feveran
Gümüş Üye
Peki neden 5 yıl? 4 veya 6 değil.Bu izin uygulanirsa, 5 yil sonra kadinlar ise alinmaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki neden 5 yıl? 4 veya 6 değil.Bu izin uygulanirsa, 5 yil sonra kadinlar ise alinmaz.
Satranc tahtasinda üreyen pirinc tanelerin tam karesi gibi bir hesap oldugu icin.Peki neden 5 yıl? 4 veya 6 değil.
diyebilirler çünkü buna mecbur bırakan zihniyetiniz sağ olsun, ben yine aynı fikirdeyim.daha mantıkçı çözümler olması gerektiğini savunan bana itiraz eden publisher hanıma hayır olmamalı diyen kadınlar şoku
publisher hanım düşüncelerinize saygı duyuyorum duymasına da çok ayakları yere basan fikirler olmadığı kanaatindeyim. iş hayatında barınmak için kadın erkek ayırmaksızın herkes aşırı çabaya giriyor, hele ki bir yerlere gelebilmek için. kadın olmanız ve sağlıkla ilgili durumlarınızın olması dezavantaj olmamalı evet ama suistimale çok açık ve eşitsizliğe kapı aralayan bi hale de sokulmamalı. diğer günler iş olarak erkekleri ikiye katladığınız beyanını doğru kabul etsem bile yine istisna oluyorsunuz, geneli ilgilendiren bu meseleye katkı sağlamıyor. ne diyelim, umarım güzel bir çözüm bulunur, yaşayıp göreceğiz.diyebilirler çünkü buna mecbur bırakan zihniyetiniz sağ olsun, ben yine aynı fikirdeyim.
ağrım sancım varken -pehlivan görüneceğim ben ya, hap atarım idare ederim demeceğim- güçlü olmak zorunda değilim.
iş hayatında barınmak için aşırı çabaya girmek zorunda değilim.
ben kadınım bununla birlikte sağlıkla ilgili durumlarım var.
geri kalan diğer günlerde de o erkekleri 2'ye katlayarak çalışma hayatıma devam ediyorum.
herkesin saygısı kendine rasko beycim.