Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Baska uyelerin konularini daha kolay bulabilsek Alper?

Bakacagim bakacagim dedin unuttun :T:
Profile tıklayıp bul dediğinizde seçenek çıkıyor . tabi eski konular gözükmüyor sanırım xenforo geldiğimizden itibaren açılan konular gözüküyor burada galiba düzelmiş olabilir tabi bilemedim. Dener misin bir?
Screenshot_2020-03-23-20-59-25-1.png

Profile tıklayıp bul dediğinizde seçenek çıkıyor . tabi eski konular gözükmüyor sanırım xenforo geldiğimizden itibaren açılan konular gözüküyor burada galiba düzelmiş olabilir tabi bilemedim. Dener misin bir?
Ekli dosyayı görüntüle 1986
Evet bunu denedim Vague ama eski konular gozukmuyor : )) Mesajlarda da ayni sekilde. X’in soyledigi durumdan dolayi galiba

Selam arkadaşlar, çevrimiçi listesi eskiden alfabetik sıraya göre diziliyor nickleri bulmak kolay oluyordu, şuan karma bir hal almış. Eskisi gibi olma şansı var mı? Çok göz yoruyor, teşekkürler.

Selam arkadaşlar, çevrimiçi listesi eskiden alfabetik sıraya göre diziliyor nickleri bulmak kolay oluyordu, şuan karma bir hal almış. Eskisi gibi olma şansı var mı? Çok göz yoruyor, teşekkürler.

Merhaba ;

Bir bakalim, birsey yapabiliyormuyuz

a Şu Avatar kısmını birazdaha büyültme şansımız varmıdır daha hoş durmazmı yuvarlak değilde kare şekilde ve birazdaha büyük görünümlü olsa ?

Selam arkadaşlar, günlük konu açma sınırı olsa yada açılan konular moderatör onaylı olsa daha sağlıklı olur sanırım. Kimsenin rağbet etmediği konuların herhangi bir faydası var mı teknik olarak bu konuda bilgim yok. Ana sayfaya bakınca ne demek istediğimi anlarsınız sanırım. Teşekkürler.

Tek tek saydım. Hangi kanalda ne var diye 43 tane yayın akışı konusu üst üste açılmış ve 4-5 sayfayı doldurmuş. Bu konular tek başlıkta toplanamaz mı? Kaldı ki bir faydası da olduğunu zannetmiyorum.

Tek tek saydım. Hangi kanalda ne var diye 43 tane yayın akışı konusu üst üste açılmış ve 4-5 sayfayı doldurmuş. Bu konular tek başlıkta toplanamaz mı? Kaldı ki bir faydası da olduğunu zannetmiyorum.
Selam arkadaşlar, günlük konu açma sınırı olsa yada açılan konular moderatör onaylı olsa daha sağlıklı olur sanırım. Kimsenin rağbet etmediği konuların herhangi bir faydası var mı teknik olarak bu konuda bilgim yok. Ana sayfaya bakınca ne demek istediğimi anlarsınız sanırım. Teşekkürler.

Merhaba ikinizde sanırım aynı sorundan şikayetçisiniz, bunun için öncelikle araştırma yapacağımı bilmenizi isterim.
Ama konu açan kişilere, neden açıyorsun demek veya bunları onaya tabi tutup, tek tek onaylamak için saatlerce ekran başında durmak imkansız. Üyeleri yok say dedigimiz gibi istemediğiniz kategorileri görmemeniz için eklenti var mı yok mu onu araştıracam, var ise aktif edip bilgilendirme geçicem.

Ana forum başlıkları için de yok saymak gibi bir şey gelse ve yok sayınca oraya açılan konular bize görünmese olabilir mi? Baktım da bulamadım.

Makrese yayın akışı paylaşma yasağı gelsin.d

Forumda ki herkesi aynı anda engelleyebiliyor muyum ?

Merhaba ;

Kategori bazlı yoksayma gibi bir durum varmı?

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba ;

Kategori bazlı yoksayma gibi bir durum varmı?

İyi çalışmalar dilerim.

Ana forum başlıkları için de yok saymak gibi bir şey gelse ve yok sayınca oraya açılan konular bize görünmese olabilir mi? Baktım da bulamadım.

Merhaba ikinize bir cevap vermiş olayım buna bakıyoruz, araştırıyoruz var ise kurucaz bu eklentiyi.

Makrese yayın akışı paylaşma yasağı gelsin.d

Abartmayın lütfen.

Forumda ki herkesi aynı anda engelleyebiliyor muyum ?

Tek tek engelleyebilirsiniz.

Merhaba ikinize bir cevap vermiş olayım buna bakıyoruz, araştırıyoruz var ise kurucaz bu eklentiyi.

Abartmayın lütfen.

Tek tek engelleyebilirsiniz.

Alper ben orada şaka yapmılştım ancak öğrendiğimde iyi oldu.
Bir gün lazım olursa engellerim teşekkurler

Malum korona günlerinde bir kısım vaktimizi forumda geçirdiğimizden forumdan oyun oynanabilmesini talep ediyorum. Snake olurr tetris olur mayın tarlası olur. Teşekkürler. Geceleri mükemmel fikirler bulduğumu söylemiş miydim?

Malum korona günlerinde bir kısım vaktimizi forumda geçirdiğimizden forumdan oyun oynanabilmesini talep ediyorum. Snake olurr tetris olur mayın tarlası olur. Teşekkürler. Geceleri mükemmel fikirler bulduğumu söylemiş miydim?
Merhaba juju, yani bu dedigin mümkün değil burdan ayrı bir yazılım vs gerektiren şeyler. Ama okey turnuvası vs gibi şeyler yapıyoruz aklımızda başka şeylerde var zamanla açıcaz.

Geri