- Web sitesi
- www.hakanerarslan.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilgili kısıtlamalar kaldırılmıştır.Kısıtlama ile ilgili @yoSun gerekli işlemleri yapacak.
@Chelt @yoSunForumsal olarakta girmio irc forumlari olarakta. Yurtdisindan girenlerde var galiba sadece. Bu sekilde kaliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 96888
Sorun giderilmiştir, devam ederse lütfen bildiriniz.Forumsal olarakta girmio irc forumlari olarakta. Yurtdisindan girenlerde var galiba sadece. Bu sekilde kaliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 96888
Simdi oldu evet tekslerSorun giderilmiştir, devam ederse lütfen bildiriniz.
Maalesef .Banlanan üyenin banlanma tarihi, kaç gün banlandığı vs. ban konusunda yazılmaktadır. Oradan takip edebilirsiniz.Bir sey daha rica etsem ayip etmis olur muyum acaba..Bu banlanan kisilerin nicklerine tiklayinca banin acilma tarihini ekleyebilir misiniz ?
eklenmiştir.Ya kardeşim ne ka karışık bi' yönetim topici bu, bulamadım doğru yere mi geldim bilmeyyom.
şu nikimin altında yazan hakikat nedir? sorusunu, lüfer,
Amans da Amans
yapar mısınız, tenkyu may firent.
Muaf alındınızBu ayın en iyisi rankından muaf olabiliyor muyuz? Almak istemiyorum da…
maalesef şu an için yeterli sürede, süre zaman aşımına uğranan mesajlarınızı report ederseniz yetkili arkadaşlar düzelticektir.Merhaba,mesaj düzenleme süresini uzatmanız mümkün mü?Tam emin değilim ancak şu anki süre 20-30 dakika aralığında bir süre olmalı.Bazen imla hataları yapabiliyoruz,sürenin uzatılması bu hataları minimuma indirebilir.
yok mu bı babayiğit..olmamasına rağmen yeni bildirim görüyorum her giriste. daha önce de olmuştu ama nasıl düzelttim hatırlamıyorum fikri olan var mıdır çok uyuz birşey ya.