Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

Forumsal

Bot
Saygıdeğer IRCFormlari.Com.TR Kullanıcıları;

Bu başlık altından sadece önerileriniz ve şikayetleriniz dışında bildirileriniz dikkate alınacaktır, diğer sorunlar için ilgili başlıkları kullanabilirsiniz.

IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.

eQuaL

Üye
Merhaba,

Avatar (Üye Görseli) kısmını oval yerine kare olarak revize etmemiz mümkün müdür? Çünkü Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yüzünü tam net göremiyorum. Gerçi Mustafa Kemal ATATÜRK şöyle der;

“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

Ben daha net görünce, daha iyi hissediyorum.

Saygılarımla.

Alper

Bronz Üye
Merhaba,

Avatar (Üye Görseli) kısmını oval yerine kare olarak revize etmemiz mümkün müdür? Çünkü Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yüzünü tam net göremiyorum. Gerçi Mustafa Kemal ATATÜRK şöyle der;

“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

Ben daha net görünce, daha iyi hissediyorum.

Saygılarımla.

Merhaba avatar kısmı oval kalması gerekiyor tema ile uyumluluk açısından lakin deneme yapıyoruz arada kare olarak.
Ulu önderimizin daha net gözükmesi için ben avatarınızı yenilicem ve panelden daha net bir şekilde yükleyecem.
Saygılar.

eQuaL

Üye
Merhaba avatar kısmı oval kalması gerekiyor tema ile uyumluluk açısından lakin deneme yapıyoruz arada kare olarak.
Ulu önderimizin daha net gözükmesi için ben avatarınızı yenilicem ve panelden daha net bir şekilde yükleyecem.
Saygılar.

Nezaketiniz için teşekkür ederim. Avatar (Üye Resmi) bölümüne hareketli bir görsel paylaştım. Eğer uygunluk gösterirse o görseli kullanmanızı rica ederim.

X

X

Guest
Coldman merhaba, tag kullanimi etiket sistemindenmi bahsediyorsunuz?

User tag sistemi aktif, etiket sistemi aktif sadece otomatik etiket sistemi kullanmiyoruz, bu ikisinden baska birsey kastettiyseniz izah edermisiniz hocam. :)

Coldman

Üye
Coldman merhaba, tag kullanimi etiket sistemindenmi bahsediyorsunuz?

User tag sistemi aktif, etiket sistemi aktif sadece otomatik etiket sistemi kullanmiyoruz, bu ikisinden baska birsey kastettiyseniz izah edermisiniz hocam. :)

selam, X Tag nick altı kısa yazılardan bahsediyorum aslında.
Coldman
al gülüm, ver gülüm.
mesela:)
diğer tag sistemini fark ettim evet. teşekkürler.

Alper

Bronz Üye
selam, X Tag nick altı kısa yazılardan bahsediyorum aslında.
Coldman
al gülüm, ver gülüm.
mesela:)
diğer tag sistemini fark ettim evet. teşekkürler.

Merhaba Coldman nick altı tag sistemi açılmayacak maalesef. Sebebi ise çok fazla karmaşa yaşanacağından dolayıdır.
Anlayışınız için teşekkür ederim. iyi forumlar dilerim.

ihaveanidea

Bronz Üye

Hangi kendini bilmez Selefi'den ddos yedik beyler?
Alper, @X

Ahla

Üye
Sorun tek bende değilmiş sevindim aynısı bende de oluyor arkadaşlar

Ahla

Üye
Karışıklık gitmiş fakat logo yok ana sayfada

BeLa

Üye
Selamlar.

Söyle bir sıkıntım var. Mesela foruma girdim yeni mesajlar diyorum. Son mesajlar çıkıyor sayfada. Herhangi bir başlığa yazıyorum. Tekrar yeni mesajlar dediğimde yazdığım konu karşıma çıkmıyor. Ancak anasayfa butonuna tıkladığım da sağ üst taraftaki son atılan mesajlar kısmında görebiliyorum. Bu durum herkeste var mı? Yoksa sıkıntı bende mi?

Ilk attığım resimden sonra yeni mesajlar dedim. Yazdığım konu görünmüyor. Bir kaç başlık daha görünmüyor.

Son düzenleme:
Üst Alt