Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Gümüş üye rengini birazdaha doygun yapabilme ihtimalimiz varmıdır? çok silik duruyor online olan üyeler kısmına bakınca neredeyse göremiyorum nickleri 1 ton daha eklense tam süper olacak sanki ilginiz için tşkler.

• Beğen
Tepkiler: X
Telefondaki ses kayıtlarımızı, foruma yükleme seçeneği gelebilir mi acaba? örneğin
dosya ekleden ses dosyasını tıklayıp yüklüyebilsek keşke öyle bir imkanımız olabilir mi

vocaro gibi sitelerle ugrasılmaz hiç değilse. yazı yazmaya üşenen veya konusmayı seven üyeler ses yolluyabilir mesela
hem kolaylık olur hemde daha bir güzel olur sanki son karar sizin tabiki

Telefondaki ses kayıtlarımızı, foruma yükleme seçeneği gelebilir mi acaba? örneğin
dosya ekleden ses dosyasını tıklayıp yüklüyebilsek keşke öyle bir imkanımız olabilir mi

vocaro gibi sitelerle ugrasılmaz hiç değilse. yazı yazmaya üşenen veya konusmayı seven üyeler ses yolluyabilir mesela
hem kolaylık olur hemde daha bir güzel olur sanki son karar sizin tabiki
Merhaba daha oncede bununla alaka sorulmuştu tekrarlıyalım. Bu tarz ses video kaydı direk db ye yük olarak biniyor ve buda forumun fazlasıyla yavaşlamasına sebep oluyor. O yüzden şu anda düşünmüyoruz bu tarz bir eklentiyi.

Anladım ilginiz için teşekkür ederim, ama aslında max 10 15 saniyelik video yükleme limiti getirebilme şansınız varsa databaseyi kasma gibi bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede saolun öyle 10 dakkalık 5 dakkalık videolar kasabilir hak veriyorum

Anladım ilginiz için teşekkür ederim, ama aslında max 10 15 saniyelik video yükleme limiti getirebilme şansınız varsa databaseyi kasma gibi bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede saolun öyle 10 dakkalık 5 dakkalık videolar kasabilir hak veriyorum

15 saniye x 1000 ve katları dusununce bu rakam farketmiyor :)
Ben tesekkür ederim oneri icin.

teklif edildi mi bilmiyorum ama beğen butonuna ekstra emojiler eklenebilir

Kim nerede online listesinde "ziyaretçilerin" listede olması gereksiz değil mi? Sadece kayıtlı kullanıcıları kapsayan bir düzenleme yapabilirseniz iyi olurdu. Ya da ziyaretçileri, kayıtlı kullanıcılardan sonra yani listenin en sonuna getirebilecek bir düzenlemede yapılabilir, iyi çalışmalar

20200814_092241.jpg

Kim nerede online listesinde "ziyaretçilerin" listede olması gereksiz değil mi? Sadece kayıtlı kullanıcıları kapsayan bir düzenleme yapabilirseniz iyi olurdu. Ya da ziyaretçileri, kayıtlı kullanıcılardan sonra yani listenin en sonuna getirebilecek bir düzenlemede yapılabilir, iyi çalışmalar

Ekli dosyayı görüntüle 13171
Kullanıcılar bölümüne tıkladığınız da aslinda istediğiniz görünmekte

Ekli dosyalar

• 393321A6-B234-46A5-84C2-849E7C16E715.png
    393321A6-B234-46A5-84C2-849E7C16E715.png
    728.5 KB · Görüntüleme: 8
Görselde ki buzlama yönteminin tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum. Üye profiline bakılabilirken konu içeriği buzlanmış.
Bizim dükkana sadece bizim çocuklar gelir gibi olmuş. Bilgi almak maksadı ile motorlar da arama yapan insanlar, aradıkları bilgiye ulaşamayacak görünüyor.
Yada bazı konular halka açık bazıları kapalı ise o da mantıklı olabilir.

Screenshot_20200815-205926_DuckDuckGo.jpg

Görselde ki buzlama yönteminin tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum. Üye profiline bakılabilirken konu içeriği buzlanmış.
Bizim dükkana sadece bizim çocuklar gelir gibi olmuş. Bilgi almak maksadı ile motorlar da arama yapan insanlar, aradıkları bilgiye ulaşamayacak görünüyor.
Yada bazı konular halka açık bazıları kapalı ise o da mantıklı olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 13338
sadece o kısmı gösteriyor ekstra bir detay vermiyor profile girmek istediginizde üyelik istiyor zaten.

Selam eskiden ARGO tagı vardı gelicekmi o tekrardan

birde ban yiyen userleri eskiden 2 gün süreyle uzaklaştırıldı şu şu tarihinde banı tekrar otomatik olarak açılıcak diye belirtiyordunuz
şimdi sadece üye uzaklastırıldı diyorsunuz acaba süreyi belirtmeniz mümkünmüdür iyi çalışmalar

sadece o kısmı gösteriyor ekstra bir detay vermiyor profile girmek istediginizde üyelik istiyor zaten.
Üstadım teşekkürler, ben kendini halka adamış bir teşhirciyim :D
Asıl değinmek istediğim kısım bilgiye erişmede ki engel.
Saçlarımı topuz yaptığımda neler olacacağını bilmek isteyip arama yaptığımda, birkaç dakika önce açılan konu linkine tıklayıp bilgiye erişmek isterim. Fakat kayıtsız kullanıcıların bu imkanı yok.
Yoksa sizin forumunuz sizin kararınız.

Selam, 'yoksay'dığımız kişiler hala bizim yazılarımızı görebiliyorlar bunun nedeni nedir?
ben görmemelerini istiyorum öylede olmalı diye düşünüyorum bunun bir çözümü olabilirmi ? tşkler ilginiz için

Bir de kusma emojisi gelebilir mi, baktım bulamadım :emoji_mask:

Duzenleme yapıcaz emojilerle alakalı o zaman ekleriz bunuda.

Selam, 'yoksay'dığımız kişiler hala bizim yazılarımızı görebiliyorlar bunun nedeni nedir?
ben görmemelerini istiyorum öylede olmalı diye düşünüyorum bunun bir çözümü olabilirmi ? tşkler ilginiz için

xenforo sistemi boyle diye biliyorum arastırıcam.

Ekli dosyayı görüntüle 13778

Beğen kısmına şu emojinin gelmesi mümkün mü? Bazen sayfalarca yazmak yerine şu emoji tek başına bütün her şeyi özetliyor.

duzenleme esnasında bunları degerlendirelim hocam.

• Beğen
Tepkiler: glu
Selam arkadaşlar biraz önce bir konuda "konu dışı" mesajlar silindi, bence gayet güzel bir uygulama. Lütfen sayın yöneticiler bunun takibini her konuda yapsın, teşekkürler.

:emoji_couplekiss: beğen butonuna eklenebilirmi gerçi 3 4 tane daha emoji eklenicekti sanırım nezaman aktif olur o emojiler

Geri