Sevgiliniz varken başka birinden hoşlanırsanız ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Hoşlanmak kelimesinin altına tonlarca senaryo açabiliriz.
Şehvet duymak mı? Mizahi yonden uyusmak mı? Guzellik/Yakisiklilik karsisinda savunmasiz yakalanmakmi?
Bazı insanlar duygusal bir boslukta ya da sorunlardan kacmak icin baska bir kan arayabilir. Yani hoslaninca ne yapacagida bunlara gore degisir.
Ciftler film izlerken aktorlerden hoslanabilir bunu asla bilemessiniz. Ya da yaniniza cagirdiginiz arkadasinizdan hoslanabilir tabi eline yuzune bulastirmadigi surece bu tarz insanlar da oluyor.
Ayni anda bir suru seyden hoslanabilirsiniz ve seytaniniz ile siz bunu bilirsiniz yalnizca.. Bence pek kafa takilmasini gerektiren bir durum degil. Sevmek ile hoslanmak farkli seyler.
Daha sonra elde edip igrenmek farkli seyler gerci buda bir sonuc ama
Eger temiz dusuncelere sahip bir insansaniz boyle bir sorun yasamassiniz. Her insan bazen kendine kizicak seyler bir parcada olsa dusunur. Allah sonunuzy hayir etsin abilerim ablalarim.

Eğer ciddi bir düşünce/his var ise- mantıksal ve doğru olanı en zararsız biçimde ayrılma yolunu seçmek olacaktır. İlişkideki hisleri kaybettikten sonra insanın ne kendisine ne de karşısındakine zarar verme hakkı yoktur. Kaldı ki, ayrılma yolunu seçmeden devam ettirdiğiniz sürece ilişkide olduğunuz insan için sürecin yıkıcı olma boyutu daha da artacaktır (tecrübeyle sabit). Sonuçta hepimiz insanız, zamanın neler getireceğiniz bilemeyiz ve seçemeyiz ancak o anki kararları vermek yine bizim elimizde. Duygularınızı kontrol altına alıp doğru kararı verdiğinizden emin olun.
Bu arada evlilikten örnek verilmiş, ikisini aynı kefeye koymak yanlış olur. Sapla samanı karıştırmamak lazım.

Ya hu hoslaniyorsunuz sadece.
Oturun ve gecmesini bekleyin.
Olabilir insanlik hali,fitrati bi sey.
Ama emek verilen bir iliskiyi,yalniz hoslandim diye köprüden asaga atmak,pek akil isi degil,sehvi bir durumdur.

sevgiliniz varken baska birisinden hoslanmak. uhm. tutumluluk degil, ask degil, buyuk bir sevgi degil, obsesyon degil. ''crush'' gibi bir sey yani. bunu besleyip buyutmek kendi elinde. ''crush'' olarak tutmak da kendi elinde.

eger bu duyguyu hissettigin icin iyi hissetmiyor isen, ne yapacagin belli. eger bu duygunun cogaldigini, buyudugunu goruyorsan, e ozaman da ne yapacagin belli. ben bu konularda netim. mantik daha agir bastigi icin, beni yikan veya deli dana gibi ortaliga dusuren bir sey degil :d secim zamani; her zaman kendine ve birlikte oldugun kisiye karsi net ve durust ol, ona gore hareket et/edin. ayirt edebilin bu duygulari yane.

hayır işin enteresan tarafı, sevgili Emare “ŞÖÖÖÖYYLLEEE SEVERİM BÖÖÖYLEEE SEVİYORUM” diyip şimdi kalkıp “3 kişi arasında kaldım kikikşkikiki” diyorsa.. balık burçları.. zalimsiniz… manipülatif… yay burçları… yaşa yay burçları :ddd

hayır işin enteresan tarafı, sevgili Emare “ŞÖÖÖÖYYLLEEE SEVERİM BÖÖÖYLEEE SEVİYORUM” diyip şimdi kalkıp “3 kişi arasında kaldım kikikşkikiki” diyorsa.. balık burçları.. zalimsiniz… manipülatif… yay burçları… yaşa yay burçları :ddd

Bence değil. Emare'nin şu an mevcut bir ilişkisi yok ve kendisine yönelenler arasında kalması kadar doğal bir durum da olamaz. Hayatına girmeyen insanlara karşı neyin sorumluluğunu taşımak mecburiyetinde bu durumda? :)

Bence değil. Emare'nin şu an mevcut bir ilişkisi yok ve kendisine yönelenler arasında kalması kadar doğal bir durum da olamaz. Hayatına girmeyen insanlara karşı neyin sorumluluğunu taşımak mecburiyetinde bu durumda.? :)
Sevgili Yelda, hemen şöyle bir açıklık getireyim…
arada kalmamış.. aklında 3 kişi varmış.. benim hatam :d
tabiki de bir sorumluluğu bir mecburiyeti yok..
bana göre de yanlış bir şey yok işin gırgırı elbette :d

Yay erkekleri gerçekten mimli bu konularda köşe bucak kaç dedirten cinsten bence. Karda yürüyüp ayak izini belli etmiyorlar sklkks
Burç sayfalarındaki yorumlar bu minvalde. xd

Yay erkekleri gerçekten mimli bu konularda köşe bucak kaç dedirten cinsten bence. Karda yürüyüp ayak izini belli etmiyorlar sklkks
Burç sayfalarındaki yorumlar bu minvalde. xd
yav he he..
yay burcu erkekleriyle sevgili olan hanımlar ne kadar mutlu.. gülün de başınıza gelsin hahshdhd
bknz: @Larien

Valla twitterda yay erkeği deneyimleyen kızların yorumları böyle. Ben bilemem gerisini sklksks ben okudugım seyi soyledim. Yay erkeği mimli bu konuda xd

Geri