Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
ne gereksizi öneri işte
Çevrimiçi durumumuz göster Seçim yapılır ise, başkalarının çevrimiçi olduğunuzu görebilmelerini sağlayacaktır.
kaldırılsın.

Onerin dikkate alinacaktir

Bir sürü iş çıkardınız gene bana :p.

Var mı bilmiyorum ama, misal instagram postlarını forumda paylaşabilme gibi bir şey olsa mesela çok güzel video ya da gif benzeri şeyler gözüme çarpıyor ama paylaşamıyorum forumda

Tabi ki var azizim olmazmi, hepsini ayarlayacagiz.

ne gereksizi öneri işte
Çevrimiçi durumumuz göster Seçim yapılır ise, başkalarının çevrimiçi olduğunuzu görebilmelerini sağlayacaktır.
kaldırılsın
Ayarlanacak hepsi biraz sabır
Bir sürü iş çıkardınız gene bana :p.

Var mı bilmiyorum ama, misal instagram postlarını forumda paylaşabilme gibi bir şey olsa mesela çok güzel video ya da gif benzeri şeyler gözüme çarpıyor ama paylaşamıyorum forumda
O özellik vardı vbde ama şu anda aktifmi bilmiyorum ayarlıcaz hepsini

7Q2BEL.jpg

Kisminda hangi mesaja tepki aldigimizi goremiyoruz; tiklayip o alana gitmek icin bir link bulunmuyor. Yapilabilirse eger..

Özel mesajlaşmada kullanıcının konumu ''Direk Mesajlaşma'' değil de ''Direkt Mesajlaşma'' olarak düzenlenirse çok güzel olur, çok da güzel iyi olur.

Like butonunu Beğen olarak değiştirebilir miyiz? Türkçe kelime daha cazip olacaktır.
Birde postbitte düzenlemeler yapılacak mı? Birtakım eksikler mevcut.

Oha sabah iyiydi niye oynayıp duruyonuz la forumla. Berbat etmişsiniz.

Like butonunu Beğen olarak değiştirebilir miyiz? Türkçe kelime daha cazip olacaktır.
Birde postbitte düzenlemeler yapılacak mı? Birtakım eksikler mevcut.

Like '' Beğen'' olarak değiştirildi. Ne gibi eksikler misal?

7Q2BEL.jpg

Kisminda hangi mesaja tepki aldigimizi goremiyoruz; tiklayip o alana gitmek icin bir link bulunmuyor. Yapilabilirse eger..
Bakıcam buna en kısa zamanda.

Özel mesajlaşmada kullanıcının konumu ''Direk Mesajlaşma'' değil de ''Direkt Mesajlaşma'' olarak düzenlenirse çok güzel olur, çok da güzel iyi olur.

Düzenledim.

Oha sabah iyiydi niye oynayıp duruyonuz la forumla. Berbat etmişsiniz.

Doktor birisi senin muayeneye bu uslupla gelse afedersin s..le kovalarsin. Biraz SAYGILI o lütfen.

Assagidan diger temayi seçebilirsiniz, 3 adet tema var hangisini begenirseniz onu kullanin azizim.

Haberler bölümüne yeni bir kategoti açarmısınız.
Eskiden vardı ama artık yok. Yada ben bulamadım.

Başlık : Makale & Analiz & Köşe yazıları

Şimdilik haber bölümüne açıyorum köşe yazısını ama düşünürseniz iyi olur.
Okuduğumuz yararlı olduğunu düşündüğümiz meteryalleri paylaşacağımız bir bölüm olsun enazından.
Her gazete neredeyse her bir sayfasının köşesini buna ayırırken biz forum olarak bir başlık ayırabilmeliyiz bence...

• Beğen
Tepkiler: X
Haberler bölümüne yeni bir kategoti açarmısınız.
Eskiden vardı ama artık yok. Yada ben bulamadım.

Başlık : Makale & Analiz & Köşe yazıları

Şimdilik haber bölümüne açıyorum köşe yazısını ama düşünürseniz iyi olur.
Okuduğumuz yararlı olduğunu düşündüğümiz meteryalleri paylaşacağımız bir bölüm olsun enazından.
Her gazete neredeyse her bir sayfasının köşesini buna ayırırken biz forum olarak bir başlık ayırabilmeliyiz bence...

Gerek kalmadı buldum içeriye gizlemişsiniz :)
Tamam itiraf ediyorum ben tam dikkat etmemişim :)

@X @Alper bu virüs muhabbetleri iyice canımızı sıktı keyifleri kaçırdı.
Şöyle bir korona affı çıkarsak mı diyorum nick değişimi hakkında xd
Bak 2020 gibi uğursuz bi yıl başlangıcında bile yaptınız aslında şimdi ihtiyaç var bence :)

@X @Alper bu virüs muhabbetleri iyice canımızı sıktı keyifleri kaçırdı.
Şöyle bir korona affı çıkarsak mı diyorum nick değişimi hakkında xd
Bak 2020 gibi uğursuz bi yıl başlangıcında bile yaptınız aslında şimdi ihtiyaç var bence :)

if.com.tr olarak ilk kuruluş günü geliyor, @X ile bir konuşalımda ne çıkıcak bakalım. Öyle bir durum olursa, seni özel bilgilendircem imam.

Baska uyelerin konularini daha kolay bulabilsek Alper?

Bakacagim bakacagim dedin unuttun :T:

Azizem bunun icin butun mesaj tablosunun ( yaklasik 3 milyon ) guncellenmesi lazim, cesaret edemiyoruz acikcasi ama halledecegiz.
Hmm sadece konulari guncelleseniz diyecegim ama bunu ayirt etmek kolay olur mu bilemedim .p

Ya cok guzel film konulari vardi bulamiyorum X :D Size de hak veriyorum, olur da karantina doneminde s1kilirsaniz bi goz ativerin artik : ))

• Beğen
Tepkiler: X
Geri