Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kişi için ayrılmıyorsun ki... Başka birine ilgin başlarsa bu durumda hayatındaki insana duygun bitmiş demektir.Bence iki şeyi birbirine karıştırıyorsunuz, iş yerinizde, sokakta, sosyal çevrenizde gördüğünüz eli yüzü düzgün yakışıklı/güzel, ilgi çekici insan için sevğinizden ayrılıyorsanız zaten sıkıntılısınızdır, çünkü burada bir sınır veya limit yok, matematiksel olarak her zaman daha iyisi ile mutlaka karşılaşırsınız zaten, eğer dağda yaşamıyorsanız.
Bence iki şeyi birbirine karıştırıyorsunuz, iş yerinizde, sokakta, sosyal çevrenizde gördüğünüz eli yüzü düzgün yakışıklı/güzel, ilgi çekici insan için sevğinizden ayrılıyorsanız zaten sıkıntılısınızdır, çünkü burada bir sınır veya limit yok, matematiksel olarak her zaman daha iyisi ile mutlaka karşılaşırsınız zaten, eğer dağda yaşamıyorsanız.
Çok biliyorsun sen.DBence iki şeyi birbirine karıştırıyorsunuz, iş yerinizde, sokakta, sosyal çevrenizde gördüğünüz eli yüzü düzgün yakışıklı/güzel, ilgi çekici insan için sevğinizden ayrılıyorsanız zaten sıkıntılısınızdır, çünkü burada bir sınır veya limit yok, matematiksel olarak her zaman daha iyisi ile mutlaka karşılaşırsınız zaten, eğer dağda yaşamıyorsanız.
Durum o kadar basit olmuyor. Hayat boyama kitaplarındaki kadar sade ve pembe değil. Duyguların devam ediyor. Ama bunu kendine ve çevrene bazı durumlarda itiraf edemiyorsun. Böyle durumlarda duygularını kalbine gömeceksin. Her şeyi herkesle paylaşmak zorunda değilsin. Bazı şeyler kul ve Allah arasında kalmalı. Çünkü açıklayamazsın, anlatamazsın, anlşılamazsın, her tür yanlış anlaşılırsın. Ve, hayat mutlaka herkesi bir gün zor duruma sokar. Önemli olan başa çıkabilmek.O kişi için ayrılmıyorsun ki... Başka birine ilgin başlarsa bu durumda hayatındaki insana duygun bitmiş demektir.
Başkasına ilgi duyduktan sonra kalbime gömsem ne olur gömmesem ne olur?Durum o kadar basit olmuyor. Hayat boyama kitaplarındaki kadar sade ve pembe değil. Duyguların devam ediyor. Ama bunu kendine ve çevrene bazı durumlarda itiraf edemiyorsun. Böyle durumlarda duygularını kalbine gömeceksin. Her şeyi herkesle paylaşmak zorunda değilsin. Bazı şeyler kul ve Allah arasında kalmalı. Çünkü açıklayamazsın, anlatamazsın, anlşılamazsın, her tür yanlış anlaşılırsın. Ve, hayat mutlaka herkesi bir gün zor duruma sokar. Önemli olan başa çıkabilmek.
evet ama olması gerekeni söylüyoruz canım. çünkü aksi o kişiye haksızlık kim ister o kişi yerinde olmak? sırf düzenin bozulmasın diye, var olan elinden gitmesin diye aklın başkasındayken o kişiyle birlikte kalıyorsun.. büyük haksızlık ve acımasızlık gibi geliyor bana. sahsen bana bunun yapılmasındansa acı da olsa gerçeklerin yüzüme vurulmasını tercih ederim.İşte bu aşamada sevgilisinden eşinden ayrılacak çok az insan var ama
ben benim sevgilim bu durumu yaşasa aynen bu şekilde gelip itiraf etsin isterim. böylece en ufak umudum kalmaz ve duruma göre hak ettiklerini yüzüne vurabilirim. aksi halde sonrasında yeni kurduğu ilişkiyi ağzım açık izlemek zorunda kalırım...Bu kismina katilmiyorum..
yoo yoo o kadar rahat olmamali..
Medeniyet dediginiz sey buysa, medeni olmasin bana karsi.
Bence iki şeyi birbirine karıştırıyorsunuz, iş yerinizde, sokakta, sosyal çevrenizde gördüğünüz eli yüzü düzgün yakışıklı/güzel, ilgi çekici insan için sevğinizden ayrılıyorsanız zaten sıkıntılısınızdır, çünkü burada bir sınır veya limit yok, matematiksel olarak her zaman daha iyisi ile mutlaka karşılaşırsınız zaten, eğer dağda yaşamıyorsanız.
Öyleyse next next next .d ama önemli olan en başta kendini o duruma sokmamak.evet ama olması gerekeni söylüyoruz canım. çünkü aksi o kişiye haksızlık kim ister o kişi yerinde olmak? sırf düzenin bozulmasın diye, var olan elinden gitmesin diye aklın başkasındayken o kişiyle birlikte kalıyorsun.. büyük haksızlık ve acımasızlık gibi geliyor bana. sahsen bana bunun yapılmasındansa acı da olsa gerçeklerin yüzüme vurulmasını tercih ederim.
ben benim sevgilim bu durumu yaşasa aynen bu şekilde gelip itiraf etsin isterim. böylece en ufak umudum kalmaz ve duruma göre hak ettiklerini yüzüne vurabilirim. aksi halde sonrasında yeni kurduğu ilişkiyi ağzım açık izlemek zorunda kalırım...
sadece eli yüzü düzgün diye değil, daha iyisini görüp beğendiğim için de değil.. aklım onda diye. sabah kalkıyorum aklıma o geliyorsa, gün içinde onu görmek istiyorsam, iletişim kurmak için bahane yaratıyorsam, gördüğümde heyecanlanıyorsam vs vs aslında yeni yeni birinden hoşlanmanın ilk aşamaları değil midir bunlar zaten? e bu durumda nasıl bir başkasıyla var olan düzenim bozulmasın diye ilişkimi devam ettirebilirim ki.. sen o sevgili konumunda olmak ister miydin?
yay burcu kadını… bir kere de şaşırt be…çok ciddi yorum yaptım ya sakjhs
7 kocalı hürmüzü kendime rol model alıyorum ben.. yazardım başkası açsa bu konuyu