Öcalan Kendini Anlattı

Konu sahibi son olarak 3720 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Führer de haksız yere bi çok insanı öldürdü. Zeki olması katil olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ama onu okumak demek benimsemek demek değil. Sadece bilmek demek.
Yani maria'ya katılıp lethe'ye katılmıyorum şu an.
Serene sana da katılmıyorum, kimse kitabını okuduğu için sempati geliştirmez. Belki de daha da nefret edecek birileri, bilemeyiz ki.
Ama bence kitap satılmasın, piç gibi kalsın.
Harun Yahyacıımın kitapları bile satılamayıp beleşe dağıtıldı ok?? Allslşlf
Bu arada gözlerim kapanıyo diye hepinizi yanlış okumuş olabilirim. Gideyim benn

Şerefsiz yorumunu yazan benim yazdığım yanlış anlaşılmış galiba düzeltme gereği duydum.Okuyana şerefsiz diyen mi var ki tepki göstermişsiniz.Şerefsizlerin hayatını merak edenler okuyacaktır dedim. Şahsen ben okumam çünkü merak etmiyorum merak ettiğim başka şeyler var çünkü.

Sanırım şimdi doğru anlatabildim, dileyen dilediğini okuyabilir tabi kime ne, hele ki bana ne ?

Führer de haksız yere bi çok insanı öldürdü. Zeki olması katil olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ama onu okumak demek benimsemek demek değil. Sadece bilmek demek.
Yani maria'ya katılıp lethe'ye katılmıyorum şu an.
Serene sana da katılmıyorum, kimse kitabını okuduğu için sempati geliştirmez. Belki de daha da nefret edecek birileri, bilemeyiz ki.
Ama bence kitap satılmasın, piç gibi kalsın.
Harun Yahyacıımın kitapları bile satılamayıp beleşe dağıtıldı ok?? Allslşlf
Bu arada gözlerim kapanıyo diye hepinizi yanlış okumuş olabilirim. Gideyim benn

Okumayı geçtim para verip aldığım o kitap onun cebine silah parası olarak girecektir.
ve de karakteri zayıf her insan onu okuyup bölünebilir. bu epey yüksek bir ihtimal diğer sözlerine katılıyorum teşekkür ederim.

Açıkçası ben bahsettiğin kavramlar ve durumun alakası hala çözemedim .
Cool olmak ve çağdaş olmak bu kitabı merak edip okumak ile nasıl ilgili gerçekten anlamadım ama sana aldous huxley in algı kapıları kitabını tavsiye edebilirim açıkçası.

Duygusallığı geçeli çok oluyor kitap bu kitap deyipte alıp okumak hayran sayısını çoğaltıyor.
zerre merak etmiyorum ne yazdığını ben hiç b kadar objektif olamayacağım ne inancım nede düşünce tarzım bnu gerektiriyor.
Kitap sadece bir kitap deyince sizde çok çağdaş olmuyorsunuz maalesef.

Oncelikle cevap verirken alinti yaparsaniz bir dahakine daha rahat gorebilirim yazdiginizi.

Farkli dusunmemiz normal, lakin ben cagdaş oluyorum okuyup demedim. Bu ithaminizi duzeltmek icin tekrardan yazma geregi duydum. Zaten adamı sevmeyen sevmemeye devam edecek.

Orhan Pamuk mu ki kitabin yazari cikip "Bir kitap okudum hayatin degisti." diyelim (:.

Eline alıp okuduğun kitap ona hem itibar hemde para olarak bütçesine geri döndü ve nasıl bir ruhla okuyabilindi anlamıyorum bana şunu söyle şayet kitabı okuduysan çocukları öldürürken nasıl bir ruh hali içerisindeymiş ?

cidden merak ettim. Mahşerle ilgisi çok ona dokunan onun hayatını merak eden ona az yada çok ilgisi olandır üzgünüm şahsi düşüncemdir.

okumak farkındalıktır. ve bu evrede bu düşüncelerin ziyadesi ile hatalı ve saldırgan. hoş değil. bence bu evrede fevriliğini durdurup kendini sorgulamalısın. ve ayrıca şu var o kitaptan onlara kalacak paralar bir kısım medya, iş adamı ve diğer yandaşların bağışları yanında devede kulak kalır.

