Mathilda
Gümüş Üye
Veliahti olarak tahtina oturacagim gunleri bekliyorum. Ki bu gidisle zor. Kimi bulsa hevesini alip atiyor hareme. Bakalim su iItalyan son umudum. O da olmazsa saraydan firar edecegim.. hayir kirisip burusmuyo da yillara meydan okuyo adeta, bu gidisle beni de gomecek diye cok korkuyorum.
Bu devirde tas gibi bi sultanin kizi olmak cok zor cok..
30.04.2015
italyan noluyo hemserim diycem ama simdi sultanim gelir zindana atar beni, diyemiyorum.
o degil hunkarim ne alemdedir simdi kim bilir
cok ozledim cok.
Gozleri dolmayi degil en derinine kadar gulmeyi hakeden validem benim. Hayat hep guzellikler sunsun sana. Ki o guzel gozlerin illa dolmak isterlerse mutluluktan dolsunlar : )
Gunes batidan dogar desen inanir itimat ederim; oyle cok guvenir, oyle cok severim. Gercekten cok seviyorum ama, burda boyle suslu dursun ya da laf olsun diye degil, en icteninden seviyorum : )
5 Temmuz 2015 - 19:01
Bugun iftardan onceki dualarimi sana ithaf etcem, ufuktaki tum guzelliklerin seni bulmasi icin : )
Bu devirde tas gibi bi sultanin kizi olmak cok zor cok..
30.04.2015
italyan noluyo hemserim diycem ama simdi sultanim gelir zindana atar beni, diyemiyorum.
o degil hunkarim ne alemdedir simdi kim bilir
Gozleri dolmayi degil en derinine kadar gulmeyi hakeden validem benim. Hayat hep guzellikler sunsun sana. Ki o guzel gozlerin illa dolmak isterlerse mutluluktan dolsunlar : )
Gunes batidan dogar desen inanir itimat ederim; oyle cok guvenir, oyle cok severim. Gercekten cok seviyorum ama, burda boyle suslu dursun ya da laf olsun diye degil, en icteninden seviyorum : )
5 Temmuz 2015 - 19:01
Bugun iftardan onceki dualarimi sana ithaf etcem, ufuktaki tum guzelliklerin seni bulmasi icin : )