Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
arkadaşlar bu başlığı öneri ve şikayet harici sorunlarınız için kullanın, haricinde sohbet etmek için meşgul etmeyelim alternatif olarak pek çok alan var yazabilmeniz için.

Forumsal olarakta girmio irc forumlari olarakta. Yurtdisindan girenlerde var galiba sadece. Bu sekilde kaliyor.

1000049691.jpg

Bir sey daha rica etsem ayip etmis olur muyum acaba..Bu banlanan kisilerin nicklerine tiklayinca banin acilma tarihini ekleyebilir misiniz ?

Bir sey daha rica etsem ayip etmis olur muyum acaba..Bu banlanan kisilerin nicklerine tiklayinca banin acilma tarihini ekleyebilir misiniz ?
Maalesef .Banlanan üyenin banlanma tarihi, kaç gün banlandığı vs. ban konusunda yazılmaktadır. Oradan takip edebilirsiniz.

Ya kardeşim ne ka karışık bi' yönetim topici bu, bulamadım doğru yere mi geldim bilmeyyom.
şu nikimin altında yazan hakikat nedir? sorusunu, lüfer,

Amans da Amans

yapar mısınız, tenkyu may firent.

Ya kardeşim ne ka karışık bi' yönetim topici bu, bulamadım doğru yere mi geldim bilmeyyom.
şu nikimin altında yazan hakikat nedir? sorusunu, lüfer,

Amans da Amans

yapar mısınız, tenkyu may firent.
eklenmiştir.

Bu ayın en iyisi rankından muaf olabiliyor muyuz? Almak istemiyorum da…

Bunun için Geçti Bor'un pazarı desek daha doğru.

Sonradan ilave edilen etiketlemeler için sistemin imkan verdiği bir müdehale şekli yok malesef.

Merhaba,mesaj düzenleme süresini uzatmanız mümkün mü?Tam emin değilim ancak şu anki süre 20-30 dakika aralığında bir süre olmalı.Bazen imla hataları yapabiliyoruz,sürenin uzatılması bu hataları minimuma indirebilir.

Merhaba,mesaj düzenleme süresini uzatmanız mümkün mü?Tam emin değilim ancak şu anki süre 20-30 dakika aralığında bir süre olmalı.Bazen imla hataları yapabiliyoruz,sürenin uzatılması bu hataları minimuma indirebilir.
maalesef şu an için yeterli sürede, süre zaman aşımına uğranan mesajlarınızı report ederseniz yetkili arkadaşlar düzelticektir.

Selamlar sayın yetkililer, içinizden en mahiri benimle iletişime geçebilir mi rica etsem?
konu mühim konu acil …
Şimdiden teşekkür ederim

olmamasına rağmen yeni bildirim görüyorum her giriste. daha önce de olmuştu ama nasıl düzelttim hatırlamıyorum fikri olan var mıdır çok uyuz birşey ya.

Geri