Sevgiliniz varken başka birinden hoşlanırsanız ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Sorunun Ash 'den gelmesi daha şaşırtıcı oldu benim için.

Aeg'e katıldım bu konuda.
Biriyle ilişki yaşamak benim için sadece sehvi duygular ya da heyecan yaşatması değil.
Bana güvenilir gelmesi, omzuna yaslanabilmem, bir gün ne hale gelirsem geleyim gözlerimin ardindakiyle ilgilenebilme potansiyeli,bana öğrettikleri, zekası,enerjisi...
Yoldaş olmak, sevgili olmak böyle bir şey benim için. Sevgili olmak sadece heyecandan ibaretse sizin için ortada bi sorun var. Sevgili olmanın,eş olmanın bir çok dinamiği var ve bu dinamiklerde bir sarsılma varsa,buna rağmen ilişkimi devam ettiriyorsam sorun bendedir.
Başkasından hoşlanabilme (ciddi düşünme anlaminda) evresine geçmeden ilişkimi sonlandırmam gerekir.
Mehmet Ali Erbil'in bi itirafı vardı bu konuda hoşuma gitmişti " Karıma deli gibi aşıktım, bazı geceler ona sarılıp ağlıyordum acaba beni terk eder mi diye, ertesi günde öğlen başka bir kadınla yatıyordum " Erbil'in çocukluk ve ergenliğine baktığınızda da annesine defalarca lütfen gitme demiş, ondan sevgi beklemiş buruk bir çocuk . Bunu eriskinliginde hayatındaki her kadını elde etme ve onların gitmesine de izin vermeme şeklinde sirayet ettirmiş. Velhasıl bi insani begenebilirsiniz. Beğeni tercihe, yola ciktiginizi yolda birakmaya sebep olacak kadar manik hale gelebiliyorsa sorun yine sizde. İlla Erbildeki gibi bi gelişim bozukluğu da olmayabilir, kimisi de sevmeyi, ilişki sorumluluğunu bilmez.
Kalmayacak kalmayacak
Gördüğün, heyecanlandigin hicbir şey kalıcı olmayacak.
Sadece ruhun,enerjin baki kalacak.
Ona dokunabileni sakın yarı yolda bırakma.

Bu tür sorular genelde Serzeniş'ten gelirdi. Hem mantıklı birisin, ne yapılacağını bilirsin.

İyi de burada mevzu benim ne yapacağımı bilmemem değil. Umarım böyle bir şey yaşamam zaten.. Ortamda konusu geçti ve düşüncem estirildi ben de merak ettim forumdakilerin düşüncelerini.. ay açmıyorum bidaha size konu monu hah. :Suratsız:

İyi de burada mevzu benim ne yapacağımı bilmemem değil. Umarım böyle bir şey yaşamam zaten.. Ortamda konusu geçti ve düşüncem estirildi ben de merak ettim forumdakilerin düşüncelerini.. ay açmıyorum bidaha size konu monu hah. :Suratsız:
Ne kadar da eleştiriye açık bir insansın.. Daha eleştirmeden parladın ya.

Onlar bana kurban olsun .. ya da kimse kimseye kurban olmasın ya ne alakaa

Ya birlikte oldugunuz insan varken , her anlamda onu yasarken bu denli kolay mi " ayy ben sundan da hoslandim , bu da fena degilmis " gibi dusunceler ,o Bu bildigin açlıktır kusura bakmayinda .Bu yapidaysaniz zaten hicbir zaman bir iliski yasayamazsiniz .Surekli alternatif degerlendirme modundasinizdir.

Begeni cok baska bir sey , iliskini bitirebilcek duzeyde ilgi alanina sokmak bir baskasini baska bir sey , Bu duruma dusuyorsaniz zaten o hayatinizdaki insan siz de hic olmamistir.

Sevgilim dünyanın en mükemmeli değil. Ben de değilim. Başkasından hoşlanmak başka, onun koynuna girmek başka. Hoşlanın hoş olanlardan, ama sadece hoşlanın okey !

Sefgilim olsunda bi gerisini bana bırak karışma bendeeee

Mide bulandirici.
Asla kimseyi gormez gozum.
Tarihin en iyi dizkapagina sahip olsa bile..

Geri