Gümüş üye rengini birazdaha doygun yapabilme ihtimalimiz varmıdır? çok silik duruyor online olan üyeler kısmına bakınca neredeyse göremiyorum nickleri 1 ton daha eklense tam süper olacak sanki ilginiz için tşkler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba daha oncede bununla alaka sorulmuştu tekrarlıyalım. Bu tarz ses video kaydı direk db ye yük olarak biniyor ve buda forumun fazlasıyla yavaşlamasına sebep oluyor. O yüzden şu anda düşünmüyoruz bu tarz bir eklentiyi.Telefondaki ses kayıtlarımızı, foruma yükleme seçeneği gelebilir mi acaba? örneğin
dosya ekleden ses dosyasını tıklayıp yüklüyebilsek keşke öyle bir imkanımız olabilir mi
vocaro gibi sitelerle ugrasılmaz hiç değilse. yazı yazmaya üşenen veya konusmayı seven üyeler ses yolluyabilir mesela
hem kolaylık olur hemde daha bir güzel olur sanki son karar sizin tabiki
Anladım ilginiz için teşekkür ederim, ama aslında max 10 15 saniyelik video yükleme limiti getirebilme şansınız varsa databaseyi kasma gibi bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede saolun öyle 10 dakkalık 5 dakkalık videolar kasabilir hak veriyorum
teklif edildi mi bilmiyorum ama beğen butonuna ekstra emojiler eklenebilir
Kullanıcılar bölümüne tıkladığınız da aslinda istediğiniz görünmekteKim nerede online listesinde "ziyaretçilerin" listede olması gereksiz değil mi? Sadece kayıtlı kullanıcıları kapsayan bir düzenleme yapabilirseniz iyi olurdu. Ya da ziyaretçileri, kayıtlı kullanıcılardan sonra yani listenin en sonuna getirebilecek bir düzenlemede yapılabilir, iyi çalışmalar
Ekli dosyayı görüntüle 13171

sadece o kısmı gösteriyor ekstra bir detay vermiyor profile girmek istediginizde üyelik istiyor zaten.Görselde ki buzlama yönteminin tam tersi olması gerektiğini düşünüyorum. Üye profiline bakılabilirken konu içeriği buzlanmış.
Bizim dükkana sadece bizim çocuklar gelir gibi olmuş. Bilgi almak maksadı ile motorlar da arama yapan insanlar, aradıkları bilgiye ulaşamayacak görünüyor.
Yada bazı konular halka açık bazıları kapalı ise o da mantıklı olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 13338
Üstadım teşekkürler, ben kendini halka adamış bir teşhirciyimsadece o kısmı gösteriyor ekstra bir detay vermiyor profile girmek istediginizde üyelik istiyor zaten.
Bir de kusma emojisi gelebilir mi, baktım bulamadım![]()
Selam, 'yoksay'dığımız kişiler hala bizim yazılarımızı görebiliyorlar bunun nedeni nedir?
ben görmemelerini istiyorum öylede olmalı diye düşünüyorum bunun bir çözümü olabilirmi ? tşkler ilginiz için
Ekli dosyayı görüntüle 13778
Beğen kısmına şu emojinin gelmesi mümkün mü? Bazen sayfalarca yazmak yerine şu emoji tek başına bütün her şeyi özetliyor.
beğen butonuna eklenebilirmi gerçi 3 4 tane daha emoji eklenicekti sanırım nezaman aktif olur o emojiler