pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok Gūzel inceden inceye Laflari Var Beni Kahkahalara Boguyor. Eglenceli Bir Yapisi var. Sevdim��

-----------
Güncelleme : 22.05.2014 - 00:20

yorumlar Komedi :zuha: eger Banlananlardan Biriyse Yönetim Bu Hesabıda Banlar Yarına Kalmaz :D

Büyük başgan.
-------------
Güncelleme : 21.05.2014 - 22:59

Nickinin hakkını veriyor abi.
tırmık boşuna bu nicki almamış.
Önüne kim geldiyse bir tırmık atmış ve şu anda cehpesine doğru çekmekte.
Zafer benimdir nidalarıyla şu anda yoluna devam etmekte.

resistance buyur abi senin olsun :p

jJq4Rm.png

yalnız üye sözlüğüne bahsi geçen üyenin post atamadığını bilen içimizden biri bu, beğeniyo bi de la acemi olsa alıntı yapardı.
ben tedbiri alıyorum, içimizden biri çıkmazsa kız benimdir beyler. ehehe

22.06.2014

yöneticilerle canım, beybim, gadasını aldığımlı bir tırmık istemiyoruz okkadar!!!

04.01.2015

tek satırlık adama paragraflar yazmışlar. : )))))

ahshdhska

forum erkeklerinin yeni gözdesi :DDDD
2 günlük üye, ben yaklaşık 1 senedir üyeyim benden daha popüler :T: tabiki kıskanmadım :T: neyini kıskancam bunun :T: ben kız olsaydım daha popüler olurdum şahsen :T:

-----------
Güncelleme : 21.05.2014 - 22:52

eheh sana feyk diyolar tırmık :D

--------------------
Güncelleme : 02.06.2014 - 00:19

kendisi sağlık sorunlarınızdan bahsedince dalga geçiyor :/ sen daha çok gül asıl :/

23.06.2014

forumun en güzel kızı.

21.09.2014

sayfasına girmeyi denediğimde laptopun verdiği tepki:

aBD117.jpg

climax :)
-------------
Güncelleme : 31.05.2014 - 18:06

ben tabi o zamanlar okul falan takılıyorum. öğleden sonra da tükandayım. bir gün kapıdan içeri birisi girdi. hiç unutmam, görür görmez cız etti içim. böyle basma bi etek dizine kadar, çorap yok, üstünde açık bi bluz, saçlar maçlar. anlayacağın baytar hanımı biz de çok severiz.

06.07.2014

modern hayatta her yeni insan, genellenebilecek düzeyde bir sıkıntı yaratır aslında. bu eşiği, olağan derecede yerle yeksan edebilecek kadar güvenilir birisi.

Eski forumdan ve topluca geldiğimiz arkadaşlarımızında hepsinin tanıdığı biri.Bende öğrenirim yakında kim olduğunu :D
------------
Güncelleme : 21.05.2014 - 22:55

Merakıma celbetti iyi mi? :D
--------------
Güncelleme : 22.05.2014 - 11:33

Sakın değişme avatarını yaa nayııırrr :D

23.06.2014

Çok düşünceli yaa yirim :srl:

önceki banlanan üyelerden birisi :D
ama her kimse bu nick bu avatar bu imza on numara beş yıldız böyle devam etsin :D

hll spr dvm ! :D

----------------
Güncelleme : 17.06.2014 - 23:29

Eğlenceli yorumlarıyla birlikte , ciddi yorumlarını da takip ettiğim, beğendiğim bir üye.
Sayabileceğim bir kaç özellikten öte tanımıyorum kendisini.
Ama bu forumda insancıl ruhuna inandığım , samimi nadide üyelerden birisidir.
not :Meçhulle olan diyaloğunuzu en az safiye faik kadar takip ediyorum, sevgiler saygılar :D

kimmiş?
---------------
Güncelleme:25.05.2014 - 22:15

seda sayanla bu kadar popüler olduysan dea nickinle ve seksi avatarınla üstleri zorlarsın :)

Biri sizi fena kekliyor..:)

Bu konu tutar, burdan kuruyemişci Uğura bi notum var. Ulan çekirdekler hani sıcaktı?

Beyler kız benimle

11/08/2014

Son zamanların en büyük itliğini yaptı bu hemşire, cezasız kalmayacak

Patron bu nick ve bu avatarla olmaz istifamı sunup elemanlıktan ayrılmak istiyorum. :D Çay içek mi ?

Tırmık gugıla adımı soyadımı yazınca Castin Biğbır fotoğrafları çıkıyo, lanetlendim bence.:( (Castin seven kızlar özele gelin benziyorum len valla alksas )

Severim Tırmıııı, iyi ki gelmiş.

günde 600 hastaya bakan, artiz, şımarık bir doktordur kendisi.

sanırım burada enn eski onu tanıyorum evvel zaman içinde daha öğrenciydi büyüdü adam oldu :D bide çok zeki çevik ve neyse :D çokda kültürlüdür beni oyunlarda hep yenerdi (yada ben yenilirdim bilerek psikolojisi bozulmasın diye) ama severim bazen atıyo olsa da iyidir (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri