regl izni

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
images

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kendinize gelin hem cinslerim.. cocuk dogurmuyorsunuz. Alti ustu kanamaniz oluyor..( oda oluk oluk degil) ilk bir kac gunu biraz sancili diger 3/5 gunu lay lom loy... ben regl olmadan 2 hafta once muthis bel sancilariyla geberiyorum. Birak 1 gun bu yuzden evde kalmayi "agri kesici" bile kullanmiyorum...

Cocuk doguran bir varligiz; regl da neymis. Evet bir bayan olarak dusuncelerim bu

belki ben oluk oluk kanıyorum...

• Üzgün
Tepkiler: L_
ağrıyı geçtim çok stresli bi dönem....herşeye sinir oluyosun...izin verilsin

Dediklerine katılıyorum ama ayakta durmak zorunda olanlar için çok zor o 2 gün

öyledir muhakkak. başkasının da diyabeti vardır, ne bileyim tansiyonu vardır çok ayakta durmak etkiliyordur falan filan. iyi organize etmek lazım, diğer personelin motivasyonunu düşürmeden, suistimale izin vermeden.

karşı cinsler hem fikir değil ,,,bir konuda off kafayı yiyordur şimdi juju

hadi git diger odadan laptopda HummingBird Nickinle gel yaz bekliom
arada kendinizle kavga edinki daha dogrusu kendinle sen sanmasınlar o nicki
@Mahlas HAahAAAha ula GeN seni zeki sanardımda hummingbird ve senin mesajları görünce zeki olmadıgına karar verdim en çok güldügüm olayda HummingBird nickinle gelip, Mahlas nickinle kavga edionya bole sataşıon ufaktan oraya bitiyorum

• Kahkaha
Tepkiler: 0
hadi git diger odadan laptopda HummingBird Nickinle gel yaz bekliom
arada kendinizle kavga edinki daha dogrusu kendinle sen sanmasınlar o nicki
@Mahlas HAahAAAha ula GeN seni zeki sanardımda hummingbird ve senin mesajları görünce zeki olmadıgına karar verdim en çok güldügüm olayda HummingBird nickinle gelip, Mahlas nickinle kavga edionya bole sataşıon ufaktan oraya bitiyorum

Peki, böyle düşünmen daha eğlenceli. Devam... ^71

Bir mesajda iki kişiye giydirdin, bravo. Ben çekiliyorum, seni @Hummingbird ile baş başa bırakıyorum. Adamın zekâsına laf ettin çünkü, cevap hakkı doğdu : )

Sezen bak yine dediğime geldin. Ver meclise yetkiyi gidelim referanduma kaldıralım bu regli. bakma sen bunlara, Millet sandıkta verir cevabı.
Bakiniz fevo.. patronsa vallahi yandiniz kizlar suyunuzu cikaertir.. calis calis,)))

Buyurunuz efem yetki serbest yikilsin ortalik ,)

Bu izin uygulanirsa, 5 yil sonra kadinlar ise alinmaz.

Geri