Öcalan Kendini Anlattı

Konu sahibi son olarak 3718 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halbuki bu dar zihninizi açıp, şu kitabı okusanız düşmanınızı daha iyi tanıyabileceksiniz.
Ama size öğretilen olgu düşmanı tanımak değil çünkü o kadar erdemli değilsiniz; düşmanı ezmek, düşmanı vurmak vs...
Misal abdullah öcalana saygı göstermezsiniz ismini büyük yazarsınız neden ? Çünkü gelişi güzel konuşursunuz.. abdullah öcalan hakkında zerre bilginiz yok ama burada efelik taslarsınız neden? Çünkü boşboğazlık işinize geliyor.
Ulan elalemin yahudusi hristiyanı gelip senin Dini kitabını okuyor teknolojide başını alıp gidiyor, toplum olarak bundan yakınıyorsun.
Simdi burada işte bunun kitaplarını okuyan yok şerefsizdir falandır filandir diyor. Ben okumasaydım, hayatını araştırmasaydım ;
-Bizim din ile ilişkimiz yok'' dediğini bilmeyecek olacaktım.
-Namaz'ı tiyatro olarak gördüğünü öğrenmemiş olacaktım.
-Devrim ancak kan akarsa devrim olur, Kürtlerin kanı akacak ki devrim olacak dediğini öğrenmemiş olacaktım.
-Çocukların ölmesi savaş halinde olağandır, çocukların ölmesi daha fazla gündem getirir tarzında düşüncelerini bilmemiş olacaktım..
Ulan sizde kıytırık sözlerden önce gidip düşmanınızı tanıyın en azından adam sıfatıyla yorumlar yapmayı öğrenin bence (:
Dediğim gibi ''bok'a'' ohh miss deyip ''çiş'e'' ıyy kaka demeyin. İkiside pis, ikiside ağza alınmaz (:
Kafanız basssın artık gözünüzdeki perdeyi kaldırın yahu.

okumak iyidir alıp okuyun yani bişey kaybetmezsiniz, böyle insanların kafalarını hep merak etmişimdir zaten.

Bazı üyeler alıntı yapmaya olumsuz bakıyor bu yüzden sizi alıntılamadım.
Sadece şuna takıldım Kitap diyerek geçtiginiz olgu bir ülkeyi yok etme analizidir
bu ki benim ülkem ise ne alır ne okurum burdan alıp okuyana da saygı duymuyorum kusura bakmayın.
Keyifli forumlar (:

Yok yahu bundan öncekileri okudum ben. Bir cok anarsist yazar proudhon,bakunin gibi ve bir o kadar da troçkist felsefeden etkilenmis. Ideal devlet duzenine iliskin utopyolardan bahsetmis. Vejeteryan oldugunu soylemis. Kadın uzerine konusmus bayagi vs. Oylle aha bu TC saldır dememiş.

Gönül isterdi ki farazi seyler ustune degil de okuduktan sonra elestirel tartışsaydık.

Iyi forumlar (:

"Güçlü olmazsan ezilirsin" tezinin somut hali. Yaşamak istiyorsan güçlü olacaksın, acıma ki acınacak hale düşme'nin ispatı.

Üstün ırk yaratma projesi etrafında yaptığı faşist katliam elbetteki tasvip edilemez; lakin antisemitist görüşüne katılmamak elde değil.

Her şey bir kenara o tam bir "Führer"
Bazen Türkiye'nin Atatürk'ü gibi gösteriliyor. Burada yanlış anlama olmasın kahramanlık ve liderlik vasıfları bakımından atıfta bulunuluyor.

Ben çok beğeniyorum adamı, "Kavgam" kitabı mutlaka okunmalı; ama sindire sindire.
Hitler hakkında yazılmış bir yorum forum içerisinde.
Şahsın şuanki görüşünü fazlasıyla merak ediyorum

bu biraz ahmet kaya dinleyen ülkücü tramvası gibi oldu ya , aha apo kitap yazmış diyip kitabı okumadan yüklenende varsa ayrıca takdir ediyorum :D.

ben bu kitabi okurum.
. adolf hitler milyonlarca yahudinin hayatina son verdi ama amerikada okudum butun yillarimda her sene adami isledik...ilk okuldan tut colej bitine kadar anasini satim..noldu kkk ciyada yahudi dusmanimi oldum?hayir

dogruya dogru cogulluk adamin bir ismini bilir bide lideri oldugu teror orgutunu...

Cuma gunu Turkiyeye gittimde isterim ama hava alaninda gorulurse olacagi belli hic ugrasamam

okuyan olursa notlarini dussun derim.

