Ne zaman kendisini görsem ahretlik diyesim geliyo. Eski toprağız ya onun etkisi olabilir diye düşünmekteyim.
Vakti zamanında şimdi totomuzla güldüğümüz bi sebep yüzünden aylarca hatta belki yılı bulmuştur konuşmamışlığımız var.
İlk gördüğümdeki hindi zahra zerafetini hala kaybetmemiş olan bu kadına en çok aynı sorun üzerindeki çabamızda ısındım.
Bakmayın buralarda çok kendini göstermemesine, kendisi anlayışlılığı ile bi milyon yıl üst üste oscar ödülü almış biridir.
İyi niyeti sorgu sual istemeyen bu bireyin tek sorunu herkese güvenmesidir.
Öyle ki lülü arkandan x kişisi şunu demiş desem, yaaa belki morali bozuktur der.
Yengeç burcunun bütün güzel özelliklerini bünyesinde barındıran bu hatun size fazla gelir diye düşünmekteyim.
Soft yüz hatları ile karakteri birleşince mükemmel bi kadın çıkıyo ortaya resmen -)
Hep var olsun.
04.01.2015
Din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeden herkesi yüreğine kabul eden bu insanın dostluğunu ne yazık ki sadece bi kaçınız hak ediyor.
Rica ederim güvenme, inanma, merhamet etme insanlara daha fazla. Kandırıyorlar.
30.01.2015
Çok sevmesenize lan.
07.05.2015
Bu gün güzelliğinden bahsetmek yerine hamaratlığını falan anlatacağım, olum bildiğin anne yemeği yapıyo bu, hem de benim damak tadıma uygun yemekler. Yanında yöresinde yaşayasım geliyo. Samsuna bi gelse de artık buluşsak. Kocaman çok deli gibi büyük seviyorum. Artık yerine öyle bi oturdu ki mümkün değil duygularım değişmez.