pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evlat olsa sevilmez:D
-----------
Güncelleme : 17.06.2014 - 23.07

Ben bu kıza ne kdr aip etmişim ilk yorumum kötü olmuş sanki:s Başta trolldur bu dedim neyin kafasını yaşıosun dedim dier üyelerden pek farklı gelmemiştin bana. Ama zamanla gerçekte öyle olmadığını gösterdin iyikide göstermişsin:D haremde bana da yerin var mı çok istiom sdfghjk. Sevdiğim nadir bayan üyelerden:)

Dışı sizi yakar ici beni. Hep beraber yanarız.
Modern kezban.

Kişisel tanısma fırsatımız olmadı. İzlenimlerim dogurltusunda egolarından arınmış oldukça zeki ve ince espirileri olan bir bayan. Hersey diledigince olsun :)

müzik zevkimiz aynı onunla entarisi dım dım yari seviyoz ok

Eğlenceli, komik , kültürlü birine benziyor.Diğer arkadaşlar tanıyor ben tanımıyorum ama sıcakkanlı birisi,umarım mutlu olursun tırmık:cici:

Herkes elini eteğini çeksin bi tırmık dan onu ilk önce ben gördüm benimdir! :D

Not: Size Solcu imam hanım için yaklaşmadım tırmık hanım tamamen sizin için yaklaştım hjagsdas :p

Seviliyorsun, sayılıyorsun güzel insan. :cici:

Çok neşeli mutsuzken bile insanı güldürebiliyor, herkesin hayatında olması gereken bi dost yeni tanıstık ama umarım arkadaslıgımız kısa süreli olmaz (:

02.09.2014

her yaştan talibi var, 38 yasında ama 18 lik çıtırlara taş çıkarır :D
Sohbeti güzeldir ama herkesle etmiyor, kıskanıyorum. :p
çok zeki, çok güzel, çok tatlı ve forumdaki en doğal kişi :p
beni 2 kere sildi :D
hep mutlu kal, her şey gönlünce olsun.

Yorumlarını okumaktan sıkılmıyorum.Kendine has tavırları ve espiri anlayışı ile sevilenler arasında.
Her insan espiri yapamaz,zeki insan işidir. Umarım neşesini hiçbir zaman kaybetmez.
Sevgiler :cici:

20.11.2014

Sahi nerelerdesin ?
Özleniyorsun,gözlerim senin neşeli yorumlarını arıyor :srl:
Çok seviyorum senin doğallığını,iyi niyetini ve gerçek samimiyetini.

Arada sebepsiz gelir öperim seni bilirsin.Yine öyle birden bire durup dururken bu şekilde:srl: sarılasım geldi.. bir de böyle en okkalısından öpesim geldi :mucuk:
Arada ablama seni anlatıyorum,çok keyifleniyor adını duyunca.
Nasıl bir etki bıraktıysan artık :T: bayağı zaman oluyor annemgillere dedim doktor misafirimiz olabilir her an diye..birkaç kez sordu annem ne zaman gelir filan bilemiyorum ki dedim.. Sahi İstanbul'a ne zaman geleceksin..

Bilmiyorum be Yaprak.Bağzen bağzı şeyler sarpasarıyor.Argo tabirle iki ucu bklu değnek misali.Ne diyordum ki nereye geldim.

Yanyana geldiğimizde peki hmm öyleyse ötesinde konuşacak çok şey bulacağımızı,birbirimizi gerçekten anlayacağımızı düşünüyorum.Hatta bundan eminim..
Mutlu ol,gülücüklerin çok olsun.
Neşe saç bulunduğun her ortama..