Bir an başlık ''astı'' kelimesiyle bitiyor diyerek düşündüm,yüzümde tebessüm oluştu.
Adam(!),resmen İmralı'da mutlu değilim,burası ''ceza gibi'' imajı vermeye çalışmış.
Bu nasıl bastırılabiliyor ülkemizde,ben de anlamış değilim.
Hoş,yediriyoruz,içiriyoruz,el üstünde tutuyoruz,kitabını basmak,ekstra bir lükse girmiyor,zaten lüks içinde yaşatılıyor.
Sosyopat dediğin kavramın bile,bir yön akımı vardır.Bunu adlandıracak sıfat bile yok.

bu biraz ahmet kaya dinleyen ülkücü tramvası gibi oldu ya , aha apo kitap yazmış diyip kitabı okumadan yüklenende varsa ayrıca takdir ediyorum :D.

aynen oyle Ahmet Kayayi dinlerler ese dosta mhp chpciyiz derler ouunu akpye atarlar

Ahmet Kayayi seviyorum diye hainmi dicekler? cokda tın.

Bir vakitler komünist manifestonun almanca dilinden tercümesini Teyzem den istedim ve kitabı merak edip Türkiye de yasak olmasına rağmen bulup aldım diye babamın ve cevremdeki kisilerin sen komünist misin demesini akilima getiren yorumlar var ...

neyi anlatıyor neyin kafasını yaşıyor bu soysuz it.

Şeriat denilir ayy çok ilkelce ve demokrasiye ters dersiniz.
İdam cezası gelsin denilir, off öyle geri kafalılık olurmu hem Cumhuriyet'e yakışmaz diyorsunuz.
Af buyurun ama Cumhuriyet'in gerçek manası zaten bu hükümlülerin kitap yazabilmesi Cumhuriyet'ten kaynaklanıyor..
Anlatabildim mi ?

Bence sorun yok yazsın ama bizim ülkemizde olmasaydı bu herif keşke. Ne biliyim defolup gitseydi. Bu kadar huzurumuzu kacirmazdi eminim.

Bi halt edemiyoruz çünkü. Eh böylesi daha berbat.

aynen oyle Ahmet Kayayi dinlerler ese dosta mhp chpciyiz derler ouunu akpye atarlar

Ahmet Kayayi seviyorum diye hainmi dicekler? cokda tın.

herkesin kendi görüşü işte napacan :) bana kalırsada akepye oy verenler vatan haini ama kimseye gidip saldırmıyorum.

kitapçıda çalıştığım halde binlerce kitap içinde bir tane olsun bu katilin kitaplarını görmedim, kitapları ülkemizde satılmıyor zaten ortalıkta. sanırım örgüt içinde alıyorlar. fikirlerini yaymak için muhteşem bir yol seçmiş, istediği bütün mesajları kitaplarıyla verebilir, avukatlarıyla görüşmeye, hükümetlerin imralı'ya heyet göndermesine gerek yok. fikirlerini bu şekilde yayması engellenmeli, kitaplarının basılması yasaklanmalı.

Şeriat denilir ayy çok ilkelce ve demokrasiye ters dersiniz.
İdam cezası gelsin denilir, off öyle geri kafalılık olurmu hem Cumhuriyet'e yakışmaz diyorsunuz.
Af buyurun ama Cumhuriyet'in gerçek manası zaten bu hükümlülerin kitap yazabilmesi Cumhuriyet'ten kaynaklanıyor..
Anlatabildim mi ?

Yanlış anlama da bir sorum olacak.
Ben mi yanlış anladım,bilmiyorum da,Cumhuriyet rejimi,senin için,suçlulara özgürlük tanınmasını mı barındırıyor?
Cumhuriyet yönetimine uyulduğu için mi,bu insan dışı varlığın,bu kadar rahat olduğunu düşünüyorsun?

Vatan hainliği konusunda da görüşümü bildirmesem çatlarım vallah.
abdullah öcalan'ın yakalandığı dönemde asmayanlar abdullah öcalandan daha büyük bir haindir yahu bence (:
yardım ve yataklık etmeden cezalarını çekmeleri lazım..
Sahi o dönem kimler astırmamıştı ?

Tam bağımsız bir ülke olabilseydik kurtulmustuk.
Bu herif bizi mahkemeye verdi ve kazandı.

Yanlış anlama da bir sorum olacak.
Ben mi yanlış anladım,bilmiyorum da,Cumhuriyet rejimi,senin için,suçlulara özgürlük tanınmasını mı barındırıyor?
Cumhuriyet yönetimine uyulduğu için mi,bu insan dışı varlığın,bu kadar rahat olduğunu düşünüyorsun?

Cumhuriyette ilkellik yoktur, haliyle bir hükümlünün kitap yazmasına ve kitabı bastırmasına müdahale edilemez, kişi özgürlüğü kısıtlanamaz derdiniz neden bu kitabın nasıl bastırıldığından ziyade..
Yakalandığı dönem bu adam niye asılmadı yi düşünmüyorsunuz ?
Ayrıca hayır cumhuriyetin istediği zaman meydanlarda şeyhleri veya şapka kanuna uymayanları asabilecek kadar köreldiğinide biliyorum fakat kitap yazmak özgürlük (:
Sen merak etmiyorsundur ama ben veya benim gibiler düşmanlarını iyi tanımak isterler daha olgun düşünebilmek için saygıyı hakkediyorum umarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri