Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakar mısınız ?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakarmısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Sevgilinizin/Eşinizin Telefonuna bakar mısınız ?

Peki telefonuna bakmak saygısızlık mıdır ?

images (16).jpeg

Ben bakarım izin verirse yalana gerek yok. Gizlice bakmak saygısızlıktır, evet.

Bakarim.

Sagliksiz bir durumsa sagliksizim.

İzin vermezse bakamam haliyle. İçeceğine ilaç mı atalım kız? sklksk
Saygıyla karşılamak zorunda olmakla beraber pezevenk bir şey saklıyor kesin derim sklksks
İlac fikri fena degilmis, degerlendirmeye alinmali .D
Ya yapacak olduktan sonra ikinci telefon diye birsey var..
Mesele illa mesajlar degil ki, belki rehber karistirmak gibi hobilerin var .D

İlac fikri fena degilmis, degerlendirmeye alinmali .D
Ya yapacak olduktan sonra ikinci telefon diye birsey var..
Mesele illa mesajlar degil ki, belki rehber karistirmak gibi hobilerin var .D
Rehber karistirsam ne olacak ki hem? Ya kuzenim diyecek ya iş arkadaşım. Sen yokken kırıstırdıgım kız diyecek hali yok ya sklksk rehberden iş çıkmaz. Remziye ise remzi diye kaydeder .ddd

. . .

Yannis oldu alinti.

Bekarım alayına bakarım.. pardon bu konu o konu değil.. ama yine bakarım tabii.. başlarım özel alanına

Gözümün ucu ile gizlice bakmıştım modelini öğrenmek için. Yeni telefon almış ta.

Bakarım daa, o da bakar daa dozunda. Onun da arkadaslariyla özel muhabbeti olabilir benim de oluyor o yüzden öyle incik cincik kurcalamam o da kurcalasın istemem.

Zaten size o guveni vermeyen biriyle evlenmeyin bence. Sevgiliyseniz de ayrilin. Kendine ait bir alan olusturamayacaginiz iliskiler saglikli degil. Evet telefon benim icin ozel alan.

Toksik iliski icinden ciktigimdan beri, kendime bu iskenceyi cektirmemem gerektigini anladim. Her gun, nasilsa aldatilacagim korkusuyla ve bunun kanitlarini bulmaya calismakla yasanmaz.

Güven zamanla, sınanmışlıklarla oluşur. "Güvenmeyen biriyle evlenmeyin" vövövö.

Sorsan ebeveynlerine güvenmiyor..

Bok gibi adamların peşinden koşup yaşadığın tecrübeleri "olması gereken" olarak sunamazsın. Sorry.

Geri