Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
şu emojiyide ekleyebilirmiyiz acaba

images.jpg
220_F_252272632_AktibshzaSMfZdNaFJTZNMa8z1u64OP5.jpg

Son düzenleme:
şuraya ekleseniz güzel olurdu ( tabi ordada kalsın ama ekstra olarak şuraya ekleyebilirmiyiz )

2024-05-17_00-04-22.png

Neden kalp daha önce begenilerde vardı sonradan kaldırıldı
yermi yok ilginç
yinede tesekkürler

Baska xenfero sitesinde kalp varmis pardon yani eklenebilir bisey palyacoda kalp te neden eklemiyorsunuz guzel kardesimmm demicem
Kolay gelsin efenim

Son düzenleme:
Oluyor yahu diger takildigim xenfero sitesinde kalp vardi.
Neden eklemediklerine dair bilgi bile paylasilmiyor
Yer mi yok veya keyfi mi ekliyemiyonuz?

Son düzenleme:
Oluyor yahu diger takildigim xenfero sistesinde kalp vardi.
Neden eklemediklerine dair bilgi bile paylasilmiyor
Yer mi yok veya keyfi mi ekliyemiyonuz?
Hopee yeterince ekli yani keyfi mi eklemiyoruz ?
Ona benzerler var gönlünüz olsun diye ifadelere ekledim .
İyi forumlar.

forumda belki istiyenler olacaktır neden oylama yapılmıyor mesela beğeni kısmında yeterince emoji var diye eklememek bilemiyorum sanırsın 30 tane var ne alaka şimdi 3 4 tane daha fazla olsa kafamızmı karışıcak mesela ulen nekadar çok emoji var hangisini kullansam acep diye mi düşüncez dfjajfsdasd?
ayrıca başta keşke şu tarz bi acıklama yapsaydınızda uzamasaydı mevzu kestirip atmak yerine

iyi calısmalar yaksamlar efenim :plyc:

forumda belki istiyenler olacaktır neden oylama yapılmıyor mesela beğeni kısmında yeterince emoji var diye eklememek bilemiyorum sanırsın 30 tane var ne alaka şimdi 3 4 tane daha fazla olsa kafamızmı karışıcak mesela ulen nekadar çok emoji var hangisini kullansam acep diye mi düşüncez dfjajfsdasd?
ayrıca başta keşke şu tarz bi acıklama yapsaydınızda uzamasaydı mevzu kestirip atmak yerine

iyi calısmalar yaksamlar efenim :plyc:
Tepkiler kısmında maximum görüntüleme mevcut. Listeyi daha fazla uzatamıyoruz. Sistemin böyle bir özelliği yok maalesef

açıklama için teşekkürler, hemen araştırma yapacagım 17 tane emoji var suan begenide, 18. eklenebilirmi eklenemezmi diye
şaka şaka bu güzel acıklama için tesekkürler sevgili Chelt.

Maçları seyredebilme imkanı sağlamak.
Bu istek biraz abest oldu ve zor karşılanır ama istek istektir, ben isteyim de ya tutarsa demi.

Geri