Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Tapatalk tamam şu an Lanet on numara çalışıyor.
cb0da64f17ee080aa04dfee7165be603.jpg

Merhaba tamamen merak ettiğimden soruyorum fazla merak iyi değil de ama olsun:)
İF' e ait herhangi bir sunucu (ircd) ve Okey sitesi şuan yada ileride projeleriniz arasında yer alacak mı?
Gerekirse dilediğiniz taktir de söz konusu (jenerik-keywords) domain arama-bulma hakkında size yardımcı olabilirim bu konuda.
İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba TUNAHAN

Acikcasi IRC sunucusu almayi dusunmedik degil, hatta size ait olan mazisi cok eski bir domain icin gorusmustuk lakin soyle birsey var biz tarafsiz bir forumuz ve gonullu olarak bize destek veren global sunucular varken IRC sunucusu acma fikrinin tarafsiz durusumuza zarar verecegi kanaatine vardik, bu kararimizi tum yonetim ekibi olarak toplanti sonrasi yaptigimiz oylama neticesinde aldigimizida sizin vasitanizla herkes bilsin :)

Okey konusuna gelince, reklam vermek isteyen arkadaslarimizi kiramadik diyelim. Kendi catimiz altinda bu sekilde bir dusuncemiz yok suan icin. Sorular icin tesekkurler.

Merhaba TUNAHAN

Acikcasi IRC sunucusu almayi dusunmedik degil, hatta size ait olan mazisi cok eski bir domain icin gorusmustuk lakin soyle birsey var biz tarafsiz bir forumuz ve gonullu olarak bize destek veren global sunucular varken IRC sunucusu acma fikrinin tarafsiz durusumuza zarar verecegi kanaatine vardik, bu kararimizi tum yonetim ekibi olarak toplanti sonrasi yaptigimiz oylama neticesinde aldigimizida sizin vasitanizla herkes bilsin :)

Okey konusuna gelince, reklam vermek isteyen arkadaslarimizi kiramadik diyelim. Kendi catimiz altinda bu sekilde bir dusuncemiz yok suan icin. Sorular icin tesekkurler.
Almış olduğunuz karara saygı duyarım, ama görüşüm olarak bence sunucu da ve okey sıtesi de şart ve gerekli her ikisi de.

• Beğen
Tepkiler: X
Merhaba,

"Toplam 10 İstatistikler" adı altında, forumun hemen yukarıda duran kısımdan "-Forum Oyunları" kısmını çıkartma gibi bir şansımız var mı? Çünkü genel olarak baktığımızda anlık olarak değişen bir başlık olduğunu söyleyebilirim. Son dönemde, "Toplam 10 İstatistikler" kısmında sadece Forum Oyunlarına ait başlıklar görür oldum. Bu da beni uzun/uzağı olan forumda aşağı/yukarı gezmek zorunda bırakıyor. İlgilenirseniz, sevinirim.

Merhaba eQuaL , Top 10 istatistik kismi ismindende anlasilacagi uzere forumda anlik olarak yazilan son 10 mesaji gosteriyor dolayisiyla soylediginiz sekilde mudahale etmemiz mumkun degil. İlgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.

Bende esekherif gibi onursal admin olayım. Kıskanıyorum.. Ve bu durum forumda kaosa neden olabilir. Harika bir öneri!

Bende değil , ben de ! Seni hızlandırılmış ''de ve da'' ayırma kurslarına alıyoruz kara kız ! Kursumuzu bitirdiğinizde gergin bekleyişinizi iki mum üfleyerek sonlandıracaksınız.

esekherif sen şimdi onu bunu bırak. Ben admin oluyor muyum? olmuyor muyum? Olmuyorum sanırım. Şuraya bir yere üzülen smile bırakıyorum. Hıhlayıp gidiyorum...

ÖNERİM : Bizden bahsedilen bir sayfada sağ alt köşede bize bildirim'i tıkladığımızda bizi o sayfaya yönlendirmesi daha güzel olur diye düşündüm :)

Geri