pietà ilk üye olduğu zamanlardaki kullanıcı ismi ile ,
bir çok kişi gibi benimde dikkatimi çekmişti.
Bir insanı yorumlamak için illaki tanımak gerekmiyo olsa gerek , izlenim gözlemlerlede insanlar okadarıylada tanıyabilir veya tanıdığını zannedebilir bende tanıyabildiğim kadarı ile dile getireyim.
Az biraz her insanda olduğu gibi benimde zahaflarım var ön yargı gibi.
Eskiye nazaran daha az olsada halla üzerimde barındırmaktayım.
Yaptığı yorumları üstü kapalı baktığımdan olsa gerek insanları hep makaraya alıp dalga geçercesine hitap ettiğini zannetmiş vede tanımadığım halde bir soğukluk edinmiştim..
Sonra günlerden birgün kafamın güzel olduğu vakitlerde bir yorumu olmuştu .
Vede o an bişeyler beynimde zınk edip bakan kör modundan çıkıp , hitap ettiği tarzda görmeye başladım o vakit nekadar hayat dolu nekadar eğlenceli bir karaktere sahip olduğunu onu tanıyanlar gibi bende görmüş oldum kimi zamanlar keyifsizken iki kelam yazdığı espri dolu yorumlarıyla yüzümde tebbesüm ettirdi.. Her insan makara yapamaz her insan hayat dolu olamaz bu denli yansıtamaz bu şekilde içten.
Doğasında olması gerekiyo benliğinde barındırması gerekiyo..
Sizin yapınızdaki insanlar geç yaşlanır der efendim eskiler
Kimi zaman yaptığı yorumlardaki incelikleri kaçırmayın derim , güzel şeylere değiniyio..
Vede kelimelerin hitap şekline uyguladığın kelimelerin içinde bulunan cümle mimiklerin yaptığın yorumlara daha bir güzellik katıyo..
Her insan espiri yapmayı beceremez , her insanada bu denli yakışmaz espirilerinden mağrum bırakma bizleri..
Foruma karakter vede duruşunla renk kattığını düşünmekteyim.
Yansıtmış olduğun üzere hayatın boyunca hep hayat dolu olman temenisi ile..