şöyle düşün bi savaştasın ve senin hattın belli, karşı cephede konuşlanacaksın. düşman hattının silahlarını öğrenmek senin avangajın olmaz mıydı? böylece sende ona göre eksiklerin varsa fark eder ve cephaneni gözden geçirirdin.

merak etmek ve ilgi duymak farklı şeylerdir ayrıca. zira her merak önemsenin sonucu değildir, kimi zaman bilgi sahibi olmanın sonucudur.

şu an herkesi aynı kategoriye alarak bakış açısını doğru yönde besleyen insanlara büyük haksızlık etmektesin.

not: doğru yönden kasıt bu adamın hainliğinin ve de cani yönünün nereden geldiğini sosyo psikolojik açıdan değerlendirmektir. böylece insanları nasıl etkilediğini ve etkilemeye devam ettiğini daha doğru açıdan çözümleyebilir insanlar.

Açıkçası ben bahsettiğin kavramlar ve durumun alakası hala çözemedim .
Cool olmak ve çağdaş olmak bu kitabı merak edip okumak ile nasıl ilgili gerçekten anlamadım ama sana aldous huxley in algı kapıları kitabını tavsiye edebilirim açıkçası.

Şöyle anlatayım fazla sınırsız düşünüyor ve gereksiz hoşgörü sergiliyorsunuz.
ben o kitabı okudum okurum benim onun düşüncesine ihtiyacım var der gibisiniz.
çağdaş yapıyor işte bu sizi hemde fazla çağdaş.
oysa konu vatan olunca keşke biraz sığ düşünceli olsanız önerdiğin kitabı okumayı düşünmüyorum algımdan her daim memnunum teşekkür ederim :)
Şehitlerin hayatını okudunuz mu hiç merak edip ?
sizin merakınız bile düşman ordusuna kendi ordunuza değil.

Oncelikle cevap verirken alinti yaparsaniz bir dahakine daha rahat gorebilirim yazdiginizi.

Farkli dusunmemiz normal, lakin ben cagdaş oluyorum okuyup demedim. Bu ithaminizi duzeltmek icin tekrardan yazma geregi duydum. Zaten adamı sevmeyen sevmemeye devam edecek.

Orhan Pamuk mu ki kitabin yazari cikip "Bir kitap okudum hayatin degisti." diyelim (:.

Bazı üyeler alıntı yapmaya olumsuz bakıyor bu yüzden sizi alıntılamadım.
Sadece şuna takıldım Kitap diyerek geçtiginiz olgu bir ülkeyi yok etme analizidir
bu ki benim ülkem ise ne alır ne okurum burdan alıp okuyana da saygı duymuyorum kusura bakmayın.
Keyifli forumlar (:

Şöyle anlatayım fazla sınırsız düşünüyor ve gereksiz hoşgörü sergiliyorsunuz.
ben o kitabı okudum okurum benim onun düşüncesine ihtiyacım var der gibisiniz.
çağdaş yapıyor işte bu sizi hemde fazla çağdaş.
oysa konu vatan olunca keşke biraz sığ düşünceli olsanız önerdiğin kitabı okumayı düşünmüyorum algımdan her daim memnunum teşekkür ederim :)
Şehitlerin hayatını okudunuz mu hiç merak edip ?
sizin merakınız bile düşman ordusuna kendi ordunuza değil.

Menemende şehit edilen kubilay da dahil dikkatimi çeken ve onu şehit edenlerin torunlarinin bugün bizim meclisimizde olduğunun bilincinde olacak kadar açık düşünceli vatan millet sevgimi hiç bir şekilde sinirlandirmayacak kadar acik düşünceleri olan biriyim.