Geldiği ilk günden beri bir yakinlik hissetmistim zamanla büyüdü kocaman sevgi oldu öz abla olsa bu kadar sevilir bu hatun.:)
İçinde zerre kötülük barindirmayan egolardan arinmis kendisiyle bile dalga gecebilen zeki mi zeki güzel mi güzel ablam benim :p
Abim olsaydi alirdik seni yaa.:(

Çekici birisi , çok seviyorum onu ..Kardeşim der hep bana iyi anlaşırız :) Çok duygusal birisi özünde , ve çokta güzel :)

aslında önceden tanıyorum onu yani tanıyomusum yeni farkettim :D az kahrımı çekmedi diğer yerlerde az mı başını ağrıttım ülser diye az mı nöbet tuttuk :d tanımazsında sen şimdi beni neyse sustum :D çok çok iyi biridir hasta olun iyi eder sizi güzel hatundur da vesselam maşallah diip susuyorum :)

yorumlari ilgi cekici, konusdugum kadariyla samimi sevilen biri :)

Karakter olarak birini tanıma hevesim olmadığından çok fazla bir bilgi sahibi değilim kendisiyle ilgili ama kendi değimiyle flörtöz bir kızımız :P

Ama allah için güzel kız, allah sahibine bağışlasın :p

pietà

Namını ben de sözlüğünden okudum :) , buralarda olmadığım için malesef kaçırmışım eğlenceli yanını.
Bazıları hiçbişey yapmasa da ışıldar , sen de sıcakkanlılığınla kısacık sohbetimizde bunu bana hissettirdin.
Nöbetlerin arrestsiz, acilin gece 1 den sonra hastasız , 112lerin vakasız gecsin dileğimle :D
Tanıdıkça daha çok yazarım meslektaşım :dyg:

ahahahahah işte sana rahat rahat saydırabileceğim bir yer :D :p

tırmıkmış birde eski nickisi bak hele bak :p

bana ikide bir 22 kilo diyor beni ona çağrıştıran tek şeyin bu olması çok gıcıkımsı :rolleyes:

birde adını bilmiyorum :cici:

ziyaretçi mesajlarını da kapatmış mı ne yapmış yazamıyorum :pat:

özet olarak "ablamsın" :p madamsın madamın dibisin :D

ok bay

Bu kadar enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum =) Neşeli sempatik davranan biri henüz tanışmadık kendisi ile ama bana aşık dediğinden beri ( :hih: ) bu sekilde bakıyorum onun nickine :p Yüzünün tebessümü solmasın.

Ne zaman kendisini görsem ahretlik diyesim geliyo. Eski toprağız ya onun etkisi olabilir diye düşünmekteyim.
Vakti zamanında şimdi totomuzla güldüğümüz bi sebep yüzünden aylarca hatta belki yılı bulmuştur konuşmamışlığımız var.
İlk gördüğümdeki hindi zahra zerafetini hala kaybetmemiş olan bu kadına en çok aynı sorun üzerindeki çabamızda ısındım.
Bakmayın buralarda çok kendini göstermemesine, kendisi anlayışlılığı ile bi milyon yıl üst üste oscar ödülü almış biridir.
İyi niyeti sorgu sual istemeyen bu bireyin tek sorunu herkese güvenmesidir.
Öyle ki lülü arkandan x kişisi şunu demiş desem, yaaa belki morali bozuktur der.
Yengeç burcunun bütün güzel özelliklerini bünyesinde barındıran bu hatun size fazla gelir diye düşünmekteyim.
Soft yüz hatları ile karakteri birleşince mükemmel bi kadın çıkıyo ortaya resmen -)
Hep var olsun.

04.01.2015

Din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeden herkesi yüreğine kabul eden bu insanın dostluğunu ne yazık ki sadece bi kaçınız hak ediyor.
Rica ederim güvenme, inanma, merhamet etme insanlara daha fazla. Kandırıyorlar.

30.01.2015

Çok sevmesenize lan.

07.05.2015

Bu gün güzelliğinden bahsetmek yerine hamaratlığını falan anlatacağım, olum bildiğin anne yemeği yapıyo bu, hem de benim damak tadıma uygun yemekler. Yanında yöresinde yaşayasım geliyo. Samsuna bi gelse de artık buluşsak. Kocaman çok deli gibi büyük seviyorum. Artık yerine öyle bi oturdu ki mümkün değil duygularım değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri