peygamber efendimizin soyuna laf mi ediyorsun sen?
teknik olarak peygamberler ibrani soyuna dahil değiller mi? yahudilere deseydim haklıydı, bence alınganlık yapılmaması lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peygamber efendimizin soyuna laf mi ediyorsun sen?
teknik olarak peygamberler ibrani soyuna dahil değiller mi? yahudilere deseydim haklıydı, bence alınganlık yapılmaması lazım![]()
Su soy sop konusunda kafamda deli sorular var.. anlatsam yer yerinden oynar sana anlatiyim?
anlat kank, genel kültür edindir bizlere![]()
Est knk seninkinin yaninda esamesi okunmaz.
genelde trollleme endeksli takılırım forumlarda ama merak ettim anlatacaklarını![]()
Turkler yahudilerin soyundan gelis Diyorlar dogru mu knk?
Trolluk sana yakismaz bence
tam tersini çok duydum da bunu ilk defa duyuyorum. hiç sanmıyorum ama, bi kere onların kafa çapları küçük :p
tam tersini çok duydum da bunu ilk defa duyuyorum. hiç sanmıyorum ama, bi kere onların kafa çapları küçük :p
Adamlarin yaptiklarina bi bak)
Hem filistin ve israil arasinda bi yerden turk topraklarina goc etmis olmalari muhtemel olamaz mi?
şimdi şöyle bi durum var, dinlere göre arabistan'da, bilime göre afrika'da başlamış insanlık. dolayısıyla dediğin doğru olabilir. tavsiye kitap var mı bu konu hakkında?
edit: aa yazmışsın bile, yolla panpa![]()
ykslmzrk bana bilgilerini yolla bi zahmet knk
Okuduktan sonra yorumlamani beklicem ama haberin olsun.
Mail adresime yolla, kesin okurum ama 20 tane sınav var önümde, biraz gecikebilir![]()
"Osmanlı Türk müydü?:
Osmanlı'nın en büyük tebaası Türk'tü. Osmanlı Sarayı kendisine "Türk" denilmesini istemiyor; bunu "aşağılama" sayıyordu. Bu durum XIX yüzyılın son çeyreğinde Osmanlı'da Türkçülük akımının doğmasıyla son buldu."
Kaynak : Soner Yalçın - Siz Kimi Kandırıyorsunuz? - sf:121
Kaynak olarak işin ehli isimlerini gösterinde bari tartışmaya bir konu olsun. Adam tarihten anlamaz. Onu bana kaynak gösteriyor ya. Sizin sorununuz lafları kelimeleri çarpıtmak. Konularda işin ehli isimlerini kaynak olarak paylaşırsanız tartışmanın amacı olur. Dinden bahsederler darvinci akımları kaynak verirler. Tarihten bahsederler tarihçi olmayan nerde isim var onları paylaşırlar . Abi bu kadarda çarpıtmayın ya .