Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Merhaba juju, yani bu dedigin mümkün değil burdan ayrı bir yazılım vs gerektiren şeyler. Ama okey turnuvası vs gibi şeyler yapıyoruz aklımızda başka şeylerde var zamanla açıcaz.

Parası neyse verelim, yapsınlar yazılımını diyeceğim ama dalga geçmekle itham edilmek istemem. O yüzden teşekkürlerimi sunar bu başlığı terkederim.

selamlar, forumdaki nickler için bazı renk tonlarından dolayi pek hoş görünmediğini düşünüyorum, kısmen bir kalınlaştırma ya da renk tonlarında hafif bi koyulaştırma mümkünse, daha hoş görüneceğini düşünüyorum, teşekkürler..

SS: Screenshot

selamlar, forumdaki nickler için bazı renk tonlarından dolayi pek hoş görünmediğini düşünüyorum, kısmen bir kalınlaştırma ya da renk tonlarında hafif bi koyulaştırma mümkünse, daha hoş görüneceğini düşünüyorum, teşekkürler..

SS: Screenshot
Merhaba değerlendirelim biz bunu farklı bir durum olursa renk tonlarından farkedersiniz. Tesekkurler.

Engellediğimiz kişinin yazdıklarımızı görmemesi, kişisel sayfa varsa bu alana girememesi bildiri ve alıntı atmamasına yönelik bir çalışma yaparsanız forum daha az gerilecek. Engellenen kişi de engelli olduğuna yönelik haberdar olduğu için öfkesini kusmayacak gibi geliyor.

Engellediğimiz kişinin yazdıklarımızı görmemesi, kişisel sayfa varsa bu alana girememesi bildiri ve alıntı atmamasına yönelik bir çalışma yaparsanız forum daha az gerilecek. Engellenen kişi de engelli olduğuna yönelik haberdar olduğu için öfkesini kusmayacak gibi geliyor.

Geriye kaldı e-devletten engellemek :)
Hocam bakıyoruz ona araştırıyoruz. Ama kişisel sayfaya girmeme falan bunların hepsini kapsaması zor gözüküyor. postlarınızı görmesin mantıklı.

Geriye kaldı e-devletten engellemek :)
Hocam bakıyoruz ona araştırıyoruz. Ama kişisel sayfaya girmeme falan bunların hepsini kapsaması zor gözüküyor. postlarınızı görmesin mantıklı.

Eğer bunu yaparsanız sizler de yorulmazsınız üyeler birbirini engelleyip alıntı yapılmasına da sistem izin vermediği için yöneticiler bütün mesajları takip edip okumak zorunda da kalmaz çünkü sorumluluğun yarısını üyeye atanmış oluyor. Hadi bakalım hayırlısı.

Yorumsuz üyeler sayı dokuzu çıkarsanıza (yapsanıza), çok hoş yorumlar var sevgili arkadaşlar.
Forumun kendine has özgün bir konusu olur hem.

• Beğen
Tepkiler: 0
Tam anlayamadım ne demek istedigini @Hüma detaylandırabilirmisin rica etsem
Tabiki Alper beyefendi.
Bu konunun Yorumsuz Üyeler 8.Sayı!
9. sayısıda çıksa güzel olmaz mı diyorum, dedim.
Üyelerinizin kendine has hoş yorumları var, değerlendirilebilir. Birazda gazete tadında olur, son dakika haberleri falan verilir. .p
(Bu ara çok işsizim belli oldu dimi?.d)

Tabiki Alper beyefendi.
Bu konunun Yorumsuz Üyeler 8.Sayı!
9. sayısıda çıksa güzel olmaz mı diyorum, dedim.
Üyelerinizin kendine has hoş yorumları var, değerlendirilebilir. Birazda gazete tadında olur, son dakika haberleri falan verilir. .p
(Bu ara çok işsizim belli oldu dimi?.d)

Hım cok iyiymiş bu atlamışım ben bunu.
Tamam bunu ayarlayalım aylık olarak devam ettirelim. Herkes begendigini paylasır bende ilk sayfaya alırım onları.
Farkettim farkettim ama bu sefer işsizlik işe yaradı :)

Hım cok iyiymiş bu atlamışım ben bunu.
Tamam bunu ayarlayalım aylık olarak devam ettirelim. Herkes begendigini paylasır bende ilk sayfaya alırım onları.
Farkettim farkettim ama bu sefer işsizlik işe yaradı :)
Teşekkür ederim, saygılar efendim. Kolay gelsin.

İşsizliğimin ikinci gününden merhaba.

20200715_145516.jpg

Bu butonlara ek olarak :emoji_blue_heart: emojisinide eklesek olmaz mı? (Bazı yorumlara kalbimi bırakmak istiyorum lakin telefondan girdiğim için emojilerde kalbi bulmak zorlaşıyor, bizde beğenip geçiyoruz haliyle. :/)
Standart olarak bu şekilde olduğunu biliyorum, lakin eklenme olasılığının olduğunuda biliyorum. .d
(Siz üşenirseniz bende ekleyebilirim hani ahaha.)

Not: :* buda olabilir. (:

İşsizliğimin ikinci gününden merhaba.

Ekli dosyayı görüntüle 10608

Bu butonlara ek olarak :emoji_blue_heart: emojisinide eklesek olmaz mı? (Bazı yorumlara kalbimi bırakmak istiyorum lakin telefondan girdiğim için emojilerde kalbi bulmak zorlaşıyor, bizde beğenip geçiyoruz haliyle. :/)
Standart olarak bu şekilde olduğunu biliyorum, lakin eklenme olasılığının olduğunuda biliyorum. .d
(Siz üşenirseniz bende ekleyebilirim hani ahaha.)

Not: :* buda olabilir. (:
Müsait anda bakarım buna. Teşekkürler

Konuyu takip et secenği mevcut forumda bunun yanına yok say seçeneği eklenebilir mi?

Takip et seceneginde bildirim gelir, takip etmezseniz bildirim gelmez söylediginiz buysa şayet. Hiç görmeme diyorsanız bakıyoruz ona komple kategori görmemek için.
Ben kategorilerden şikayetçi değilim.
Bazı konuları görmek istemiyorum yani hangi konuyu görüp görmemeye ben karar verebilmeliyim.

Ben kategorilerden şikayetçi değilim.
Bazı konuları görmek istemiyorum yani hangi konuyu görüp görmemeye ben karar verebilmeliyim.
Onunla alakalı bir eklenti yok diye biliyorum. Komple kategori var onu araştırıyoruz. Okundu say yaparak önünüze çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Geri