Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
ÖNERİM : Bizden bahsedilen bir sayfada sağ alt köşede bize bildirim'i tıkladığımızda bizi o sayfaya yönlendirmesi daha güzel olur diye düşündüm :)

Merhaba biraz daha açabilir misiniz bunu? Şu anda sağ üstte mevcut zaten bildirim sistemi ve hangi konuda bildirim yapılırsa oraya gidebiliyorsunuz tıklayarak.

ekran resmi ile işaretledim onu tıkladıgımızda bizden bahsedildiği yere direkt götürse biliyorum üstte tıkladıgımızda götürüyor burdan da olabilir diye düsündüm. :)

Ekli dosyalar

• dfdf.jpg
    dfdf.jpg
    89.5 KB · Görüntüleme: 11
ekran resmi ile işaretledim onu tıkladıgımızda bizden bahsedildiği yere direkt götürse biliyorum üstte tıkladıgımızda götürüyor burdan da olabilir diye düsündüm. :)

o bildirim tarayıcının özelliği forumla alakası yok onun. Ama yine Lanet müsait olduğunda bu dediğinize bakacaktır.

Mention etiketınde duzenleme yapılabılır Mesela @ap yazdıgımız aman ' ap ' ıle başlayan userler sıralansa guzel olur..

Mention etiketınde duzenleme yapılabılır Mesela @ap yazdıgımız aman ' ap ' ıle başlayan userler sıralansa guzel olur..

Merhaba, önerinizi araştıralım hocam. Vbulletin alt yapısında uygunluk sağlarsa olabilir. Lanet müsait olduğunda bakacaktır ona mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: S4S

vBulletin 3.8.x hakkında PHP bilgim o kadar yok açıkçası. Mutlaka bir şeyler yapılır, yazılımda yapılmayacak yapılamaz diye bir şey yok, hatta bunu javascriptle 10-20 dakikada yaparım ama ne yazık ki vBulletin için bu sözü veremem. Yapabileceğine güveniyorsan yolunu açabilirim ama.

• Beğen
vBulletin 3.8.x hakkında PHP bilgim o kadar yok açıkçası. Mutlaka bir şeyler yapılır, yazılımda yapılmayacak yapılamaz diye bir şey yok, hatta bunu javascriptle 10-20 dakikada yaparım ama ne yazık ki vBulletin için bu sözü veremem. Yapabileceğine güveniyorsan yolunu açabilirim ama.

Bizden geçti dayı yaşlandık ben vb panelıne gırmeyelı rahat 4 sene olmuşdur..

Bizden geçti dayı yaşlandık ben vb panelıne gırmeyelı rahat 4 sene olmuşdur..

DBTech'in user tagging eklentisini editlemek ve üzerine yazmak gerekiyor. Açıkçası şu an ona vaktim bile yok. Olsa yine bi şekilde yapılır PHP çokta atla deve değil, yazılan bişeyi editlemek özellikle. Neyse, durum bu. İyi forumlar :)

• Beğen

radyo dinle yok? geri konulacakmı peki hani iyi oluyordu enazından.
yanına yönetim listesini oluşturan bir buton koysak güzel olur aslında.
profil resmi koyabilceğiniz bir alan olsa güzel olur diğer temada ekli bundada olsa fena olmaz hani sevgi ve saygılarımla.
Lanet elinize sağlık şimdiden.

Açılan konulara otomatik olarak etiket ekleme gibi bir sistem bulunabilir mi ? Ben çok unutuyorum tag vermeyi. Bir sistem olsa, konunun ana temasını çözümlese veya başlıktan yola çıksa ve otomatik olarak etiket işini yapsa iyi olmaz mıydı ?

radyo dinle yok? geri konulacakmı peki hani iyi oluyordu enazından.
yanına yönetim listesini oluşturan bir buton koysak güzel olur aslında.
profil resmi koyabilceğiniz bir alan olsa güzel olur diğer temada ekli bundada olsa fena olmaz hani sevgi ve saygılarımla.
Lanet elinize sağlık şimdiden.
Forumun sagında bulunan sarı ok var o radyoyu açıyor direkmen onu kullanabilirsiniz. Mobilde gereksiz yogunlugu azaltmak için yönetim listesine gerek yok ana sayfadan ulaşabilirsiniz. Profil fotosuna uygun anda Lanet bakıcaktır.
Açılan konulara otomatik olarak etiket ekleme gibi bir sistem bulunabilir mi ? Ben çok unutuyorum tag vermeyi. Bir sistem olsa, konunun ana temasını çözümlese veya başlıktan yola çıksa ve otomatik olarak etiket işini yapsa iyi olmaz mıydı ?

Bu eklenti forumun db sinde aşırı derecede sorgulama yaptıgı için eklemiyoruz bilerek. Bu durum forumda yavaşlamalara durmalara sebebiyet veriyor genelde.

Merhaba,önereceğim konu hakkında daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama banlanan üyelerin ban sebebini,ban süresini görme gibi bir şansımız yok mudur? Yönetici panelinde büyük ihtimal vardır öyle bir bolum ama üyelerin de göreceği bir şey olsa nasıl olur acaba? Bi geliyoruz biri banlanmis nedeni görmüyoruz kısaca merak ediyoruz evet.

Merhaba,önereceğim konu hakkında daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama banlanan üyelerin ban sebebini,ban süresini görme gibi bir şansımız yok mudur? Yönetici panelinde büyük ihtimal vardır öyle bir bolum ama üyelerin de göreceği bir şey olsa nasıl olur acaba? Bi geliyoruz biri banlanmis nedeni görmüyoruz kısaca merak ediyoruz evet.
Merhaba Aze bunun hakkında bi iştişare edip sonrasında gerekli düzenlemeler hakkın da bilgi verecegim.

• Beğen
Tepkiler: Aze

Tekrar Merhaba Aze banlanan üyelerin profillerine ban süreleri ve sebepleri eklenmiştir. Bilginize.

Geri