Osmanli Turk mu yoksa Din(islam) devleti miydi?

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bana göre ne Dindar nede tam olarak Türklerdi çünkü çoğunun eşi yabancıydı yada anneleri o yetmedi Cihat adı altında gittiği toprakları yağmalayıp talan ediyordu güzel kızlarını hareme erkeklerini savaşlarda yapı işlerinde kullanırdı muazzam devşirme bir nüfusu vardı abdestsiz toprağa basmadı diyenler acaba bunları görüyor mu bugün tek tip Türk Yok her renkte şekilde örnekler vardır 600 senenin özeti ..

İçinde yabancı milletler var Türk değildi demişler. O zaman biz de Türk değiliz şu anda. Şlkjllj
Koptum.

Genotip ile ilgili harika bir video vardı bulup paylaşmayı dilerdim. Özellikle sivri milliyetçiler seçilmişti denek olarak.Sevmedikleri etnik kökenlerin bile genini taşıdıklarını öğrendiklerinde yüz ifadelerini izlemek güzeldi.
Dünyada Türk sayısı kaç?İngiliz,Kürt vs. Sayısı kaç bunlar masaya yatırılsın bence.Çıkan sonuçlar faşistleri iyileştirir belki biraz diyeceğim de onlara göre ruhla kanla falan ilgili mensup oldukları etnik kökene ait olmak.
Nasıl bir hastalıksa bilimsel verileri bile hiçe sayabiliyorlar ve bunu yapanlar arasında eğitimli olanlar da mevcut.

Genotip ile ilgili harika bir video vardı bulup paylaşmayı dilerdim. Özellikle sivri milliyetçiler seçilmişti denek olarak.Sevmedikleri etnik kökenlerin bile genini taşıdıklarını öğrendiklerinde yüz ifadelerini izlemek güzeldi.
Dünyada Türk sayısı kaç?İngiliz,Kürt vs. Sayısı kaç bunlar masaya yatırılsın bence.Çıkan sonuçlar faşistleri iyileştirir belki biraz diyeceğim de onlara göre ruhla kanla falan ilgili mensup oldukları etnik kökene ait olmak.
Nasıl bir hastalıksa bilimsel verileri bile hiçe sayabiliyorlar ve bunu yapanlar arasında eğitimli olanlar da mevcut.

DNA journey adı ile

Youtubta

Bahsettiğin video : :)

[YOUTUBE]Hm85YgWZkng[/YOUTUBE]

Osmanlı çinliydi Dini budizmdi

Arap gelenekleri ve göreneklerinin hakim olduğu bir imparatorluktur. Sahiplenilmesini anlarım ama Türk diye sahiplenmek kendini kandırmaktır.

Arap gelenekleri ve göreneklerinin hakim olduğu bir imparatorluktur. Sahiplenilmesini anlarım ama Türk diye sahiplenmek kendini kandırmaktır.

azizim türklüğe osmanlı kadar zarar veren olmamıştır, öyle ki türkler osmanlı döneminde üçüncü sınıf ırk olarak görülmüştür, devşirmeler bile enderun mekteplerinde okuyup devlet mertebelerine gelebilirler, türkler sürülmüş ve devlet kademelerinde görev almaları mümkün kılınmamıştır.

Celal Hoca' nın dediği gibi Fatih ile Atatürk arası bomboştur ve ortaçağ devletidir.

Osmanlı, bir Türk boyunun kurduğu devlettir, dini islamdir ama Türk Devletidir.
Ve tam olarak neyi tartışıyorsunuz, ona karar verin. Osmanlı'nın etnisite politikasını mı, dinini mi ?
Sapla samani birbirine karıştırıyorsunuz sanki.

Ne olduğunun benim için bir değeri yok, yok olduğunun değeri var

Geri