Hoşgörü dediğin şey tahammuldur. Benim kimseye tahammül göstereceğim bir durum yok .bunu ülkemiz yapıyor.
Kimsenin ölümü üstünden bunu acite edecek isek bende çok şey söylerim. Bu vatan sevdasini kendi devletiniz sinirlari içinde ki hainlerde de göstermenizi umarım.

okumak farkındalıktır. ve bu evrede bu düşüncelerin ziyadesi ile hatalı ve saldırgan. hoş değil. bence bu evrede fevriliğini durdurup kendini sorgulamalısın. ve ayrıca şu var o kitaptan onlara kalacak paralar bir kısım medya, iş adamı ve diğer yandaşların bağışları yanında devede kulak kalır.

şöyle düşün bi savaştasın ve senin hattın belli, karşı cephede konuşlanacaksın. düşman hattının silahlarını öğrenmek senin avangajın olmaz mıydı? böylece sende ona göre eksiklerin varsa fark eder ve cephaneni gözden geçirirdin.

merak etmek ve ilgi duymak farklı şeylerdir ayrıca. zira her merak önemsenin sonucu değildir, kimi zaman bilgi sahibi olmanın sonucudur.

şu an herkesi aynı kategoriye alarak bakış açısını doğru yönde besleyen insanlara büyük haksızlık etmektesin.

not: doğru yönden kasıt bu adamın hainliğinin ve de cani yönünün nereden geldiğini sosyo psikolojik açıdan değerlendirmektir. böylece insanları nasıl etkilediğini ve etkilemeye devam ettiğini daha doğru açıdan çözümleyebilir insanlar.

Saldırganlığım şuan ki şehitlerin gelen haberleridir.
hala çok naif ve hak verir yöndesiniz o kitaba ben çok net ve açık yazıyorum .
asla benim beynimde bir katilin kitabı yer alamaz . bana cahil yada dar diyebilirsiniz.
Bunu zerre umursamıyorum. Ayrıca o kadar zeki bir insan hiç bir stratejisini kendi kitabında anlatacak kadar saf olamaz lütfen yapma olur mu (:
Düşüncem açık ve nettir hiç bir açılımınız düşüncemi değiştirmeyecektir teşekkür ederim.

edit kalvaltı zamanı mutlu kalınız (:

"duygusalligi geceli çok oluyor kitap bu"

Diyerek

Lady sun'a saldirganligim şu an ki şehit haberleri yüzünden tepkim demek nasıl bi şey anlamadım . Sorun bende galiba.

Saldırganlığım şuan ki şehitlerin gelen haberleridir.
hala çok naif ve hak verir yöndesiniz o kitaba ben çok net ve açık yazıyorum .
asla benim beynimde bir katilin kitabı yer alamaz . bana cahil yada dar diyebilirsiniz.
Bunu zerre umursamıyorum. Ayrıca o kadar zeki bir insan hiç bir stratejisini kendi kitabında anlatacak kadar saf olamaz lütfen yapma olur mu (:
Düşüncem açık ve nettir hiç bir açılımınız düşüncemi değiştirmeyecektir teşekkür ederim.

edit kalvaltı zamanı mutlu kalınız (:

buna bir cevap vermicem zira şu anki duruşunun dışardan bakıldığında nasıl olduğunu bütün yalınlığı ile özel mesaj olarak attım.

o mesajı okurken sana karşı her zaman ne kadar dürüst olduğumu ve samimiyetimi göz önünde bulundurarak okursan ancak o zaman anlaşılır.

afiyet olsun.

Hepiniz en az 1 kere Adolf Hitler'in hayatını okumuşsunuzdur.
Neyse samimiyetsiz olduğunuzu çözeli daha az zaman oldu boş ağızla dolu laflar etmeye çalışıyorsunuz.
Devrin insanları hayvandır.

11836930_894237747331218_7805840168320478675_n.jpg

Lütfen devam edin .
Filmim eşliğinde kahvaltımı yapıyorum sonra bi kaç işimi halledip bir ulusa sesleniş yapacağım
herkes üzerine düşen cümleyi çekecek içersinden.
Hava sıcak yahu (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri