Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendinize gelin hem cinslerim.. cocuk dogurmuyorsunuz. Alti ustu kanamaniz oluyor..( oda oluk oluk degil) ilk bir kac gunu biraz sancili diger 3/5 gunu lay lom loy... ben regl olmadan 2 hafta once muthis bel sancilariyla geberiyorum. Birak 1 gun bu yuzden evde kalmayi "agri kesici" bile kullanmiyorum...
Cocuk doguran bir varligiz; regl da neymis. Evet bir bayan olarak dusuncelerim bu
Allah yar ve yardımcın olsun Güzel kardeşim.belki ben oluk oluk kanıyorum...
Hayatim ozaman kan kaybindan hastanelik olursun. Abartma izini koparacan diyebelki ben oluk oluk kanıyorum...
Allah yar ve yardımcın olsun Güzel kardeşim.
Hayatim ozaman kan kaybindan hastanelik olursun. Abartma izini koparacan diye![]()
Tamam sen oluk oluk kana kiyamam.. tamam tamam.yav bunuma bile karışıyorsunuz.. hayret bi şey..
Dediklerine katılıyorum ama ayakta durmak zorunda olanlar için çok zor o 2 gün
la bidaha mesajlarıma dislayk atarsan HummingBird nickin dahil nekadar nickin varsa hepsini dislayk a boğarım cocukTam elime sütlaç almıştım, geri bıraktım. Neyse nasipse yarın yerim artık.
la bidaha mesajlarıma dislayk atarsan HummingBird nickin dahil nekadar nickin varsa hepsini dislayk a boğarım cocuk
Sezen bak yine dediğime geldin. Ver meclise yetkiyi gidelim referanduma kaldıralım bu regli. bakma sen bunlara, Millet sandıkta verir cevabı.Ve ben eminim hic bir patronun/is vereninde isine gelmicek bir durum
hadi git diger odadan laptopda HummingBird Nickinle gel yaz bekliom
arada kendinizle kavga edinki daha dogrusu kendinle sen sanmasınlar o nicki
@Mahlas HAahAAAha ula GeN seni zeki sanardımda hummingbird ve senin mesajları görünce zeki olmadıgına karar verdim en çok güldügüm olayda HummingBird nickinle gelip, Mahlas nickinle kavga edionya bole sataşıon ufaktan oraya bitiyorum

Bakiniz fevo.. patronsa vallahi yandiniz kizlar suyunuzu cikaertir.. calis calis,)))Sezen bak yine dediğime geldin. Ver meclise yetkiyi gidelim referanduma kaldıralım bu regli. bakma sen bunlara, Millet sandıkta verir cevabı.