Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Uygun olur mu bilmiyorum sonuçta irc forumu ama İF Sözlük kategorisi açabilir misiniz?
isteğiniz üzerine "Düşünce ve Tartışma Platformu" kategorisi üzerinde, "IRCForumları - Sözlük" alt kategorisi; "Kim Kimdir?" kategorisine ek olarak "Üye Sözlüğü" alt kategorisi eklenmiştir.

Deep Inceledim göremedim sanırım bulunmuyor . Anket kategorisi istiyorum :) münkün mü acaba ..
kategorimiz forum sitemiz üzerinde mevcut halde bulunmaktadır.
Bknz: Anketler

Merhaba günaydın, hepsini ekledim aslında ama bir kaç tanesi format olarak bozuk çıktıgından gözükmüyor. Gülümsemelerde fazlası derseniz çogu mevcut

Benim istediklerimden hicbiri yok, hata vermis olmalilar ya da telefondaki tarayıcı gostermiyor olabilir. Neyse sorun yok cok onemli degil

Merhaba
Biliyorum henüz forum yeni ve sistem olarak zamanla oturacak ama ben forumu incelerken gördüğüm ve dikkatimi çeken noktaları sizinle paylasmak istedim.

https://www.ircforumlari.com.tr/saglik-makaleleri/

Linkini attığım konu sanırım sağlık ile ilgili tek köşe. Başlık sağlık köşesi olsa daha kapsamlı olacaktır diye düşünüyorum makale deyince kısıtlı kalıyor gibi. Bir de güncel sağlık haberleri ve ilaç prospektusleri alt başlıkları acılsa hem bölüm adına aktiflik olacaktır hem de paylaşım yelpazesi genişleyecektir.

Merhaba
Biliyorum henüz forum yeni ve sistem olarak zamanla oturacak ama ben forumu incelerken gördüğüm ve dikkatimi çeken noktaları sizinle paylasmak istedim.

Linkini attığım konu sanırım sağlık ile ilgili tek köşe. Başlık sağlık köşesi olsa daha kapsamlı olacaktır diye düşünüyorum makale deyince kısıtlı kalıyor gibi. Bir de güncel sağlık haberleri ve ilaç prospektusleri alt başlıkları acılsa hem bölüm adına aktiflik olacaktır hem de paylaşım yelpazesi genişleyecektir.

Aksam Deep gerekli incelemeleri yapip size doner Zeytin hanim, tesekkur ederim

PM sayısını arttırabilirmisiniz ?

Inceleme yaptigimda 500 aded oldugunu goruyorum, daha ne kadar arttiralim? :)

hani nerde benim smilelar :teh:
Sadece Esra'ninkiler eklenmis sanirim :)

Gülümsemeleri düzenledim sizin verdiklerinizden 5 tanesi .png uzantılıydı .gif uzantıya çevirdim şu anda sıkıntı olmaması lazım bakıp dönüş yaparsanız sevinirim.

:yok::kac::utan::kalp::teh:

Gülümsemeleri düzenledim sizin verdiklerinizden 5 tanesi .png uzantılıydı .gif uzantıya çevirdim şu anda sıkıntı olmaması lazım bakıp dönüş yaparsanız sevinirim.

:yok::kac::utan::kalp::teh:

Direkt arak yaptigim icin uzantilara dikkat etmemistim. :utan:
Olmuslar, elinize saglik.

Merhaba

merhaba Zeytin. açıkcası kategori benzerliğinden ötürü çok fazla başlıkları dallandırmama düşüncesindeyim. ilgili başlığa da bir çok konu güncel şekilde girilebilir. örneğin "sağlık haberleri" başlığını "haber dünyası" kategorisi altında işleyeceğimiz için eklemeyi düşünmüyorum. her tür haberi girebileceğimiz bir başlığımız mevcut. ancak "ilaç prospektüsü" alt kategorisi açılması uygundur.

Deep anladim tesekkur ederim.
Bir de engelliler ile ilgili bir kategori goremedim. Onlarla ilgili bir bolum olacak mi ? Olmayacak ise konularini nereye acabiliriz?

Tesekkurler

Deep anladim tesekkur ederim.
Bir de engelliler ile ilgili bir kategori goremedim. Onlarla ilgili bir bolum olacak mi ? Olmayacak ise konularini nereye acabiliriz?

Tesekkurler

Engelliler ile alakalı özel bir kategori hazırlar size bilgi veririm en kısa zamanda.

Merhaba.. Sanırım forumun tapatalk özelligi yok, mobilciler düşünülerek daha fazla aktif olabilmeleri adına bence bunu öneriyi kaale alın. Bu sayede ben dahil bir çok kişi daha fazla aktif olacaktır.

Tapatalk ozelligi eklendi. Hala ayarlari yapiliyor logolar v.b eklenecek. Ama sanirim su anda Tapatalktan ulasabiliyor olmaniz gerekiyor.

IRCFORUMLARI Nerede kalmıştık yazısının olduğu kısmın Koyu lacivert olması , Nick kısmının olduğu yerin daha da koyu olması sadece benim gözlerimi mi rahatsız ediyor.

Biraz daha açık mavi kullanılabilir.

Hiç olmazsa Hoşgeldin , Nick ve Son Ziyaretiniz yazıları falan Beyaz renkte olsun.

Ben bu temaya alışamadım ya default temayı da aktif etseniz olur mu? bir de şu postbit i (hani şu avatarın, kullanıcı adının, üyelik tarihinin olduğu kısım ) sol tarafta olacak şekilde ayarlama yapılabilme mümkün müdür acaba?

Geri