Stockholm Sendromu
Elmas Üye
arkadaşlar napıyorsunuz ya :
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
461458741897 eşlilik?Osmanlının neyini arzuluyorlar anlamıyorum arkadaş.
Bir tek güzel yönünü yazsın birisi
güldürdün beni. sdkfjhsdf ben böyle övücülük görmedim.
Sizin en büyük sorununuz, sapla samanı ayıramamak. Üzgünüm, öyle bir beceriniz yok gibi gözüküyor yazdıklarınızdan. Okuduklarınızı ezberlemişsiniz,sorgulamamışsınız. Çok şaşırtıcı bir şekilde bağımlısınız ve bu çok kötü. Uyanmanız dileğiyle sevgili Serasker.5 yılda bir oy kullanmak haricinde bir yetkimiz var mıHaksızlık karşısında demiyorlar mı seçimde sözünü söyle eylem yapma diye. Hataları toplayıp 5 yılda öcümüzü alıyoruz resmen.
Şimdi bakıyorumda adalet yok, cemevi açılsın mı açılmasın mı, üretim yok, seçimde oy verme harici hiç bir şeye hakkımız yok, eylem yap tutuklan, gazetede köşe yaz içeri gir cumhuriyetimiz sağolsun.
Reis bunlara gazı verdikçe veriyor. Biz Fatih’iz, Kanuniyiz, bilmem neyiz diye ardı ardına bildiği ne kadar şey varsa yapıştırıyor. Haliyle bunlar da gerçekten kendilerini Fatih’in torunu, Kanuni’nin bilmem nesi gibi sanıyor. Oysa araştırsalar çoğunun soyu padişahlığın sömürdüğü gariban Osmanlı köylüsünden ötesine dayanmıyordur.Osmanlının neyini arzuluyorlar anlamıyorum arkadaş.
Bir tek güzel yönünü yazsın birisi
Reis bunlara gazı verdikçe veriyor. Biz Fatih’iz, Kanuniyiz, bilmem neyiz diye ardı ardına bildiği ne kadar şey varsa yapıştırıyor. Haliyle bunlar da gerçekten kendilerini Fatih’in torunu, Kanuni’nin bilmem nesi gibi sanıyor. Oysa araştırsalar çoğunun soyu padişahlığın sömürdüğü gariban Osmanlı köylüsünden ötesine dayanmıyordur.
Verdiğin sitedeki görsel. Genel olarak okuma yazma bilmeme oranı %50' nin altında. Türk tarihçiler gereken cevabı sana vermiş. Zaten gönderdiğin metinide okumamışsın 2 dakikada buraya yapıştırdığına göre. Oradan buradan aldığın kaynakların son 3 satırını okuyup buraya yapıştırıp komik duruma düşme.
Ekli dosyayı görüntüle 11946