Mueddeb
Platin Üye
Okumuş öz hayranlık dahi başlatmışlar merak edeyim derken hayran olup çıkanlarda cabası .
Hayranları yeni bir şey değil , kendisine hayran olan bir çok insan var kimisi aşikar kimisi gizli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okumuş öz hayranlık dahi başlatmışlar merak edeyim derken hayran olup çıkanlarda cabası .
Ben Hitler'in kavgam kitabını okumuştum. Ben de şerefsiz bir insan oluyo muyum?
Onu okuyan şerefsiz mi oluyormuş? Ben de başlamıştım da yarıda bıraktım.
Mahşer de bu kadar cool olamayacaksınız bu kadar geniş olamayacaksınız . onlar yazdı biz okuduk diyemeyeceksiniz.
Af isteyeceksiniz katilleri okurken ne haklıymış helal olsun dediğiniz için.
inanç ince ayrıntıları es geçmez .
Mahşer de bu kadar cool olamayacaksınız bu kadar geniş olamayacaksınız . onlar yazdı biz okuduk diyemeyeceksiniz.
Af isteyeceksiniz katilleri okurken ne haklıymış helal olsun dediğiniz için.
inanç ince ayrıntıları es geçmez .
Ya o tarz bi bakış açısı getirmiş arkadaşlar sadece Öcalan q yönelik mi yoksa bu tarz katil veya diktatörlerin kitaplarını okuyanlar mi bilemiyorum.
Bence bitirmelisin benim Hitlere bakış açısı değiştirmiş bi kitaptır.
Serene'cim bunu cool olmak ve mahşer ile ilgisi nedir?
Gerçekten merak ediyorum şu an.
Yahu adam canavar ve bu çabalarına çıkan düşünceleri bakış acisiı merak ediyor olmak normal . Ben Hitleri baz alarak yazıyorum şu an bu herif karşı bi merakım yok . Daha evvelden hayatını okumuştum zaten. Yani bir şeyi bilmeden ona bok atmak pek adetim olmadığı için okur arastiririm genelde.
Eline alıp okuduğun kitap ona hem itibar hemde para olarak bütçesine geri döndü ve nasıl bir ruhla okuyabilindi anlamıyorum bana şunu söyle şayet kitabı okuduysan çocukları öldürürken nasıl bir ruh hali içerisindeymiş ?
cidden merak ettim. Mahşerle ilgisi çok ona dokunan onun hayatını merak eden ona az yada çok ilgisi olandır üzgünüm şahsi düşüncemdir.
yalnız burada şöyle bir detayı kaçırıyorsun, insanlar yazılanları merak edip okumak istemiş, haklılığının altını çizmek için değil. buna dikkat etmek gerekli! değilse gereksiz çatışmalar ortaya çıkacak.
ki insan karşı görüşe sahip olduklarını da okumalı, okumalı ki çatıştığının ne beslediğini bilsin, temelinin nereden geldiğini bilsin. söz konusu bi mücadele edilecekse mücadele ancak o şekilde verilir. ezbere ve beylik sözlerin arkasına sığınılarak değil.