- Web sitesi
- www.instagram.com
Bildirim gelmeyen , alamayan üyelerimiz buradan yazarsa hemen sorunu çözebiliriz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Siz eğer o mesaja bakmadıysanız o bildirim kalıyor ya bakacaksınız , ya da okundu say yapacaksınız.bildiri gelmesi sorun deyil ama herhangi bir bildiriyi kacirdigin zaman tekrardan o bildiri hangi bildiri diye bulubilmek problem oluyor
bu nedenden hepsini okudu say tikliyom okumadan bildiriler siliniyor
Siz eğer o mesaja bakmadıysanız o bildirim kalıyor ya bakacaksınız , ya da okundu say yapacaksınız.
Bildirimlere tıkladığınızda sadece 1 tanesine bakarsanız diğerleri kalıyor.
Bu tamamen sizinle alakalı.
video ve fotograf yuklemek icin dosya boyutu limitleri ne kadar
Bu sorun versiyon ile alakali ama musait bir zamanda üye gruplarını güncelleyeceğim.Yav yoSun hanım bana bildiri gelmiyor her girdiğimde bildirim var diyor. Çözmeyi düşünüyor musunuz yoksa mahkeme yemi gideyim
Selam, sayfanin devamini gormek icin tiklayabiliyorduk o kaybolmus simdi nasil yapiyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 96380

Belli bir süreliğine deaktif arkadaşlar gelecek. Sorun var o alanda. İçinden geçende yazmiştım ama görmemiş olabilirsiniz.Bence geri gelsin yöntem öğrenmeyelim. Baş parmağım evsiz yurtsuz havada kalıyor orası olmayınca
Hakdkdkdkkd yok artık ciddi mi xdxdxdxdÖneri ve şikayetler bölümüne sırf “özel üye yapın” dedim diye mi kısıtlama getirildi bana? Bir kez daha yazıklar olsun tşkler.
MAYLESEFFFFHakdkdkdkkd yok artık ciddi mi xdxdxdxd
Öneri ve şikayetler bölümüne sırf “özel üye yapın” dedim diye mi kısıtlama getirildi bana? Bir kez daha yazıklar olsun tşkler.