Osmanlının neyini arzuluyorlar anlamıyorum arkadaş.
Bir tek güzel yönünü yazsın birisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Osmanlının neyini arzuluyorlar anlamıyorum arkadaş.
Bir tek güzel yönünü yazsın birisi
Öğrenmek için sorduğunu düşünmuyorum.Hangi konuda anlaşamadık? Medenice bir soru sordum ama senin söylediğine bak. O yazıyı yazdığına göre bir bilgin ve kaynağın olduğunu düşünüyorum. Kaynağım yok, attım diyorsan o başka.
Aramızda hiç bir tartışma olmamasına rağmen anlaşamadık diyorsun.
Hadi buyur o iddianı teyit eden kaynağını göster. Bu o kadar zor olmaması gerekli.
Adalet
Ne alaka, ben öyle bir şey yok diyorum ve zaten yorumunda da belirttim. İddia sahibi sensin ama kaynak gösteremiyorsun. Yani attın işkembeden Cafer.Öğrenmek için sorduğunu düşünmuyorum.
Ne kaynak verirsem, ne sunarsam her şeyi ya yalanlamak için takla atıyorsunuz ya da dalgaya vuruyorsunuz. Üzüntü verici.Benimki bitter çikolatalı ve sütlü olsun ayrıca sos ve fıstık istemiyorum.
Sen önce benim soruma cevap ver. Hala kaçak oynuyorsun.Ne kaynak verirsem, ne sunarsam her şeyi ya yalanlamak için takla atıyorsunuz ya da dalgaya vuruyorsunuz. Üzüntü verici.
Ne sormuştun, bende meraklandım şimdi.Sen önce benim soruma cevap ver. Hala kaçak oynuyorsun.
Beyefendi Avrupa Osmanlının adaletine hayrandı diye bir iddiada bulundu ve ben bu konuda kaynak ve belge sunmasını istedim. Sadece söylemekle olmuyor. Günümüzde de benzeri iddialar yapılıyor mesela yok efendim Avrupa bizi kıskanıyor, yok efendim tüm dünya pandemi ile mücadelede bizi taktir ediyor ve örnek alıyor gibi bir çok saçmalıklar. Oysa Avrupa ülkeleri Türkiye'yi riskli ülkeler listesine aldı ve turist yollamıyorlar. Bay Recep dışişleri ve turizm bakanlarını Berlin'e yolladı ama genede yalvarmaları sonuç vermedi.Ne sormuştun, bende meraklandım şimdi.
Ama fazla sıkıştırma adamı, o bize her zaman lazım
Serasker sende biliyorsan konuyu cevap ver, konu muallakta kalmasın
Bunu yazmaya gelmiştim ama şu an üzüldüm........ içimde kalacakMesai başladı mı?
Hadi gazamız mübarek olsun
Yav insaf insan kendi iddiasını kanıtla diyene seni muhatap almıyorum mu der? Yav yalan söyleyince ve üzerine gidince bu ayaklar. Ama yiyen yok bilesiniz. Hem iddia et ama sonra köşe bucak kaç. Ne güzel bir hayat ya size.Ya @melnur ne saçmalıyorsun bu kadar yüzsüz olma adam seni adam yerine koymuyor görmezden geliyor sülük gibi yapıştın sen benim diğer konuda sorduğum soruya cevap ver? İnsanları bunaltma
Kıvırma cevabım yok işkembeden attım de. Çocuk gibi hareket etme. Herkes tanıyor seni ve turevini.Bir insana daha ne kadar açık seninle muhatap olmuyorum denir anlamıyorum.
Yav Osmanlı da adaletin tecelli ettiği çok zamanlar olmuştur.Beyefendi Avrupa Osmanlının adaletine hayrandı diye bir iddiada bulundu ve ben bu konuda kaynak ve belge sunmasını istedim. Sadece söylemekle olmuyor. Günümüzde de benzeri iddialar yapılıyor mesela yok efendim Avrupa bizi kıskanıyor, yok efendim tüm dünya pandemi ile mücadelede bizi taktir ediyor ve örnek alıyor gibi bir çok saçmalıklar. Oysa Avrupa ülkeleri Türkiye'yi riskli ülkeler listesine aldı ve turist yollamıyorlar. Bay Recep dışişleri ve turizm bakanlarını Berlin'e yolladı ama genede yalvarmaları sonuç vermedi.
@Serasker de bay Recep gibi işkembeden sallıyor, Avrupa Osmanlı nın adaletine hayranmış, bundan dolayı olsa gerek genelde barbar diye hitap ediyorlar Osmanlı'dan bahsederken.