli herkeste var.Bir firsata bakar ki firsatlar cok bu zamanda.Ama bunu kara kara düsünüp ani kacirmak da pek dogru mu bilmiyorum.
Ama burada sorun sanirim gizli is cevirme potansiyeli.
Kandirabilmesi,aptal yerine koymasi.Bunu hazm edemezsin gibime geliyor.
Kimsenin icine bakamazsin.Kimseye yüzde yüz güvenemezsin ama bazı önemli tehlikeleri önceden fark edip elimine edebilirsin.
"Kusursuz kişi bulunmalı"yı savunmuyorum.
Kadın cinayetlerinin önemli bi kısmının da yanlış tanınan,yeterince tanınmayan partnerle ilgili olduğunu düşünüyorum mesela. Yeni tanıtılan birinden hödük gibi telefonu istenmez tabii fakat karşıdaki güvenilir ise ve seni seviyorsa zaten free olur bu konuda. Sen sormadan hayatindaki tum ilişkileri masaya yatırır, telefonunu masaya birakip wcye gider falan bunlar önemli detaylar.
İşte bu detaylarda gözüme bir şey batarsa zaten genelde direkt sormam.
Ne yapar eder ondan habersiz incelerim o telefonu. Gözüme batmasa da inceliyorum gerçi ama konu ben değilim.