Öcalan Kendini Anlattı

Konu sahibi son olarak 3719 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terör örgütü PKK, sözde 'mahkeme', 'sayıştay', 'askerlik şubesi' ve 'maliye bakanlığı' kurduktan sonra, Diyarbakır'da kurduğu merkez bankasında ilk parasını da bastırdı.
Millet'in haberine göre; paranın üzerinde de Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı bulunuyor. İddiaya göre paranın tanıtımını ise PKK'nın 12'nci kongresinde Öcalan'ın yapması kararlaştırıldı.
pkk-para-basti-uzerinde-de-ocalan-in-fotografi-6813691_1711_m.jpg

"YEK KURUŞ"
Diyarbakır'da "Bank'a navend'a Amed'e" adını verdikleri Merkez Bankası benzeri bir oluşum tarafından basılan tanıtım parasının üzerinde "Yek Kuruş" yani "Bir kuruş" yazıyor. (Kaynak: Millet)

Bir kuruşluk adam bile etmeyen hünkar zannediyor kendisini.
Büyük bir aşağılık kompleksinin dışavurumu.
Bunun beslendiği temel Marxist ,Darwinist ve Komünist sistem tabi ki siyasetinde.Enternasyonal bir devlet hayali ile bu aşağılık duygusunu haklı gösterecek dayanak bulmuş kendince.
544d2a1c0e53331a5bbdefda.jpg

544d2e0231286fd85bc66fe8.jpg

544d33bca2ba5e6c4f666e99.jpg

544d324ce63197114fd44830.jpg

544d3574c7f9bd1660dc6740.jpg

544d2fc4511439c35e2beedc.jpg

544d30235ceb5ef25da0221f.jpg

Kitabına bu resimleri de eklemeliydi.Nasıl bir yaratık olduğunu en iyi bu resimler anlatıyor.

544d324ce63197114fd44830.jpg

Hayran olduğunuz şahıs kurşunlarıyla kimi öldürmüş bakınız .
Hani siz çocuk severdiniz ?
Laf hepsi.

Ben Hitler'in kavgam kitabını okumuştum. Ben de şerefsiz bir insan oluyo muyum?

Yani sempati duyanlar değil, düşüncelerini merak eden ve kendini nasıl anlattığını bilmek isteyenler muhakkak ki olacaktır.
Ben sempati duymadigim kişilerin yazdığı kitabı acaba bu ne yazmış diye alıp okumuslugum olmuştur.

Bilginize.

Mahşer de bu kadar cool olamayacaksınız bu kadar geniş olamayacaksınız . onlar yazdı biz okuduk diyemeyeceksiniz.
Af isteyeceksiniz katilleri okurken ne haklıymış helal olsun dediğiniz için.
inanç ince ayrıntıları es geçmez .

Onu okuyan şerefsiz mi oluyormuş? Ben de başlamıştım da yarıda bıraktım.

Ya o tarz bi bakış açısı getirmiş arkadaşlar sadece Öcalan q yönelik mi yoksa bu tarz katil veya diktatörlerin kitaplarını okuyanlar mi bilemiyorum.

Bence bitirmelisin benim Hitlere bakış açısı değiştirmiş bi kitaptır.

Şayet bir şehit annesi yada babası kız kardeşi değilsen eline aldığın kitabın kan koktuğunu anlayamazsın.

Kendini astı diye okuyup ohaa ne iyi haber dedim.
Uykumu alayım ben gidip.

Mahşer de bu kadar cool olamayacaksınız bu kadar geniş olamayacaksınız . onlar yazdı biz okuduk diyemeyeceksiniz.

yalnız burada şöyle bir detayı kaçırıyorsun, insanlar yazılanları merak edip okumak istemiş, haklılığının altını çizmek için değil. buna dikkat etmek gerekli! değilse gereksiz çatışmalar ortaya çıkacak.

ki insan karşı görüşe sahip olduklarını da okumalı, okumalı ki çatıştığının ne beslediğini bilsin, temelinin nereden geldiğini bilsin. söz konusu bi mücadele edilecekse mücadele ancak o şekilde verilir. ezbere ve beylik sözlerin arkasına sığınılarak değil.

Serene'cim bunu cool olmak ve mahşer ile ilgisi nedir?
Gerçekten merak ediyorum şu an.

Yahu adam canavar ve bu çabalarına çıkan düşünceleri bakış acisiı merak ediyor olmak normal . Ben Hitleri baz alarak yazıyorum şu an bu herif karşı bi merakım yok . Daha evvelden hayatını okumuştum zaten. Yani bir şeyi bilmeden ona bok atmak pek adetim olmadığı için okur arastiririm genelde.

Ya o tarz bi bakış açısı getirmiş arkadaşlar sadece Öcalan q yönelik mi yoksa bu tarz katil veya diktatörlerin kitaplarını okuyanlar mi bilemiyorum.

Bence bitirmelisin benim Hitlere bakış açısı değiştirmiş bi kitaptır.

