Emare
Platin Üye
O kadar cok ki.. suan yazmaya üşendim shshjsjsEmare hanım kriterleriniz nedir acaba yani neye dikkat edeceksiniz adayları değerlendirirken?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar cok ki.. suan yazmaya üşendim shshjsjsEmare hanım kriterleriniz nedir acaba yani neye dikkat edeceksiniz adayları değerlendirirken?
Diyor ki ava giderken avlanma, dikkat et..O ne demek ya.. anlamadımmm
Sorunun Ash 'den gelmesi daha şaşırtıcı oldu benim için.
Bu tür sorular genelde Serzeniş'ten gelirdi. Hem mantıklı birisin, ne yapılacağını bilirsin.Neden ki?
Bu tür sorular genelde Serzeniş'ten gelirdi. Hem mantıklı birisin, ne yapılacağını bilirsin.
Ne kadar da eleştiriye açık bir insansın.. Daha eleştirmeden parladın ya.İyi de burada mevzu benim ne yapacağımı bilmemem değil. Umarım böyle bir şey yaşamam zaten.. Ortamda konusu geçti ve düşüncem estirildi ben de merak ettim forumdakilerin düşüncelerini.. ay açmıyorum bidaha size konu monu hah. :Suratsız:
Ne kadar da eleştiriye açık bir insansın.. Daha eleştirmeden parladın ya.
Ekli dosyayı görüntüle 75233
Şıpsevdi artık sadece bi sakız markası değil arkadaşlar.. belki benim yeni nickim olabilir.. shshsjs