Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Kendisi benim emojim olur da eklenirse mutlu olurum , mümkün mü ?
Kalp de gerekli bence her platform da..
Syg
Ekli dosyayı görüntüle 97785 Ekli dosyayı görüntüle 97786

şu emojiyide ekleyebilirmiyiz acaba
Ekli dosyayı görüntüle 97787
Ekli dosyayı görüntüle 97788
unamused (ismi) ; begen butonuna eklenmesini istemistim aslinda , mümkünse tabi..![]()
Kalp, üf(isim bulamadim)
Plyc
Eklendi.
şuraya ekleseniz güzel olurdu ( tabi ordada kalsın ama ekstra olarak şuraya ekleyebilirmiyiz )
Ekli dosyayı görüntüle 97789
Maalesef tepkilere ekleme yapamıyoruz.unamused (ismi) ; begen butonuna eklenmesini istemistim aslinda , mümkünse tabi..

Kalp yoktu love olan vardı şuan yine var.Neden kalp daha önce begenilerde vardı sonradan kaldırıldı
yermi yok ilginç
yinede tesekkürler
Hopee yeterince ekli yani keyfi mi eklemiyoruz ?Oluyor yahu diger takildigim xenfero sistesinde kalp vardi.
Neden eklemediklerine dair bilgi bile paylasilmiyor
Yer mi yok veya keyfi mi ekliyemiyonuz?

Tepkiler kısmında maximum görüntüleme mevcut. Listeyi daha fazla uzatamıyoruz. Sistemin böyle bir özelliği yok maalesefforumda belki istiyenler olacaktır neden oylama yapılmıyor mesela beğeni kısmında yeterince emoji var diye eklememek bilemiyorum sanırsın 30 tane var ne alaka şimdi 3 4 tane daha fazla olsa kafamızmı karışıcak mesela ulen nekadar çok emoji var hangisini kullansam acep diye mi düşüncez dfjajfsdasd?
ayrıca başta keşke şu tarz bi acıklama yapsaydınızda uzamasaydı mevzu kestirip atmak yerine
iyi calısmalar yaksamlar efenim![]()
Forumun Anlık discord şikayet sunucusu olsa iyi olur