Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakar mısınız ?

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü

Sevgilinizin / Eşinizin Telefonuna bakarmısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Seviyemin altinda böyle seyler.

Gözünün içine bakıp şıp diye güvenilir teşhisi koyabilmek gibi , anlattıklarının yalan olmadığını şıp diye anlayabilmek gibi süper güçlerim olsa keşke, yok ne yazık ki.
O yüzden deneme yanılma yöntemini kullanıyorum. En uzun soluklu ilişkimde ilişki başlangıcında ona hiç belli etmeden yaptığım çeşitli uygulamalar oldu ve kişisel güvenimi sağladım. Güveni sağladıktan sonra böyle şeylere gerek duymuyorsunuz zaten, en azından ben. Onun için 'bunu yapmaz, bunu yapar' diyecek kadar aranızda bir güven bağı oluşabiliyor. Onla ilgili altını çizerek söyleyebileceğim en net tespit sadakat mesela.
Hayat onu nereye sürüklerse sürüklesin,sadakat duygusunu yitirecek bi insan değil.

Sorunlu davranisi da olmasi gereken bir durummus gibi sunmayin o halde. Adam gibi konusmayi deneyebilirsiniz mesela.

Gelip bir de bana laf sokmaya calismis, he cok da umrumdaydi senin ne dusundugun. :d

Bakmam, baktırmam..

Şunu iyi biliyorum, aldatmak isteyen sen onu kafese bıraksan da aldatır.. O nedenle kişilere ait özel yaşam alanlara müdahale edilmesini pek sevmiyorum.

Sevgilim/eşim yok ama olduğu zamanlarda bile bakmam,bakılmasını sevmem.evet ikili bir ilişki olsa bile yine de herkesin hayatı kendine özeldir,zaten güvenip hayatıma almışsam bu tip şeylere takılmam.

İlişkiniz, partnerinizin mahremine kafanız estikçe dalabileceğiniz sınırsız bir giriş anahtarı değil. Bir kere bunun ayırdında olalım. Sırf bir ilişki içindesiniz diye karşınızdaki insanın sınırlarını istediğiniz gibi ihlal edemezsiniz. İlişki veya partnerinizle ilgili zihninizi kurcalayan birtakım soru işaretlerini gidermenin yolu karşınızdaki kişinin mahremine arka kapılardan girmek değil, düzgün bir iletişim kurmaktır. Zaten sizi o arka kapılara iten de o iletişimi sağlıklı bir şekilde kuramamak.

@Shinigami benim uzun yolla ifade etmeye çalıştığım şeyi tek cümleyle çok güzel ifade etmiş, "Kendine ait bir alan olusturamayacaginiz iliskiler saglikli degil." Ne yazık ki ülkemizde kişisel alan çok dikkate değer veya saygı gösterilesi bir olgu değil. Sadece sevgili/eş değil, arkadaşlar da çoğu zaman hiçbir rahatsızlık duymadan bu alanları ihlal edebiliyor, sınırları kafalarına göre geçebiliyor. İşin kötüsü bu durum insanımızı hiç rahatsız etmiyor. Hiçbir bahane ve hiçbir ilişki bu alanın ihlal edilmesi için makul olabilecek sebepler barındırmıyor bence. Partneriniz size bu alanın kapısını açmadıkça bu kapının zorlanmasını çok sağlıksız buluyorum. Ben ülkemizde son yıllarda ilişkilerin gittikçe toksik hale gelmesinin sebeplerinden hatta o sebeplerin en önemlilerinden biri olarak bu alanın ihlal edilmesini görüyorum.

Ben eşimin telefonunu veya bilgisayarını ondan habersiz şekilde kullanmamaya dikkat ediyorum. Çok elzem olmadıkça Whatsapp, mail ve diğer mesajlaşma uygulamalarını da açmıyorum.

Ben ülkemizde son yıllarda ilişkilerin gittikçe toksik hale gelmesinin sebeplerinden hatta o sebeplerin en önemlilerinden biri olarak bu alanın ihlal edilmesini görüyorum.
onun nedeni sabah kuşağında birbirine kayan, uçan anadolu irfanına sahip yurdum insanının hayatlarının çarşaf çarşaf millete empoze edilmesi diye düşünüyorum aga. doğal olarak da millet en yakınındakinin eşinin, dostunun, sevgilisinin, arkadaşının vb. her şeyine vâkıf olmak istiyor.

Ay öfh herkes ne kadar elit ilişki yaşıyor ya ben alır bakarım yanında valla pislik yapıp vermezse de bogusurum ama bakarım yani, güzel güzel al bak derse hevesim kaçar bakmam. Beni tanıyorsa güzellikle verir yoksa canına okurum. Yumruklarımın tadına bakar...
Ama o benimkilere bakamaz çünkü ben kadinim, benim özelim daha özel sjdjs kendimi düşündüğümden değil kız arkadaşlarımın mahremiyeti de soz konusu sonuçta...

Eğer bakmamam için önlemler aldigini hissediyorsam bakarım. Böyle bir durumda herkes bakmak ister diye düşünüyorum zaten.
Örneğin telefon her defasında ters konumlandiriliyorsa oldukça şüpheli bir durum.

Koca yürekli aslan parçası xasthur.. işte aranan kan.

Geri