pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veliahti olarak tahtina oturacagim gunleri bekliyorum. Ki bu gidisle zor. Kimi bulsa hevesini alip atiyor hareme. Bakalim su iItalyan son umudum. O da olmazsa saraydan firar edecegim.. hayir kirisip burusmuyo da yillara meydan okuyo adeta, bu gidisle beni de gomecek diye cok korkuyorum.
Bu devirde tas gibi bi sultanin kizi olmak cok zor cok..

30.04.2015

italyan noluyo hemserim diycem ama simdi sultanim gelir zindana atar beni, diyemiyorum.
o degil hunkarim ne alemdedir simdi kim bilir:( cok ozledim cok.

Gozleri dolmayi degil en derinine kadar gulmeyi hakeden validem benim. Hayat hep guzellikler sunsun sana. Ki o guzel gozlerin illa dolmak isterlerse mutluluktan dolsunlar : )
Gunes batidan dogar desen inanir itimat ederim; oyle cok guvenir, oyle cok severim. Gercekten cok seviyorum ama, burda boyle suslu dursun ya da laf olsun diye degil, en icteninden seviyorum : )

5 Temmuz 2015 - 19:01

Bugun iftardan onceki dualarimi sana ithaf etcem, ufuktaki tum guzelliklerin seni bulmasi icin : )

Tribine ekmek bandığımının çok tatlı

07.05.2015

Yaşam destek ünitesi.
Hani bazen oturur düşünürsünüz mutlu degilsinizdir ama neyin mutlu edeceğini de bilemezsiniz. Hayata biyerden tutunmak istersiniz de hayat elini vermez hani.
İşte siz bilmeden anlamadan damarlariniza giren mutluluk şeysi o.
Hayatın eli.

15 Haziran 2015 - 14:02
Forumda hakkında çıkan dedikodular kulağıma geldikçe gülüyorum. Burda has delikanlıyım diye geçinip de amiyane bi tabirle "karı gibi" dedikodu yapanlar, onun seviyesine çıkamayacak. O' nun o kadar mükemmel insan olduğunu biliyorum çünkü.

21 Haziran 2015 - 01:41
bu durumda #98 fanustaki balık olmuyor musun? aga

Yokluğunda bile güzel kalbinin bi yerlerde attığını düşünmek iyi hissettiriyor.
17 Temmuz 2015 - 21:47
Tahammül edilemeyen ısrarcı muhabbetlerime bile katlanıyor.
Çok fazla iyi, bu dediklerime inanmasa bana güvenmese de çok fazla iyi.

[YOUTUBE]5kvAOuujcUA[/YOUTUBE]
hep iyi hep konuşkan hep düşünceki
hep bir hep
fazlası var fazlası hep var :- )

Ailece severek takip ediyoruz :)
Açık sözlü insanlar genelde biraz kırıcı olur diye düşünürüm.
fakatpietâ yanılttı beni açık sözlü olmasına rağmen bayaa bildiğin yufka yürekli insan işte eleştirirken güldürdüğünden veyahut karşısındakinin gülmesini istemesi gayet güzel.
Böyle doktorlara ihtiyacımız var kendine dikkat,hasta yakınlarıyla çok diyaloğa girme malum... :T:

kim kimmiş la şimdi
pieta tırmık mı
ikisi ayrı ayrı mı

21 Haziran 2015 - 01:37

aslında her şey piyeta'nın kafasının içinde geçiyormuş. italyan aslında tuzlukmuş falan :D
sldmgsdmgsg

Senın sozlukune yazmısmıyım been :dusun:
yazmamısım sanırsam :benmi:
cokzel yorumları var ne zaman bı konuya yorum attıgını gorsem o konuya dalıyorum hemencık.
cokzel nesesı var tipini ısırdıgımın (nıye bunu dedım bılmıom ıyı bısı dedım ama)
uzgundum bıgun dıkkatınden kacmadı bana yazdı ne demıstı bılıyomusunuz "degmeyen ınsanlar ıcın uzgun surat yapma" kulagıma kupe yaptım bende. aldıgı nefesı hak etmeyen bos ınsanlardan degıl o degerı bılıne. ıtalyanlada cok mutlu olurlar umarım :şirine:

forumun gediklisi akşam sabah forumda :))))

Olmadı Çay içeriz

5 Temmuz 2015 - 22:08

Gözleri güzel cadı, canını sıkıyormuş sanki başkaları canından kıymetli hiç işte :/

Uzaktan uzaga bi sempatikler duymaktayim kendilerine :p

Sahsina lafim yok. tanimiyom.
Sadece guzel bayandir diye bilirim...

yahu bu kadın var ya çok seviyom o da beni çok seviyo
evlendikten sonra beni evlatlık alır mısınız bayan :dyg:

seda sayanlı tırmık halleriylen tanıdık onu,

inanın daha ilk gününden foruma meteor gibi düşen başka bi üye görmedim

herkeşler sen fakemisin? banlanan biri misin? ne ayaksın sen ya? derkene,

ben ise olan biteni sadece puslu gözlerle izliyor ve onun farklı ve orjinal biri oldunu hissediyordum.

ve öyle de olmuştu...

forum ahalisi aradan geçen 9 ay sonunda, onun farklı biri olduğunu hele şükür anlayıp ,şevkatli böğürlerine basmaya karar vemişlerdi.

ama bu hatunda artık o eski neşeli hallerini, eski enerjisini göremiorum.

1061874.jpg

bunuda nostalji olsun diye paylaşayım didim : (

pietà

Bu kadar insandan başın ağrımıyo mu?

pietà

Ali abi diyesi pitaçuuu :p

Yüreği merhamet dolu insan, sen hiç üzülme. Hayatımın bir köşesinde en basitinden bir iletişim ağında bile olman kendimi şanslı hissettiriyor.Hep sağ ol, hep var ol veeee neyse onu kulağına söliycem xd

Mutlu kal ^.^

Çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok
Seviyom.

Pymaglion yok diye bizim ki de gözükmüyor ortalıkta ya da tam tersi bilemeyeceğim artık .. Neredesin tohturum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri