Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla haci kendisi de buraya uye sor bakalim flort evresinden nisanlanmaya kadar bir kere alip bakmismiyim. Ama esasinda bu kotu bir sey, kadınlar ne yapiyorsa ne ile ilgileniyorsa erkekler de ona ilgi gostersin merak etsin isterler. Daha dogrusu bunu onemsemek ile iliskilendirirler. Bir kadının telefonuna bakmak ile erkeğin telefonuna bakmak arasında çok fark vardır. Erkekler bu konu da gözetimli serbestlikten yararlanırlar. Yoksa kadına kolaylık olsun onun özeline saygıdan gibi kolpa nedenlerden bakmıyorum değil. Çok fazla kontrol etmessen gafil avlamak kolay olur. Tabi bunu bu yuzden yapiyorum demiyorum. Kontrol edilen bir şeye güvenlik önlemi almak kolaydır. Mesela hapisanelerden kaçması için adam tutup guvenlik duzeyini kontrol etmek gibi.He he inandım
Yaptığın hiç hoş bişey değil.hayır.
ben kendisinin yaptigi konuşmalara farklı yollardan ulaşabiliyorum
ne için?Yaptığın hiç hoş bişey değil.
Dinlediğin için ?ne için?
telefonunu kurcalasam daha mı hoştu?Dinlediğin için ?
İnsanlar her ne olursa olsun kendi içinde özel alan yaratır belki kız arkadaşı ile sana bile söyleyemeyeceği bişey paylaşacak ?telefonunu kurcalasam daha mı hoştu?
benden daha özel ne olabilir?İnsanlar her ne olursa olsun kendi içinde özel alan yaratır belki kız arkadaşı ile sana bile söyleyemeyeceği bişey paylaşacak ?
Hayat senden ibaret değil ?benden daha özel ne olabilir?
onun hayatı benden ibaret.Hayat senden ibaret değil ?
Ow ne kadar sert.onun hayatı benden ibaret.
işine gelmiyorsa gitsin
o kadar kolay gaza geliyorsun ki.Ow ne kadar sert.
Senden beklemezdim onun için şaşırdım. Tamam şimdi fabrika ayarları yüklendi.o kadar kolay gaza geliyorsun ki.
dayanamadım.
kimsenin özel hayatına girdiğim yok, zira telefon kurcalamak da aynı ahlaki değer bilmezlige giriyor