Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
devlette var, özele de gelir umarım. bir saat bir saattir : /Bu uygulama gelirse en büyük müslüman ben olabilirim
ben bu konuda kadınların pek hoşuna gitmeyecek şeyler yazabilirim. bekar ve çocuksuz bir kadın olarak kadınların sürekli çocuklarını bahane ederek izin almalarından bıktım usandım artık. süt izni ve doğum izni gibi yasal haklarından bahsetmiyorum, yok çocuğumun mezuniyeti, yok ilk sergisi, yok karne günü cart curt. ben mobilyamı montaja gelecekleri gün bile 2 saat izin alacağım diye sıkılırken bazılarındaki bu genişlik ve umursamazlık beni inanılmaz sinir ediyor. bu bir örnekti. ben de regl oluyorum, ben de inanılmaz duygusal oluyorum, sürekli ağlama isteği ile dolaşıyorum ama ağrı kesici alıp devam ediyorum. inanılmaz ağır geçirenler mevcut farkındayım ama her türlü pozitif ayrımcılık iş yerindeki diğer çalışanları olumsuz etkiler.
regl izni olması bir kadın olarak işime gelir elbette ancak bunu iyi organize etmek lazım, her çalışanın motivasyonu önemli.
bana çikolata sepeti verseler, bir kutu mendil ve romantik komedi film önerileri, izinden daha makbule geçer. teşekkürler.

Dediklerine katılıyorum ama ayakta durmak zorunda olanlar için çok zor o 2 günben bu konuda kadınların pek hoşuna gitmeyecek şeyler yazabilirim. bekar ve çocuksuz bir kadın olarak kadınların sürekli çocuklarını bahane ederek izin almalarından bıktım usandım artık. süt izni ve doğum izni gibi yasal haklarından bahsetmiyorum, yok çocuğumun mezuniyeti, yok ilk sergisi, yok karne günü cart curt. ben mobilyamı montaja gelecekleri gün bile 2 saat izin alacağım diye sıkılırken bazılarındaki bu genişlik ve umursamazlık beni inanılmaz sinir ediyor. bu bir örnekti. ben de regl oluyorum, ben de inanılmaz duygusal oluyorum, sürekli ağlama isteği ile dolaşıyorum ama ağrı kesici alıp devam ediyorum. inanılmaz ağır geçirenler mevcut farkındayım ama her türlü pozitif ayrımcılık iş yerindeki diğer çalışanları olumsuz etkiler.
regl izni olması bir kadın olarak işime gelir elbette ancak bunu iyi organize etmek lazım, her çalışanın motivasyonu önemli.
bana çikolata sepeti verseler, bir kutu mendil ve romantik komedi film önerileri, izinden daha makbule geçer. teşekkürler.
Senin kafana yazık tercihe bağlı bişey mi buBence kadınlar regl olmasın ya yazıktır ne güzel varlıklar hiç yakışıyor mu regl falan. üzülüyorum ben şahsen.
Değil mi ? Ne bileyim ben. kadın mı olduk hayatımızda ben siz istiyorsunuz diye oluyor sanıyordum. Hay aksi.Senin kafana yazık tercihe bağlı bişey mi bu
Benim anladığım her kadın ağır geçirmiyor. Ağır geçirmeyenler de çalışmaya engel bir durum teşkil etmiyorsa madem izne gerek yok gibi. Ağır geçen arkadaşlar da zaten herhangi bir tıbbi kuruluşa gittiğinde ilgili hekimler durumu anlayışlar karşılayıp 3-4 gün rapor şey edebilir sonuçta. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Kötü olan çalışmasın zaten, iş eziyet değil.Olayin sosyolojik boyutunu geçtim, fizyolojik bir mantığı yok ki. Illa bi mantık kulpu bulunacaksa ayda üç hafta çalışsınlar. Regl etkileri tahmin edilebilir olsa da garanti değil. Bir gün cıktı izne ok. Ertesi gün ağrı devam ediyor, hatta başı da dönmeye başladı n'apcaz? Komple bi haftayı iptal edelim en iyisi. Lüks ve kadınları daha çok ötekileyen bi yaklaşım bence. Regl bi zayıflık değil. Bende uterus olmaması regli diş ya da baş ağrımdan daha özel daha empati duyulasi bir şey yapmamalı. Ha mesele 'bakin biz kadınları onemsiyoruz' mentalitesi ve bunun üzerinden sağlanacak siyasi bi rantsa ayrı.
Cok ağır geçirenler mazaret bildirebilir. Kimse fenalık geçirirken çalışmanızı beklemez.