Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

Candy_

Üye
Haber kısmına sınır konsun bir üye günlük 3'den fazla konu açamasın propaganda yapılan bir yer gibi oluyor forum rahatsısz edici gerçekten rahatsıs edici

Candy_

Üye
Forumda BuYuCu isimli üye tarafından daha fazla pkk propagandası yapılmasına izin verilmemesini istiyorum nadiren giren birisi olarak beni çok rahatsız etti forumu hukuki sıkıntılara sokar bu arkadaş

VERA

Altın Üye
Siyahkalp neden yapamiyoruz .
Ya da ben mi yapamiyorum ,bilemedim .s
Beni mutlu etmek istemez misiniz?

scope

Yönetici
Admin
Siyahkalp neden yapamiyoruz .
Ya da ben mi yapamiyorum ,bilemedim .s
Beni mutlu etmek istemez misiniz?
telefonun kendi ifadelerinden bahsediyosan onları şu an veritabanında kullanılan karakter kümesi desteklemiyo
İfadeler sayfasında görünen her şeyi kullanabilirsin
bu sayfada olmayan ifadeleri söylendiği zaman ekliyoruz
senin istediğin :emoji_black_heart: ifadesinin yazımı bu şekilde :emoji_black_heart:

Reyhan

Cumhuriyet Kadını
Üye
selam ,
nickimin rengini normal üye seklinde kullanabilir miyim rica etsem özel üye gruplarından faydalanmak istemiyorum.

kamil0920

Üye
Bu platforma tekrar geri gelmekten oldukça mutluyum. Zamanlarımı boş boş şeylerle ilgilenmekten kurtardığımı düşünüyorum. Yazılan Makale ve yazıları okuyorum güzel oluyor. Tek bir şeyi merak ettim sadece: buradaki Beyin Fırtınası sayfasını Ben atmıştım, açtığım zamanlar yazar olarak görünüyordum, artık öyle bir ibare yok. Bir arkadaşımla görüştüm sağ olsun uzun süre olmayanlar yazarlık rozetini kaybetti dedi. Tekrar geri geldiğime göre yazar olarak değerlendirebilir miyim bilmiyorum. Hoşgeldinharunabi ile konuşmam mümkün mü?

HosgeldinHarunAbi

Less is more
Yönetici
Supervisor
Bu platforma tekrar geri gelmekten oldukça mutluyum. Zamanlarımı boş boş şeylerle ilgilenmekten kurtardığımı düşünüyorum. Yazılan Makale ve yazıları okuyorum güzel oluyor. Tek bir şeyi merak ettim sadece: buradaki Beyin Fırtınası sayfasını Ben atmıştım, açtığım zamanlar yazar olarak görünüyordum, artık öyle bir ibare yok. Bir arkadaşımla görüştüm sağ olsun uzun süre olmayanlar yazarlık rozetini kaybetti dedi. Tekrar geri geldiğime göre yazar olarak değerlendirebilir miyim bilmiyorum. Hoşgeldinharunabi ile konuşmam mümkün mü?
Yazar rankını kaldırdık. Ama tabii ki yazıp çizebilirsiniz hala.

Üst Alt