Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Girdiğimiz Kategorilerde kategorilere giren kişileri en altta gösterme şansımız varmı yani iyi olur diye düşünüyorum sağolun.

@X Yazıyorum İşlemiyor Biliyorum Ama Buna Bir Çare Bulsak Konuya Etiket Ettiğimizde Senide Etiketlemese Sıkıntı Yani Tek Harfli ve İki Harfli Nicklerin Bazılarında Bu sıkıntıyı Yaşıyorum.

forumda en altta login olan nicklerin listesini ve 24 saatte son giren nickleri gösteren kısmı kayıtsız userlere kapatsak güzel olmazmı?

@X Yazıyorum İşlemiyor Biliyorum Ama Buna Bir Çare Bulsak Konuya Etiket Ettiğimizde Senide Etiketlemese Sıkıntı Yani Tek Harfli ve İki Harfli Nicklerin Bazılarında Bu sıkıntıyı Yaşıyorum.

Eklentinin kullanimi bu sekilde maalesef. Bende memnun degilimde yapacak bisey yok :)

forumda en altta login olan nicklerin listesini ve 24 saatte son giren nickleri gösteren kısmı kayıtsız userlere kapatsak güzel olmazmı?

Aksam ayarlanmis olur, simdi pc basinda degiliz. Bilgi veririm sana

Selam arkadaşlar, forumda ban atılan üyeleri görmek istiyoruz, daha önce de yazıldı bu konu sanırım. Kim neden ban yedi bilmek gerekiyor, biraz daha şeffaflık olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Selam arkadaşlar, forumda ban atılan üyeleri görmek istiyoruz, daha önce de yazıldı bu konu sanırım. Kim neden ban yedi bilmek gerekiyor, biraz daha şeffaflık olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba ;

Banlanan üyelerin profillerinden ban sebebi ve suresini gorebilirsiniz.

Konuyu kimler okuyor özelliğini kapatabilir misiniz? Acayip sorun olmaya başladı.:D Fişleniyoruz öyle.

Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

Bu başlık altından sadece önerileriniz dikkate alınacaktır, diğer sorunlar için ilgili başlıkları kullanabilirsiniz.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

Öncelikle hayırlı olsun, Yanlız MODERN diye betimlediğiniz tema da bazı yerler de tuaf görünümler var. Mobil görünümde içerikler çook aşağıda kalıyor, İçerikleri okurken kullanıcı profilleri büyük ölçüde duruyor. Bunlara mobil için bir ayarlama yapılmalı önerimce. Header kısmının sağlam bir elden geçmesi gerekiyor mobilde çok sıkıcı bir hal almış.

Tekrar hayırlı olsunlar diler, iyi forumlar dilerim.

Susmayiz.Net globalleşmiş bir sunucu bence. Sahibi rankı gerekmiyor mu sizce? Yoksa daha mı ağırlaşalım sunucu adına? :)

Öncelikle hayırlı olsun, Yanlız MODERN diye betimlediğiniz tema da bazı yerler de tuaf görünümler var. Mobil görünümde içerikler çook aşağıda kalıyor, İçerikleri okurken kullanıcı profilleri büyük ölçüde duruyor. Bunlara mobil için bir ayarlama yapılmalı önerimce. Header kısmının sağlam bir elden geçmesi gerekiyor mobilde çok sıkıcı bir hal almış.

Tekrar hayırlı olsunlar diler, iyi forumlar dilerim.
Merhaba bu hataları bize ekran görüntüsü olarak yada pmden daha detaylı yazarsanız ona göre çözüm üretelim.

Susmayiz.Net globalleşmiş bir sunucu bence. Sahibi rankı gerekmiyor mu sizce? Yoksa daha mı ağırlaşalım sunucu adına? :)
Merhaba, susmayız.net sunucu sahibi rankı sistemimiz de mevcut talep geldiginde ekleme yapılır.

Benim Önerim Nick Renklerinden Yana İlk Yönetim Kurulduğunda Toplantıda da Belirtmiştim Yani Belki Alışa Geldiklerimizin Dışına Çıktık Ama Uyumlu Olmasıda Pek Önemli Gibi Duruyor Kendi Adıma Çünkü Özel Üyelerin Nickleri Yöneticilerin Nicklerinden Daha Kalın Ve Admin Gibi Duruyorlar Artı Yöneticilerde Özel Üye Gibi Duruyor. Renk Konusunda Çok Hassas Olduğum İçin Kusura Bakmayın. alttaki renkleri örnek verdim kusurum olduysa affola. maksadım özel üyeden çok yöneticilerin daha belirli olması ama burda özel üyeler o nick alanını istila etmiş gibiler :)

yönetici
sorumlu
üst admin
alt admin
smod
moderatör
üye
banlı üye
özel üye
coder sorumlusu
coder

djler

Goemon azizim her platformun kendine özgü renkleri olabilir. Bunlar Allah’in emri degil sonucta, her forumda hemen hemen ayni renkler var. Farkli birseyler olsun istedik, gayette guzel oldugunu dusunuyorum.

Bana da mükemmel üye rankı hala gelmedi. Yönetim hiç çalışmıyor.

Merhaba,
Tesadüfen denk geldim ve üye olayım dedim belki tanıdık birilerine denk gelir gevezelik ederiz, lakin o nasıl bir doğrulama kodudur arkadaş, sanırım her defasında 8-10 kod değiştirdim okuyabileyim diye. Doğrulama kodunu doğru girmeye gayret göstersem de doğru okumak ayrı bir gayret istiyor. Ayrıca avatar konusu ayrı bir olay. yüklediğim avatarın tipine laf eden bir uyarı geldi gif de olmadı png de kabul etmedi arada nasıl oldu anlamadım ama oldu neyse. :)
Sizlere nacizane önerim herkes benim gibi azim etmeyebilir lütfen şu üyelik kısmını biraz daha üye kabul eder görüntüye getirin.

Merhaba,
Tesadüfen denk geldim ve üye olayım dedim belki tanıdık birilerine denk gelir gevezelik ederiz, lakin o nasıl bir doğrulama kodudur arkadaş, sanırım her defasında 8-10 kod değiştirdim okuyabileyim diye. Doğrulama kodunu doğru girmeye gayret göstersem de doğru okumak ayrı bir gayret istiyor. Ayrıca avatar konusu ayrı bir olay. yüklediğim avatarın tipine laf eden bir uyarı geldi gif de olmadı png de kabul etmedi arada nasıl oldu anlamadım ama oldu neyse. :)
Sizlere nacizane önerim herkes benim gibi azim etmeyebilir lütfen şu üyelik kısmını biraz daha üye kabul eder görüntüye getirin.
Merhaba tekrar kontrol edelim avatarda sorun yaşarsanız https://www.ircforumlari.com.tr/talepleriniz-ve-istekleriniz/39-avatar-istekleriniz-5.html linkten talepte bulunabilirsiniz

Geri