Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Ayın üyesi oldum ama rengim ilk kayıt olan üye ile aynı. Başka bir renk olsun. Böyle ayrıcalıklı hissetmiyorum.

Nick değiştirme süresi 6 ay yapılamaz mı? Nickimi değiştirmek istiyorum ama 1 sene gerçekten çok uzun bir süre..

Ya da herkese nick değiştirdikten sonra istediği zaman eski nickine dönme şansı verilsin..

Merhaba;
Vb'de vardı bunda var mı bilmiyorum varsa en azından bilgilendirebilirsiniz mesela ben istemediğim konuları görmek istemediğimde o konular bize yansımıyordu misal forum oyunları onu listenden çıkarabiliyordun böyle bir uygulaması mevcut mu bu sistemin?

Forumda dislike butonu da ekleyin.Her 250 dislike alan üyeyi bir aylığına banlayın.
Güzel fikir değil mi?

Nick değiştirme süresi 6 ay yapılamaz mı? Nickimi değiştirmek istiyorum ama 1 sene gerçekten çok uzun bir süre..

Ya da herkese nick değiştirdikten sonra istediği zaman eski nickine dönme şansı verilsin..
Suan icin sabit tutuyoruz nick degisim suresini.
Merhaba;
Vb'de vardı bunda var mı bilmiyorum varsa en azından bilgilendirebilirsiniz mesela ben istemediğim konuları görmek istemediğimde o konular bize yansımıyordu misal forum oyunları onu listenden çıkarabiliyordun böyle bir uygulaması mevcut mu bu sistemin?

Bu tarz bir ozellik eklenirse sayet bilgilendirme yapariz duyurulardan. Suan icin boyle bir secenek yok.

Yakin bir zaman da bir oyun yok mu ?
Mesela okey gibi yenip de nick degissem:D
Bu ay bitmeden bazi yarisma planlarimiz var evet.
Forumda dislike butonu da ekleyin.Her 250 dislike alan üyeyi bir aylığına banlayın.
Güzel fikir değil mi?
Dislike butonu yerine angry smileyi var zaten. Simdilik idare ediverin

mesajlara tepki bölümüne, görseldeki emojileri eklemenizi talep ediyorum.
böylelikle daha konforlu tepkiler verebileceğim; bu emojiler olmadığından yazmak zorunda kalıyorum ama içimden yazmak gelmiyor.
edit: öğk bence ortak ihtiyaç, bütçeniz hepsine el vermez ise onu tercih ediniz.

Screenshot_20210511-015949_DuckDuckGo.jpg

@Sux burasi oneri konusu. İlgili talebinizle alakali bir calisma sayet yapilirsa tabi ki bilgilendirme geçeriz.

Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Mesajları beğenme konusuna farklı emojıler eklenirse müthiş olmaz mı
şimdiden emeğinize elinize kolunuza zamanınıza sağlık

Merhaba, herhangi bir videoyu baslattiktan sonra sayfayi asagi kaydirinca videonun durmasi mumkun mu?

Eskiden mesajlarimizi editleyebiliyorduk (duzenleme), yine o hale donmemiz mumkun mu? yani her uyenin istedigi zaman kendi yorumunu editleyebilmesi icin bi hak.

(simdi ise sadece ilk 5 dakikasinda falan editleyebiliyoruz, sonrasi kalici. degistirmek istedigimiz zaman raporlamak zorundayiz ve bu her iki taraf icin daha da kolay hale getirilebilir)

• Beğen
Tepkiler: W
Eskiden mesajlarimizi editleyebiliyorduk (duzenleme), yine o hale donmemiz mumkun mu? yani her uyenin istedigi zaman kendi yorumunu editleyebilmesi icin bi hak.

(simdi ise sadece ilk 5 dakikasinda falan editleyebiliyoruz, sonrasi kalici. degistirmek istedigimiz zaman raporlamak zorundayiz ve bu her iki taraf icin daha da kolay hale getirilebilir)

altın üyede var mı bilmiyorum-gümüşte yok belli ki- ama platinler ve elmaslar zaman kısıtı olmadan mesaj düzenleme ve silme imkanına sahip. mesaj sayını artırman gerekiyor :D

Özelde yok o özellik , platinde nasıl var ya.

altın üyede var mı bilmiyorum-gümüşte yok belli ki- ama platinler ve elmaslar zaman kısıtı olmadan mesaj düzenleme ve silme imkanına sahip. mesaj sayını artırman gerekiyor :D
yorumlarimla forumu terrorize etmeye hazirim ozaman.. dermisim ;d bilmiyordum bunu bak.

yine de keske her uyede olsa, cunku cidden lazim oluyo bazen.

Vallahi ben Platindeyken sınırsız mesajlarımı düzenleyebiliyordum.
Elmas üye olunca bu özellik kalktı
rica etsem Elmas üyelerin sınırsız mesaj düzenleme durumunu güncelleyebilirmisiniz teşekkürler.
Platindeyken sınırsız düzenlenme yapabiliyordum
Elmas ken yapamıyorum biraz komik bir durum .p ilginiz için teşekkürler

Geri