Sanırım sadece Öcalan için kastetti. Hitler'in yaptığı katliamlar elbette güzel değil; ama o adam zekası ve fikirleriyle çok başka biri. Okuduğum yere kadar güzeldi. Öcalan'ı kastetti.

"Meclis anılarım" kitabı da yakın.
aha da buraya yazıyorum.
dediydi dersiniz

Serene'cim bunu cool olmak ve mahşer ile ilgisi nedir?
Gerçekten merak ediyorum şu an.

Yahu adam canavar ve bu çabalarına çıkan düşünceleri bakış acisiı merak ediyor olmak normal . Ben Hitleri baz alarak yazıyorum şu an bu herif karşı bi merakım yok . Daha evvelden hayatını okumuştum zaten. Yani bir şeyi bilmeden ona bok atmak pek adetim olmadığı için okur arastiririm genelde.

Eline alıp okuduğun kitap ona hem itibar hemde para olarak bütçesine geri döndü ve nasıl bir ruhla okuyabilindi anlamıyorum bana şunu söyle şayet kitabı okuduysan çocukları öldürürken nasıl bir ruh hali içerisindeymiş ?

cidden merak ettim. Mahşerle ilgisi çok ona dokunan onun hayatını merak eden ona az yada çok ilgisi olandır üzgünüm şahsi düşüncemdir.

Eline alıp okuduğun kitap ona hem itibar hemde para olarak bütçesine geri döndü ve nasıl bir ruhla okuyabilindi anlamıyorum bana şunu söyle şayet kitabı okuduysan çocukları öldürürken nasıl bir ruh hali içerisindeymiş ?

cidden merak ettim. Mahşerle ilgisi çok ona dokunan onun hayatını merak eden ona az yada çok ilgisi olandır üzgünüm şahsi düşüncemdir.

Kitabı okumadıgimi ve bu adamın hayatını merak etmediğimi yazdım. Bence saptirmaya gerek yok. Hitler zaten yaşamıyor ve kitabından gelir elde etmekten ziyade kendi fikirlerini geleceğe aktarmak için yazmış biridir Öcalan kisisinin de gelir elde etmek gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum aksine bu tarz kişiler algı yaratmak için kitap yazarlar ve fikirlerini olumsuz olmasını isterler.

Yani sen insanları sempati duymak ile suclayamazsin bilhassa beni.

Ben diktatörlerin ve katillerin ne ruh halinde olduğunu okurum genelde.
Bu beni günahkar biri yapmaz.
Bu herif bizim ülkemizde olmasaydı ve bize zarar vermeseydi yine aynı şeyi düşünüyor olur muydun?
Durumun içinde olduğumuz için böyle düşünüyorsunuz o halde tüm Yahudiler ve cingeneler kavgam okuyan insanlara düşmanlık edebilirler.

öcalan go to the fuckyourself be anam hadi hadi

Of aşırı duygusalsınız yine.

Kitap bu kitap. Okuyacaksınız ki kitabı yazan kişi ne argüman sunmuş, sizin karşı argümanınız ne zihninizde otursun. Dunyanin en serefi bozuk insani Hitler in Kavgasını okuyunca bir anda hitler büyüksün nerdesin ey ss landam mi dedik?

Kitap bu kitap duygusallikla, bebek katilligiyle alakasi yok.

yalnız burada şöyle bir detayı kaçırıyorsun, insanlar yazılanları merak edip okumak istemiş, haklılığının altını çizmek için değil. buna dikkat etmek gerekli! değilse gereksiz çatışmalar ortaya çıkacak.

ki insan karşı görüşe sahip olduklarını da okumalı, okumalı ki çatıştığının ne beslediğini bilsin, temelinin nereden geldiğini bilsin. söz konusu bi mücadele edilecekse mücadele ancak o şekilde verilir. ezbere ve beylik sözlerin arkasına sığınılarak değil.

Düşmanın eğer etikse ve sadece beyin gücü ile savaşıyorsa saygı duyar ve düşüncelerle çatışırsın . o yazar sen okursun ama katledip canlar yakıyorsa ben onun kitabını alıp şımartamam düşüncesi beni çokta ilgilendirmez . Hangi düşünceye sahip olursa olsun bir ülkeyi bölecek ve anneleri ağlatacak ben ise onun kitabını alıp oturup okuyacağım .
özür dilerim burda ben dar düşünceli ve cahil olmayı kabul ediyorum.
İsterseniz bir şehit annesi ile konuşun bu konuyu belki susar başınızı öne eğersiniz.

Duygusallığı geçeli çok oluyor kitap bu kitap deyipte alıp okumak hayran sayısını çoğaltıyor.
zerre merak etmiyorum ne yazdığını ben hiç b kadar objektif olamayacağım ne inancım nede düşünce tarzım bnu gerektiriyor.
Kitap sadece bir kitap deyince sizde çok çağdaş olmuyorsunuz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri