neredeyse 6 yıl önce "ben gidiyorum" dediğinde çok ciddiye almamıştım ama bu gitme işini en temiz yapan insanlardan biri oldu bu ortamda. sadece foruma girmeyerek değil, topyekün elini eteğini çekerek yaptı. herkes o'nu eğlenceli yönüyle hatırlasa da gerçekten samimiyet kurduğu kişiler melankolik tarafını bilirdi. 7/24 forumda vakit geçirmesinin sebebi kendiyle baş başa kalmaktan kaçınmasıydı. huzursuzdu. doktor olabilmişti ama kolay bir hayatı olmamıştı. zaten tanıyanlar klasik doktor profilinden ne kadar uzak olduğunu bilirdi. egosuzdu. daha tıp öğrencisiyken ordinaryüs edasıyla dolaşan asalakları gördükçe bunun nadir bir şey olduğunu anlarsınız. fakat maalesef bu yönü bir zaafiyeti de beraberinde getiriyordu; pek seçici değildi. bu huyu, insanları kıramayan yapısıyla da birleşince bir sürü abuk sabuk tiple muhatap oldu. sonucunda da ciddi kırgınlıklar edindi. hiç hak etmediği şeyler de duydu. yine de tahminimce hayatına kıyısından köşesinden dokunduğu herkeste hoş bir sada bırakmıştır, sevmeyeni yoktur. umarım o'nun için her şey yolundadır ve kırgınlıklarını bir an bile hatırlamayacağı kadar güzel bir hayat yaşıyordur.